reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
małpy co nie powiedziałyście że "Dom nad rozlewiskiem" tak wciąga już 3 godziny czytam
bo ja nie czytałam jeszcze, zastanawiałam się nad tym i chyba juz wiem;-)
debiutantka
Marcówka 2007
Hejka
Roksi ja czytałam ale nei pamiętam czy o tym pisałam .
Drugą część też czytałam "powroty nad rozlewiskiem" , w zasadzie to historia wcześniejsza. A we wrześniu ma byc serial z Brodzikową oparty na tej książce .
Roksi ja czytałam ale nei pamiętam czy o tym pisałam .
Drugą część też czytałam "powroty nad rozlewiskiem" , w zasadzie to historia wcześniejsza. A we wrześniu ma byc serial z Brodzikową oparty na tej książce .
Lajla83
ja nie u nas a gdzie indziej jestem wierna no może trochę skrobię na październikówkach;-)roksi pewnie nie u nas wyczytałaś ;-)
Lajla83
jest, jest dobrze że mam tv w sypialnijakiś mecz dzisiaj jest i mąż przez neta ogląda..czeka mnie samotny wieczór z kompem
debiutantka
Marcówka 2007
debiutantko jak buty? ;-)
Hmmm jakby to powiedzieć... kupiłam ale się zawiodłam... Jak je mierzyłam to były oki a jak się raz w nich przeszłam to mnie poobcierały i to w kilku miejscach. Juz dawno mnie żadne nie poobcierały.. Po kolejnym razie wcale lepiej nie było. Doszłam do wniosku, ze sa tak zrobione, ze mi noga zjeżdża mocno do przodu i musiałabym miec rozmiar większe... ale jak w sklepie mierzyłam większe to mi wyskakiwały.... Przy okazji bycia w centrym handlowym weszlam do sklepu tej sieci i spytalam czy jest mozliwosc wymiany na większe panienka powiedziala, ze jesli w nich nie chodizlam to tak ale akurat u nich nie bylo tego modelu a jak powiedzialam, ze sie raz przeszlam (faktycznie dwa ) to inna mówi, ze nie da rady bo nikt ich nie kupi. A niestety po tym jednym przejściu fleczki na obcasach sie zdeptały (jakies bylejakie skoro po 1 razie sie tak stało) i już nie można było ściemnić, ze w nich nei chodziłam . Dałam je do szewca żeby mi rozciągnął i ciutkę to pomogło ale i tak to teraz bardziej buty do siedzenia niż chodzenia no i zła jestem i się zraziłam do tego sklepu... Zreszta juz po zakupie poczytałam troche w necie i sporo ludzi narzekało na jakość tych butów i na problemy z reklamacjami.... Cóż mądra jestem po szkodzie .....
reklama