reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

małpy:-p co nie powiedziałyście że "Dom nad rozlewiskiem" tak wciąga już 3 godziny czytam:szok: dobrze że młoda śpi;-) ale muszę iść ją obudzić i ogarnąć chatę bo ma przyjechać moja kosmetyczka podrasować moje paznokcie:tak:

reklama
to kto czytał :confused: bo od was się dowiedziałam:tak: może Blu albo Madzikm:confused:

kurcze moja kosmetyczka nie dojechała do mnie:confused2: no nic wytrzymam do poniedziałku;-)

Hejka :)

Roksi ja czytałam :) ale nei pamiętam czy o tym pisałam :).
Drugą część też czytałam "powroty nad rozlewiskiem" , w zasadzie to historia wcześniejsza. A we wrześniu ma byc serial z Brodzikową oparty na tej książce :).

debiutantko jak buty? ;-)

Hmmm jakby to powiedzieć... kupiłam ale się zawiodłam...:sorry2: Jak je mierzyłam to były oki a jak się raz w nich przeszłam to mnie poobcierały i to w kilku miejscach. Juz dawno mnie żadne nie poobcierały.. Po kolejnym razie wcale lepiej nie było. Doszłam do wniosku, ze sa tak zrobione, ze mi noga zjeżdża mocno do przodu i musiałabym miec rozmiar większe... ale jak w sklepie mierzyłam większe to mi wyskakiwały...:wściekła/y:. Przy okazji bycia w centrym handlowym weszlam do sklepu tej sieci i spytalam czy jest mozliwosc wymiany na większe panienka powiedziala, ze jesli w nich nie chodizlam to tak ale akurat u nich nie bylo tego modelu a jak powiedzialam, ze sie raz przeszlam (faktycznie dwa ;) ) to inna mówi, ze nie da rady bo nikt ich nie kupi. A niestety po tym jednym przejściu fleczki na obcasach sie zdeptały :wściekła/y: (jakies bylejakie skoro po 1 razie sie tak stało) i już nie można było ściemnić, ze w nich nei chodziłam :sorry2:. Dałam je do szewca żeby mi rozciągnął i ciutkę to pomogło ale i tak to teraz bardziej buty do siedzenia niż chodzenia no i zła jestem i się zraziłam do tego sklepu... Zreszta juz po zakupie poczytałam troche w necie i sporo ludzi narzekało na jakość tych butów i na problemy z reklamacjami.... Cóż mądra jestem po szkodzie .....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry