reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelina słodziutki twój m:-D
Madzikm brąz tak:tak: ale turkus ciężko mi powiedzieć:baffled: mój m mówi że nie bardzo ale on jest daltonistą;-) mówi że turkus to prawie filet:-D zrobię ci fotki z bliska tego
wzoru to sobie ocenisz czy pasuje:tak: foto będzie na jutro:tak:

u nas bunt na razie słaby:tak: ale potrafi być uparta:confused2:

reklama
Dobry wieczór :)

Łaczę się z kolejnymi przypadkami "buntów"... M ostatnio przechodzi samego siebie. Moja Mama w zeszłym tyg. chciała "pisać wypowiedzenie" ;). On czasem jest taki złośliwy , ze ja juz nie mam siły. Do tego z usmiechem na ustach potrafi przyłożyć... Tłumaczenie nie pomaga, krzyki też, klaps w tyłek też.... jedynie jak juz w chwili słabości się pobeczę to go "rusza". Szkoda, ze nie potrafię na zawołanie ;)

Agutek, tez mi sie wydawało, że dłużej będziesz na wakacjach.

Fredzik, w Wawie może jakaś fala ospy, moja Siostra dopiero co się wykurowała (30 lat ma a ponoć się gorzej ospę "na starość" przechodzi).

Teściowa!! Ty to masz powera (Fredzik też zresztą)! Podziwiam!! Ja się na stare lata leniwa robię... Ale za to pod Waszym wpływem ciasto ostatnio piekę co sobotę ;). Teraz mi po głowie chodzi cos takiego: Muffiny mocno czekoladowe z wiśniami

Roksi Twój mąż też jakiś pracuś, pochwal go :).

Ewelina to sie smaruj bo Ci opalenizna zejdzie.. Ja to chyba za mocny filtr mialam bo jakas mało opalona wróciłam, choć fakt, ze nie lezałam plackiem bo jakoś nie potrafię.

Wyobraźcie sobie, ze dopiero dziś odebraliśmy auto od mechanika... Po 3 tygodniach!! Oczywiście z bólem przelew za tę naprawę robiłam ale co począc...

Ewelina słodziutki twój m:-D
Madzikm brąz tak:tak: ale turkus ciężko mi powiedzieć:baffled: mój m mówi że nie bardzo ale on jest daltonistą;-) mówi że turkus to prawie filet:-D zrobię ci fotki z bliska tego
wzoru to sobie ocenisz czy pasuje:tak: foto będzie na jutro:tak:

u nas bunt na razie słaby:tak: ale potrafi być uparta:confused2:

wg mojego męża turkus to żółty:-D:-D:-D także szacun dla Twojego za ten fiolet:-D

teściowaco Ty za starymi latami wyjeżdżasz;-)
oj kosztowne wakacje, zapamiętacie na długo:confused2:

hej wrocilam i ja :-) wypoczeta i zadowolona :-) i w Łebie tez nam sie podobalo :tak:

co do buntu 2latka to u nas tak samo jak u Agutka tylko ,ze na odwrot wszystko "tatus" :-Dwiec ja wypoczelam troszke na urlopie ;-):-D

Dzień dobry :)

Też witam urlopowiczki :)

I u nas też już upał..

Muszę się zabrać za gotowanie zupy, bo koleżanka niedługo przychodzi i nie będzie jak ;-)

Miłego dnia.. :-)

reklama
Hello :-)

hello, wróciłam z urlopu :rolleyes2:
Witaj :-). Od razu ruch się zrobił na forum ;-):tak:

blueto ci dużo kg nie grozi przy takich problemach, ale jak z samopoczuciem:eek:
Oj kiepsko, dzisiaj mnie jeszcze głowa boli :eek:. Właśnie zjadłam jogurt i mam ochotę go oddać :baffled:

Generalnie wszystko jest mama. Mleczko mama, ubrać mama, umyć mama, na ręce mama. Jak nie to jest wrzask.
U nas to samo. Ostatnio była afera, bo tata go posadził na nocnik, a nie mama :szok:

hej wrocilam i ja :-)
Witaj i ty :-D

Do góry