reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moje dziecko poszło z płaczem spać:-(, ostatnio jest coraz gorzej z wieczornym zasypianiem:-(, spać mu się chce, bo juz jest cisza i zaraz pewnie zaśnie, ale ten moment pójścia do łózka jest okropny:-(
jakies pomysły:confused:

reklama
Roksi,już po 22,więc piszę :-) właśnie zjadłam chrupiącą prosto z piekarnika bagietke z masłem i miodem, do tego kubek mleka. Dla mnie kolacja idealna:-)

dziewczyny :rofl2:... ja z tego wszystkiego sie nawpie....,ze szok :zawstydzona/y: i to mnie wlasnie gubi :sorry::confused2: moge nic nie jesc caaaly dzien ,ale za to wieczorem zawsze nadrobie i pozniej sie odklada :dry:

Dzień dobry,
Też wczoraj nagrzeszyłam przed snem:))

moje dziecko poszło z płaczem spać:-(, ostatnio jest coraz gorzej z wieczornym zasypianiem:-(, spać mu się chce, bo juz jest cisza i zaraz pewnie zaśnie, ale ten moment pójścia do łózka jest okropny:-(
jakies pomysły:confused:

Ewelina a coś się zmieniło ostatnio w wieczornym rytuale? Jak to u Was wygląda?

A ja dzisiaj ejstem ledwo żywa. Michał darł się poł nocy. To był wrzask, pisk, nieuspokajalny. Nic nie pomagało. Na to budził się Wojtek i 2 h z głowy. Masakra. Pogryzły go ostro komary wczoraj a do tego ząbkowanie. Wojtek wogole ząbkowania nie przechodził. Nagle pojawiał się ząb i tyle a Michał... masakra jakaś.

Pamiętacie jak to było u Was?

roksi rozlewisko tez czytałam. Fajne. A ja polecam dodatkowo:

Chłopiec z latawcem - Khaled Hosseini - Merlin.pl

Smutne ale piękne.

i

Julita i huśtawki - Hanna Kowalewska - Merlin.pl

Hej:tak:
pogoda buuuuuuu:-( ale idę dziś podglądać Majkę:tak: zobaczymy co tam słychać w brzuchu:tak:

dziewczyny :rofl2:... ja z tego wszystkiego sie nawpie....,ze szok :zawstydzona/y: i to mnie wlasnie gubi :sorry::confused2: moge nic nie jesc caaaly dzien ,ale za to wieczorem zawsze nadrobie i pozniej sie odklada :dry:
no właśnie też mam wieczorne ciągoty do lodówki:szok: ale tak do 21 a jak zjem dużo po 21 to później mi ciężko na żołądku i spać nie mogę:no:

roksi rozlewisko tez czytałam. Fajne. A ja polecam dodatkowo:

Chłopiec z latawcem - Khaled Hosseini - Merlin.pl

Smutne ale piękne.

i

Julita i huśtawki - Hanna Kowalewska - Merlin.pl
oooo dziękuje na pewno przeczytam:tak:

reklama
hej

kaskada, nic sie u nas nie zmieniło, tak jak zawsze kolacja, kapiel i spać, ale on na samo wspomnienie o śnie zaczyna płakać, trzeba go zagadywać, opowiadać bajeczki, żeby odwrócić uwagę, ale wczoraj to nic nie dało, wpadł w histerię aż zaczął się rzucać i skończyło się klapsem od tatisia:-(, jak się uspokoił to zasnął od razu:confused2:
na szczęście rano wstał radosny jak skowronek:confused: i bez żadnej pobudki w nocy:tak:
a która to pierwsza część Dom nad rozlewiskiem, czy powroty, w jakiej kolejności się czyta:confused:

Do góry