reklama
Dzień dobry:-)
Roksi, mojemu śniło się że gra w piłkę i już od 5 wołał " mama gdzie moja piłka?" " kopaj pilkę" itp do tego ja miałam dwie pielgrzymki do WC, więc nocka z głowy:-(
współczuję śpiewów pod oknami, zwłaszcza jak się chce odpocząć
My mamy głośno w czwartki po południu i sobota-niedziela sąsiad jest po rozwodzie i w te dni przychodzą do niego dzieci najgorzej jak Ignaś ma zasnąć a tu gwar na podwórku
Patrzyłam na kombinezony wójcika, ale na razie cena odstrasza
Dziś walczymy z kupą młody woła, żeby mu założyć pampersa wczoraj zrobiłam mu wody z miodem, dziś rano wypił i mam nadzieję, że nie będzie wstrzymywał
Roksi, mojemu śniło się że gra w piłkę i już od 5 wołał " mama gdzie moja piłka?" " kopaj pilkę" itp do tego ja miałam dwie pielgrzymki do WC, więc nocka z głowy:-(
współczuję śpiewów pod oknami, zwłaszcza jak się chce odpocząć
My mamy głośno w czwartki po południu i sobota-niedziela sąsiad jest po rozwodzie i w te dni przychodzą do niego dzieci najgorzej jak Ignaś ma zasnąć a tu gwar na podwórku
Patrzyłam na kombinezony wójcika, ale na razie cena odstrasza
Dziś walczymy z kupą młody woła, żeby mu założyć pampersa wczoraj zrobiłam mu wody z miodem, dziś rano wypił i mam nadzieję, że nie będzie wstrzymywał
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
a my szykujemy sie na ślub, noc szleństw przed nami;-)
miłego rodzinnego weekendu:-)
a my szykujemy sie na ślub, noc szleństw przed nami;-)
miłego rodzinnego weekendu:-)
Ewelina, miłej zabawy:-) Agutek, udalo sie z kupą,ale było ciężko. Nie chce mały uparciuch robić na siedząco a dziś chciało mu sie jeszcze siku,więc nie było wyjścia- musiał siadać! U nas dziś leniwie, Ignaś był z tatusiem w parku, mnie wzieło na leżenie, coś kręgosłup szwankuje:-(
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hallo,
melduję posłusznie, że wróciłam do świata żywych;-), zabawa udana
dobrze że Piotrek uwielbia swojego wujka-nianię i nie było problemu, rano zamknął drzwi gdzie spalismy i poszedł do wujka sie bawić
a ile kosztowały bilety na Madonnę
my na imprezie mielismy gości z Wa-wy i oni śmiali się że koszt biletu do czynszu im doliczą, bo koncert mieli za darmo, bo tez gdzies blisko mieszkają
melduję posłusznie, że wróciłam do świata żywych;-), zabawa udana
dobrze że Piotrek uwielbia swojego wujka-nianię i nie było problemu, rano zamknął drzwi gdzie spalismy i poszedł do wujka sie bawić
a ile kosztowały bilety na Madonnę
my na imprezie mielismy gości z Wa-wy i oni śmiali się że koszt biletu do czynszu im doliczą, bo koncert mieli za darmo, bo tez gdzies blisko mieszkają
reklama