agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
DobryPp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholera, dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem, plis!! agatulka ja pisałam o "prawdziwych" samotnych matka!! Poza tym to czy babcia wnukiem czy wnuczka się zajmie to jest jej dobra inicjatywa i dobra wola, ona tego robić nie musi, zresztą często jest tak, że babcie jeszcze pracują i nie mogą zająć sie wnukamidzień dobry
ja też juz na nogach
ja sie wypowiem bo ode mnie się to zaczęło
Magdajucha nie że mam coś przeciw samotnym matką bo znam sporo "samotnych matek" i właśnei większośc z nich jest wersję taką jak Fredzik to opisała są w związkach partner zarabia pomaga i jeszcze częsć z nich mieszka z rodzicami więc babcie wnukami sie opiekują
nie chciałam ciebie w żaden sposób urazić po prostu zdziwiło mnie ze takie pierwszeństwa sa słyszałam ze pierwszeństwo mają zameldowani w danym rejonie a o innych zasadach nie słyszałam
????????
Bluu ja pisałam o syt kiedy dziewczyna, samotnie wychowuje dziecko i zarabia łącznie 1600 czyli ok 800zł na osobę, a nie na rodzinę!!Ja też na to nie mogę liczyć . Kredyt + opłaty za mieszkanie = 2200 zł, a mąż zarabia ok 2000. Jakbym przestała pracować, wylądowalibyśmy pod mostem. I co? Kogoś to interesuje?
(...)
Jeżeli zarabia 800 zł i ma dziecko, to dochód na osobę wynosi 400 zł, a nie 1000. Dziecko to też osoba ;-)
Napisałaś, że zarabia 800 zł na rękę, więc zrozumiałam że taką ma pensję.Bluu ja pisałam o syt kiedy dziewczyna, samotnie wychowuje dziecko i zarabia łącznie 1600 czyli ok 800zł na osobę, a nie na rodzinę!!
Jak mogą mieszkać u rodziców, albo dostali mieszkanie w spadku, to czemu nie... Ja nie mam takiej możliwości niestety . Wynajęcie mieszkania w moim mieście kosztuje więcej niż mój kredyt.Po drugie nikt nie kazał Ci brać kredytu ani innych pozyczek, wystarczy żyć na poziomie swojej pensji, wiele ludzi tak robi...
soppana odezwij się;-)
Fredzik co straszysz że becikowego nie będzie mam nadzieję że się załapię
podnoszą rodzinne z 48zł na 62zł
dobrze laski cisza!!!!!!!!
mam newsa dwie dziewczyny z października właśnie się rozkręcają wczoraj jedna miała szyjkę na 0,5cm
soppana odezwij się;-)