reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:-)
ruch się tu zrobił jak na autostradzie:-D hehe widać, że urlopowiczki wróciły

my teraz codziennie rano i wieczorem chodzimy na spacerki, w południe śpimy, ale chyba czas już na koniec drzemki, bo po 2godz w dzień ma problem z zaśnięciem wieczorem, wczoraj bawił się do 22.30:szok:

Roksi, mi też jeszcze jedna pralka została do wyprasowania, bo dopiero wczoraj wyschło, ale takie malutkie to ja lubię prasować:-)
co do męskich koszul, to wam powiem, że jak byłam we włoszech, to czasem miałam 20 szt tygodniowo do prasowania:szok: teraz mam już wprawę:-)

Strasznie mi się chce jechać gdzieś nad wodę, normalnie całkiem jak zachcianka jedzeniowa, aż czuje zapach wody. Może się gdzieś wybierzemy na weekend:tak::-) jeszcze by się przydały jakieś małe wakacje we trójkę:happy:

tak, on już był na tym etapie, że jak spał w dzień, to szedł spać o tyle później ile w dzień się przespał;-)
teraz nie sypia w dzień i chodzi około 20 spać, czasami później, ale to musi być jakaś wyjątkowa okazja

reklama
Do góry