reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
soppana siedzi w sklepie i zapasy robi ;-)
no tak zapomniałam że na wojnę się szykuje:-D

śmiejcie się ja wczoraj posprzątałam szafki w kuchni, zrobiłam dziś listę zakupów spożywczych (mąka,cukier, ryż, olej itp) plus zapasy detergentów:tak: naszykowałam wszystkie potrzebne dokumenty dla księgowej do jednej teczki by m się nie pogubił:happy2:
zakupie dziś pampersy bo jeszcze nie mam i chyba powolutku zacznę szykować torbę szpitalną niech stoi i czeka na godzinę zero;-)

Oddzywam sie :-) byłam dziś na ktg, oczywiście z jednego szpitala mnie odesłali,bo brak miejsc! W drugim powiedzieli, że dziecko takimi podskokami reaguje na skurcze. W pon mam przyjechać znów na ktg. Zapasów już nie robie, M tylko robi dżem z dyni i suszonych moreli, pychota! Nasz kraj jest pełen absurdów,polityka prorodzinna pojawia się tylko przed wyborami! Ja dostałam miejsce w żłobku, bo po prostu błagałam kierowniczkę, że nie stać nas na opiekunkę!

no tak zapomniałam że na wojnę się szykuje:-D

śmiejcie się ja wczoraj posprzątałam szafki w kuchni, zrobiłam dziś listę zakupów spożywczych (mąka,cukier, ryż, olej itp) plus zapasy detergentów:tak: naszykowałam wszystkie potrzebne dokumenty dla księgowej do jednej teczki by m się nie pogubił:happy2:
zakupie dziś pampersy bo jeszcze nie mam i chyba powolutku zacznę szykować torbę szpitalną niech stoi i czeka na godzinę zero;-)

ja robiłam tak samoo więc nie wydaje mi się to śmieszne
dokumenty w 1 teczce to dobra sprawa bo znamy facetów ;-);-)

spacer był krótki bo warunków brak tzn maluchy jakies bojoweeeee
poszliśmy po zakupy ziemniaczki się na kopytka gotują
kupiłam kapustkę kiszoną i zrobię troszkę surówki bo mam smaka
ciekawe czy maluchy zjedzą bo u nich to różnie bywa z surówkami
ale mam jeszcze z 2 buraczki ugotowane z wczoraj to dodam im witaminki musza byc hehehhehe

To tylko ja mam takiego zaradnego męża? ;-):cool2:

Szef mi zrobił prezent - jak tylko przyjedzie kurier mogę śmigać do domu. Kazałam być jak najwcześniej, ale zalezy jak się wyrobi. Ale może się uda krótko po 14 iść do domku. Zresztą wczoraj i przedwczoraj puścił mnie 30 minut wcześniej ;-)

czyżbyś miała super szefa

moja spi :tak: sama powiedziała że chce spać i kazała mi się z nią razem położyć:-D

Agutku u mnie to ja jestem od papierów:tak: zawsze ja wszystko szykuje a m zanosi lub płaci:tak:

bleeee zjadłam bombę cholesterolową jajko sadzone plus frytki i ogórek:happy2: później będzie płacz na wadze:-p

hehhe ja dziś papiery układałam bo w wakacje jak mąz był narobił tam bałaganuu
u nas też Ja sę tym zajmuje
gaz i prąd by nam wyłączyli jak by S miał to pilnować heheheheh

kurczee dziś zerooo ofert na dobrej stronie Krakowskich ogłoszeń
we wtorek wędrówki ludy z CV będą na spokojnie

reklama
hej :-) ale zescie naskrobaly :szok::-)

u mnie maz sie zajmuje "papierami " :zawstydzona/y::-p

co do samotnych matek to sie za duzo nie wypowiadam ...choc te "prawdziwe" powinny miec swe przywileje w przedszkolach/zlobkach itp.:tak:

Roksi - to niedlugo przyjedzie czas i na Ciebie :tak::-D

Do góry