reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

o wcieciu w tali to ja sie nie wypowiadam :rolleyes2:

chce sie skusic na kurtke zimowa dla Niuni z Wojcika ale nie moge na necie znalezc pokazuje mi tylko kolekcje zeszloroczna :unsure:Roksi moze Ty cos pomozesz ;-)choc tez w gust mi cos wpadlo ,ale niewiem teraz czy zeszloroczne beda jeszcze w sprzedazy czy jak to wyglada:confused:

Roksi - :szok:ale haslo :szok: on tak na powaznie?:confused:...:-D:-D

reklama
roksi, oj nie przesadzaj, szybko wrócisz do formy ;-)
sandi ja się jeszcze nie rozglądałam za zimowymi rzeczami, bo może kuzyn jako chrzestny kupi małemu coś w Irlandii, albo odkupię od znajomej mojego ojca nieużywany

Sandi bo oni późno na stronie wstawiają aktualny katalog:baffled: powiem ci że te kurtki widziałam i są takie dziwne:szok: jakby ceratowaty materiał taki świecący trochę dziwny ale ma swój urok:tak: grube i fajnie uszyte:tak: a zeszłorocznej kolekcji u nas przynajmniej nie ma:no:
aha do tych cerat można spodnie dokupić osobno:tak: ale wam pewnie nie będą potrzebne;-)

Hello :-)

Wczoraj się urwałam wcześniej z pracy :ninja2: i poszłam na zakupy do Smyka. Kupiłam sandałki, 5 koszulek i kąpielówki. Wszystko przecenione o 50% :tak:. Bardzo mi się podoba ich styl, koszulki mają świetne wzory. Jakość nie jest powalająca, ale za 14 zł można kupić ;-)

Blu mam coś dla nas;-) Dziewczyna z października: Mój luby mówi, że boi się ze mną wychodzić z domu, bo go będzie Green Peace ścigał za prowadzanie się z wielorybem :wściekła/y::biggrin2:
Padłam ze śmiechu:-D:-D
Dobreee :-D

blu jeszcze przecinak ale niedługo straci wcięcie w talii:-p a ja będę modlić się o odzyskanie tego wcięcia;-)
E tam, już mi brzuch wywaliło :szok:. Unikam obcisłych koszulek ;-)

Aha, dzisiaj idę na USG na 12:00. Mam nadzieję, że tym razem mi dadzą zdjęcia i będę się mogła wreszcie pochwalić.

reklama
Do góry