reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Roksi, z tego co mi mówiła ginka to właśnie w 6 mcu dziecko gromadzi sobie zapasy żelaza i stąd takie spadki:tak: pamiętaj by do preparatów z żelazem jeść pokarmy bogate w vit C, bo wtedy lepiej się wchłania. U mnie na szczęście hemoglobina w normie 11,9:-) z

reklama
kurcze tylko że ja od 7 tygodni wcinam żelazo z kwasem foliowym:baffled:

mój m poszedł z N. do babci:tak: zabrali nocnik w ekologiczną torbę i poszli:-D

Roksi, to pewnie będziesz musiała powcinać go więcej :tak:

Soppana, pewnie infekcja. Czemu od razu do szpitala być chciała iść? ;-)

Madzik, tak sobie myślę, że może kupię wszystkie ciuszki w Tesco. Fajne są i niedrogie. Może nie wydam fortuny...

U nas za nocnik nie ma nagród :-). Dla Karolka samo sikanie jest atrakcją :-D

blue ja się w Tesco obkupiłam we ciuszki dla Krzysia jak miał się urodzić, i pamiętam, że nie wydałam zbyt dużo, dokupiłam jeszcze kilka rzeczy w IKEA i git ;-D

hello, kobietki ;-)

blue mój Krzyś też prosi jeszcze o pieluchę, mimo że ma suchą przez nockę ;-)
my wstaliśmy już po 8, ale jakoś tak nie chciało mi sie wcześniej pisać :-D

Soppana, pewnie infekcja. Czemu od razu do szpitala być chciała iść? ;-)

Madzik, tak sobie myślę, że może kupię wszystkie ciuszki w Tesco. Fajne są i niedrogie. Może nie wydam fortuny...
:-D
Bo z Ignaśkiem leżałam tydzień, ale wtedy miałam białko a nie krew:baffled:
dziś oddałam siuski na posiew, zobaczymy za tydzień czy coś wyhodują:confused:
Ja oprócz tego co dostałam dokupiłam w tesco body i pajacyki ( te pakowane po 3 ) bardzo lubię ich jakość, są takie mięciutkie:tak: muszę jeszcze zobaczyć coś cieplejszego z weluru tak na 3-6 mcy, bo to zimno przecież będzie, no i kombinezon:tak:

reklama
Do góry