reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
moja szkuda wstała po 6:szok: najpierw tatę terroryzowała o mleko i mini mini o 7 zaczęła mnie:baffled: "mama chodź" "mama sisi" "mama pić" łoooo wszystko na raz:szok::szok:

reklama
dzień dobry
my wracamy do normalności, ospa nas opuściła na dobre, mały poszedł do dzieci :tak:
a ja dzisiaj oczu nie moge otworzyć,pochmurno i parno

roksi, u nas podobnie, jak np chce wyjść z pokoju rano to krzycy że siusiu ale jak wyjdzie to jakoś nie chce mu się aż tak bardzo, połazi, pozwiedza, powydaje dyspozycje ;-) i wtedy może spokojnie siusiu zrobić :-D
cwaniaki małe nasze i tyle.

Fredzik nawet 5 minut snu nie urwiesz:baffled: normalnie gestapo:szok::-D

Roksi, co kupiłaś? Pochwal się :-p
Blu butelki, termosik, smoczki zamówiłam z Tommee Tippee
pajacyki z Pinokia, ręczniczek OKRYCIE KĄPIELOWE z kapturem BABYONO 76x76 TANIO! (697034884) - Aukcje internetowe Allegro żabę zmówiłam:tak: jeszcze podkłady, wkładki laktacyjne, żel do mycia nivea, termometr do kąpieli, pieluchy flanelowe, tetrowe, tetrowe kolorowe tak żeby wszystko mi przyszło w jednej paczce:tak:

Fredzik, odsapniesz troszkę;-)

Roksi, fajne te opisy pod suwaczkami są:tak:

a my wrócilismy z podwórka i mały zły, bo się nie wybawił, nie było dzieci:no:, wczoraj to samo:baffled:, wszyscy wyjechali na wakacje:confused:

Agutek ja też, a jeszcze do tego nie mogłam się napić kawy, bo nie za dobrze na mnie działa a poza tym musiałam powstrzymać się od jedzenia od 10, bo miałam tomograf na 14 :-/

Blu mam coś dla nas;-) Dziewczyna z października: Mój luby mówi, że boi się ze mną wychodzić z domu, bo go będzie Green Peace ścigał za prowadzanie się z wielorybem :wściekła/y::biggrin2:
Padłam ze śmiechu:-D:-D

reklama
Do góry