reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-)
Roksi, co kupiłaś? Pochwal się
Tak 2 razy w tygodniu. chyba że sobie piasku nasypie albo coś ;-). Nawet grzecznie pozwala umyć, tylko panikuje jak mu się woda naleje do ucha, czy na buzię.Jak często myjecie dzieciom włosy?
Roksi, co kupiłaś? Pochwal się
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
cześć:-)
my dopiero po sniadanku, zbieramy się na dwórek
miłego dzionka;-)
my dopiero po sniadanku, zbieramy się na dwórek
miłego dzionka;-)
S
szalona mama
Gość
dzień dobry
my wracamy do normalności, ospa nas opuściła na dobre, mały poszedł do dzieci
a ja dzisiaj oczu nie moge otworzyć,pochmurno i parno
roksi, u nas podobnie, jak np chce wyjść z pokoju rano to krzycy że siusiu ale jak wyjdzie to jakoś nie chce mu się aż tak bardzo, połazi, pozwiedza, powydaje dyspozycje ;-) i wtedy może spokojnie siusiu zrobić
cwaniaki małe nasze i tyle.
my wracamy do normalności, ospa nas opuściła na dobre, mały poszedł do dzieci
a ja dzisiaj oczu nie moge otworzyć,pochmurno i parno
roksi, u nas podobnie, jak np chce wyjść z pokoju rano to krzycy że siusiu ale jak wyjdzie to jakoś nie chce mu się aż tak bardzo, połazi, pozwiedza, powydaje dyspozycje ;-) i wtedy może spokojnie siusiu zrobić
cwaniaki małe nasze i tyle.
Lajla83
Fredzik nawet 5 minut snu nie urwiesz normalnie gestapo
pajacyki z Pinokia, ręczniczek OKRYCIE KĄPIELOWE z kapturem BABYONO 76x76 TANIO! (697034884) - Aukcje internetowe Allegro żabę zmówiłam jeszcze podkłady, wkładki laktacyjne, żel do mycia nivea, termometr do kąpieli, pieluchy flanelowe, tetrowe, tetrowe kolorowe tak żeby wszystko mi przyszło w jednej paczce
Blu butelki, termosik, smoczki zamówiłam z Tommee TippeeRoksi, co kupiłaś? Pochwal się
pajacyki z Pinokia, ręczniczek OKRYCIE KĄPIELOWE z kapturem BABYONO 76x76 TANIO! (697034884) - Aukcje internetowe Allegro żabę zmówiłam jeszcze podkłady, wkładki laktacyjne, żel do mycia nivea, termometr do kąpieli, pieluchy flanelowe, tetrowe, tetrowe kolorowe tak żeby wszystko mi przyszło w jednej paczce
Ewelina z Bydgoszczy
Fredzik, odsapniesz troszkę;-)
Roksi, fajne te opisy pod suwaczkami są
a my wrócilismy z podwórka i mały zły, bo się nie wybawił, nie było dzieci, wczoraj to samo, wszyscy wyjechali na wakacje
Roksi, fajne te opisy pod suwaczkami są
a my wrócilismy z podwórka i mały zły, bo się nie wybawił, nie było dzieci, wczoraj to samo, wszyscy wyjechali na wakacje
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Agutek ja też, a jeszcze do tego nie mogłam się napić kawy, bo nie za dobrze na mnie działa a poza tym musiałam powstrzymać się od jedzenia od 10, bo miałam tomograf na 14 :-/
magdajucha
mamunia Krzysiunia
roksi dobre, dobre, ale blu jeszcze to nie dotyczy
reklama
Lajla83
blu jeszcze przecinak ale niedługo straci wcięcie w talii a ja będę modlić się o odzyskanie tego wcięcia;-)roksi dobre, dobre, ale blu jeszcze to nie dotyczy