reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Madzikm, witaj! Ciesze sie, że już koniec tego urlopowania ;-) u nas leniwa niedziela, Ignac rozrabia a ja próbuje odpoczywać
u nas też leniwie, nic nie rozpakowałam, objedliśmy się u teściowej i odpoczywamy:-)
magdajucha
mamunia Krzysiunia
a u nas niedziela pod znakiem płaczu mija, najpierw fochy, a teraz wypadek :-/ i oczywiście było na mnie, że to moja wina, że on się wywalił i potrzaskał trochę :-/
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas też dzisiaj humorki
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Sandi a gdzie byliście w wesołym miasteczku? Wybacz, ale jeszcze nie do końca sie łapię kto skąd jest
S
szalona mama
Gość
madzik witaj, to już??? jak było?
gratuluję dla wytrzymałego podróżnika, może i mój kiedyś dojrzeje do dłuższych wojaży
magda, co sie małemu stało?
a u nas dzień pracowity ale pozytywnie a o spaniu w dzień możemy pomarzyć jedynie niestety
gratuluję dla wytrzymałego podróżnika, może i mój kiedyś dojrzeje do dłuższych wojaży
a u nas dzień pracowity ale pozytywnie a o spaniu w dzień możemy pomarzyć jedynie niestety
magdajucha
mamunia Krzysiunia
trochę się poturbował.. ehhh... dzieciaki....
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
madzik witaj, to już??? jak było?
no to już, gdyby nie choroba to dla nas wystarczająco
ostatnie dni były już świetne, pogoda super! dochodzimy do wniosku, że nie opłaca się jechać nad morze na tydzień bo jest większe prawdopodobieństwo brzydkiej pogody u nas jeden tydzień deszczowy a drugi słoneczny.
Zosia ożywiła się pod koniec wczasów, biegała sama do morza, taszczyła wiadra wody. My złapaliśmy kolorki a Zosia uczulenie od słońca, musimy uważać na serio. Myślałam, że krem 50 UV wystarczy ale nie
Mimo wszystko wspomnienia dobre przywozimy:-)
fredzik a czegóż to pracowita niedziela?
u nas spanie w dzień znów popadło w łaski
magda co z Krzysiem?