reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry:)
Ja też nie jestem na wakacjach... już wrociłam:) POjechałam z Michałem w góry do przyjaciółki. Fajnie było. Odpoczęłam trochę, poleniłam się itp. Ona też ma malucha- tylko 6- miesięcznego.

roksi gratuluje odpampkowania!!! A jak ogólnie samopoczucie w te upały?

My dalej w pieluszce. Chyba jako ostatni. Wojtek woła siku ale odmawia siadania na nocnik. Każe sobie zakładać pieluchę a jak nie zakładam to jest histeria. Na nakładkę też nie chce. Trace już pomysły. Może przytargać jeszcze jeden nocnik (taki bardziej udziwniony) i jakoś inaczej go nazywać? Sama nie wiem . POdpowiedzcie coś bo tracę już nadzieję.

reklama
kaskada ja Ci powiem, że u nas po prostu było tak, że Krzyś potrzebował czasu na nocnik a teraz już sam woła, rozbiera się i siada na kibelku ;-D i nawet nie potrzebuje jakoś konkretnie nakładki ;-p

cześć

kaskada, spoko mój też jeszcze lejek pampersowy:-D:baffled::-D, u nas jest odwrotnie mały siada na nocnik, ale nie chce zawołać:dry:

zaraz zmykamy nad morze, tylko M musiał jeszcze zajrzeć do pracy:baffled:, normalnie bez niego firma runie i tyle:-p,
mam nadzieję że pogoda się utrzyma:tak:

Hello :-)

Kaskada, może niech sika na stojąco? Mój uwielbia :-). Mamy nocnik w wkładką wyciąganą i mu podstawiam tą wkładkę. Tylko nie wiem co z kupą :confused:. U nas na szczęście nie ma z tym problemu, bo K. od roku robi kupę tylko na nocnik.

Ewelina, udanych wakacji :-)

Witam:tak:
nie mogę znów pospałam do 9:szok:
wczorajsza burza nie dała mi spać błyskało się strasznie:szok: o 2 przyszła N i tak się rozpychała:baffled: duszno strasznie:baffled:

roksi gratuluje odpampkowania!!! A jak ogólnie samopoczucie w te upały?
Dzięki Kaskada:tak:
upały nawet ok nie puchę całe szczęście:tak: tylko słaba jestem taka wypompowana ale to chyba każdy tak ma w upały:baffled:

blu a ty kiedy idziesz do doktora:confused:

heja
u nas upał, wiem, że niektórzy na urlopie,ale ja wprost marzę o deszczu:baffled: bo się rozpływam i sapie:-)
u nas też pampersy jeszcze w użyciu, Ignaś umie zawołać, ale często zapomina i woła w ostatniej chwili albo widzę, że kuca i łapie się za siusiaka:confused: ja kupiłam inny nocnik, bo ten co był wydawał mi się za mały, teraz służy do siusiania na stojąco, zwłaszcza przed kąpielą:-D

reklama
właśnie wróciłam:tak: morfologia licha więc dostałam tatdyferon:tak: penie znów wrócą zaparcia od żelaza:baffled: no nic trzeba brać:tak: waga +7kg do przeżycia doktor mówił coś o 14kg całości ale jakoś kiepsko to widzę:-D tętno dzidzi 150:tak: za 4 tygodnie będę miała usg:tak:
aaaaa zapomniałbym żylak mi się zrobił:szok: mam smarować liotonem 1000 jak nie pomoże to dostałam receptę z jakimś lekiem:tak:

położyłam że na paznokciach stóp:cool2:

Do góry