reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
soppana siedzi w sklepie i zapasy robi ;-)
no tak zapomniałam że na wojnę się szykuje:-D

śmiejcie się ja wczoraj posprzątałam szafki w kuchni, zrobiłam dziś listę zakupów spożywczych (mąka,cukier, ryż, olej itp) plus zapasy detergentów:tak: naszykowałam wszystkie potrzebne dokumenty dla księgowej do jednej teczki by m się nie pogubił:happy2:
zakupie dziś pampersy bo jeszcze nie mam i chyba powolutku zacznę szykować torbę szpitalną niech stoi i czeka na godzinę zero;-)

Oddzywam sie :-) byłam dziś na ktg, oczywiście z jednego szpitala mnie odesłali,bo brak miejsc! W drugim powiedzieli, że dziecko takimi podskokami reaguje na skurcze. W pon mam przyjechać znów na ktg. Zapasów już nie robie, M tylko robi dżem z dyni i suszonych moreli, pychota! Nasz kraj jest pełen absurdów,polityka prorodzinna pojawia się tylko przed wyborami! Ja dostałam miejsce w żłobku, bo po prostu błagałam kierowniczkę, że nie stać nas na opiekunkę!

no tak zapomniałam że na wojnę się szykuje:-D

śmiejcie się ja wczoraj posprzątałam szafki w kuchni, zrobiłam dziś listę zakupów spożywczych (mąka,cukier, ryż, olej itp) plus zapasy detergentów:tak: naszykowałam wszystkie potrzebne dokumenty dla księgowej do jednej teczki by m się nie pogubił:happy2:
zakupie dziś pampersy bo jeszcze nie mam i chyba powolutku zacznę szykować torbę szpitalną niech stoi i czeka na godzinę zero;-)

ja robiłam tak samoo więc nie wydaje mi się to śmieszne
dokumenty w 1 teczce to dobra sprawa bo znamy facetów ;-);-)

spacer był krótki bo warunków brak tzn maluchy jakies bojoweeeee
poszliśmy po zakupy ziemniaczki się na kopytka gotują
kupiłam kapustkę kiszoną i zrobię troszkę surówki bo mam smaka
ciekawe czy maluchy zjedzą bo u nich to różnie bywa z surówkami
ale mam jeszcze z 2 buraczki ugotowane z wczoraj to dodam im witaminki musza byc hehehhehe

To tylko ja mam takiego zaradnego męża? ;-):cool2:

Szef mi zrobił prezent - jak tylko przyjedzie kurier mogę śmigać do domu. Kazałam być jak najwcześniej, ale zalezy jak się wyrobi. Ale może się uda krótko po 14 iść do domku. Zresztą wczoraj i przedwczoraj puścił mnie 30 minut wcześniej ;-)

czyżbyś miała super szefa

moja spi :tak: sama powiedziała że chce spać i kazała mi się z nią razem położyć:-D

Agutku u mnie to ja jestem od papierów:tak: zawsze ja wszystko szykuje a m zanosi lub płaci:tak:

bleeee zjadłam bombę cholesterolową jajko sadzone plus frytki i ogórek:happy2: później będzie płacz na wadze:-p

hehhe ja dziś papiery układałam bo w wakacje jak mąz był narobił tam bałaganuu
u nas też Ja sę tym zajmuje
gaz i prąd by nam wyłączyli jak by S miał to pilnować heheheheh

kurczee dziś zerooo ofert na dobrej stronie Krakowskich ogłoszeń
we wtorek wędrówki ludy z CV będą na spokojnie

reklama
hej :-) ale zescie naskrobaly :szok::-)

u mnie maz sie zajmuje "papierami " :zawstydzona/y::-p

co do samotnych matek to sie za duzo nie wypowiadam ...choc te "prawdziwe" powinny miec swe przywileje w przedszkolach/zlobkach itp.:tak:

Roksi - to niedlugo przyjedzie czas i na Ciebie :tak::-D

Do góry