reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzieki roksi;-)
Ewelina z Bydgoszczy
u nas też była mała burza, ale to samoloty tak hałasowały - wersja dla Piotrka;-)
a teraz świeci pięknie słoneczko
ja wczoraj sprzatałam w domku;-), nic juz nie widać
a teraz świeci pięknie słoneczko
ja wczoraj sprzatałam w domku;-), nic juz nie widać
Sandi
Ewela - u mnie tez czesto tak jest niestety sprzatam i jest ladnie ,ale tylko wieczorem jak rano Szkrab wstanie to juz sie robi pobojowisko
a wlasnie mnie tak "wpienila" ze zrezygnowalam z wyjscia i siedze w domu - wyjec Maly nie chce jechac wozkiem i koniec wiec nie to nie - wcale !
a wlasnie mnie tak "wpienila" ze zrezygnowalam z wyjscia i siedze w domu - wyjec Maly nie chce jechac wozkiem i koniec wiec nie to nie - wcale !
Hej, ja dziś od rana miałam powera na sprzątanie a teraz leżymy:-) Ignaś mówi do mnie: opoczywasz mamusiu? Ja,że tak. Za chwile podchodzi znów i pyta: lepiej ci? Myślałam, że pękne. Sandi, u nas jest zasada: jak do sklepu, to tylko wózkiem, bo już raz go szukaliśmy! A że lubi chodzić na zakupy,to tylko troche protestuje, jak ucieka,to mowie: Albo siadasz sam,albo przyjde i posadze cie siłą- po paru razach działa.
Hej, ja dziś od rana miałam powera na sprzątanie a teraz leżymy:-) Ignaś mówi do mnie: opoczywasz mamusiu? Ja,że tak. Za chwile podchodzi znów i pyta: lepiej ci? Myślałam, że pękne. Sandi, u nas jest zasada: jak do sklepu, to tylko wózkiem, bo już raz go szukaliśmy! A że lubi chodzić na zakupy,to tylko troche protestuje, jak ucieka,to mowie: Albo siadasz sam,albo przyjde i posadze cie siłą- po paru razach działa.
ewa0381
A zastanawiałam się dziś jak ci idzie w pracy. Czyżby szef?Hej..nie mam dziś humoru, bo ktoś mnie wpienił
reklama