reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry,
dziś mnie z kolei boli głowa:-( i nie mam ochoty na nic, dobrze, że obiad w lodówce:-) tylko chałupę trzeba trochę ogarnąć.
Moje dziecko też się nudzi w domu, ale jemu to chyba dzieci w żłobku brakuje:eek: na palcu zabaw normalnie dzieciaki zaczepia i mówi "baw się" :tak: zawsze bierze kilka samochodów więcej- dla dzieci:baffled:
kaskada, super wycieczka, na pewno fajnie było tak się wyrwać z domu:tak:
magda, Ignaś nie umie nawet pedałować na rowerze:eek: wczoraj próbowaliśmy go uczyć, ale woli odpychać się nogami:-) nie kupowaliśmy nowego, tylko M rozkręcił ten "niemowlęcy" tzn zdemontował barierkę i podnóżek, została tylko ta rączka do pchania. Dziś rano mi zakomunikował, że na spacer rowerek NIE! tylko samochód:-)

reklama
Agutek bylismy w poznańskiej IKEI, bo najbliżej;-)
kupilismy łóżeczko razem z materacem,
jeszcze taką lampę
45234_PE140964_S4.jpg

i kolejkę :tak:

Ewelina,daj znać jak sie Piotrusiowi śpi w nowym łóżku

na pewno, tez czekam na tę pierwszą noc:szok::-D,
zaraz będziemy składać łóżeczko:tak:
ale pozwoliłam mu w sklepie wchodzic na łóżko i pytałam się czy mu się podoba, to mówił że tak:tak:, zobaczymy, czy pójdzie od razu spać, czy z oporami:confused2:

A czy ta lampa świeci na kolorowo?

tak, dokładnie takie kolory jak widać, a na scianie tworzą się róznokolorowe wzory ksieżyca i planet,
to jest taka wisząca lampka na pstryczek

Czyli to taka nocna lampka bardziej?

tak:tak:, ale ja maluch potrzebuje więcej ciszy i spokoju przed zaśnięciem, to chyba się nie nadaje, bo dużo jest kolorów, swiatła, każdy musi sam wypróbowac i zobaczyć z zywo, a w sklepie były podłączone i sobie ją obejrzelismy:tak:

Piotrek np.lubi:tak: i my juz polowalismy na tego typu lampkę, bo wyrósł z takiego dziecięcego projektorka z FP:-D

reklama
Do góry