reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

My zdążyłyśmy już z dworu wrócić dwa razy, bo młoda się za każdym razem zsikała :angry: Ale namieszał nam ten wyjazd...wszystko jej się zapomniało, a praktycznie już za każdym razem wołała :sorry2: Zaczynamy z sikaniem od nowa, bo kupę na szczęście pamięta by zawołać. Teraz na wakacjach nawet jak będzie zimno to już nie założę tej pieluchy, bo będziemy ciągle od nowa zaczynać. Na szczęście tam będziemy cały czas w domku na miejscu, bez zwiedzania to mogę pozwolić sobie na nie zakładanie pieluchy. Ech :rolleyes2:

Więcej na dwór się nie wybieram, bo się usmażymy :baffled:

reklama
Hello

blue bo to wcześnie jeszcze więc blade, ale ból brzucha to nie jest dobry znak, tylko ciągnięcie po bokach - rozumiem, że to drugie masz na myśli.
Oto moja kolekcja :-). Ten "inny test" to jest strumieniowy o czułości 10 (czyli bardziej czuły). Ale nie sugerujcie się ciemną kreseczką, bo ona tak nabrała koloru już po przepisowym czasie.

A ból taki jak przy okresie, mało intensywny, raczej upierdliwy. Przy Karolu też taki miałam.

Powiem wam szczerze, że mi się nie chce bety robić :zawstydzona/y:. Chociaż mam tu takie laboratorium w okolicy, co robi na ten sam dzień... Ale musiałabym się urwać z pracy i podjechać autobusem. Nie chce mi się :cool2:

Dzięki Agutek ;-). Już drugi raz strzelił za pierwszym podejściem :-D

na pewno jest wszystko ok i nie ma potrzeby robić
ja w ciąży z T. też nie robiłam wcale

za to w następnej narobiłam się tyle, że wystarczy chyba już na następne 20 lat :-p naliczyłam, że miałam robione 8 razy :-D

Na razie sobie dam spokój. We wtorek mam wizytę u gina (przeniosłam z piątku, bo sobie przypomniałam o malarzu ;-)) i jak mi każe zrobić, to zrobię. Przynajmniej będę miała za darmo jak mi da skierowanie. W Lux-Medzie beta kosztuje 47 zł :szok:.

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Karol jest chyba jednak chory. Nie dość że ma katar, to jeszcze chrypkę i w nocy się poci jak mysz. Ale nie miał raczej gorączki... A ta wysypka, to może potówka :confused:

a z wizytą nie chcesz poczekać?
trochę za wcześnie jeszcze...nic nie będzie widać.
Ja mam w tym lux-medzie tak, że USG jest osobno (nie w czasie wizyty) i trzeba mieć skierowanie. Więc jak pójdę na wizytę, to mi lekarz da skierowanie na badania i na USG i wtedy się umówię na USG pewnie gdzieś po 20.07.

reklama
Dzięki Agutek ;-). Już drugi raz strzelił za pierwszym podejściem :-D

Z jednej strony wiele osób by zazdrościło ;-) z drugiej potem musicie bardzo mocno uważać, by nie mieć trzeciego :-D:cool2:U nas zawsze za drugim podejściem, a mój mąż i tak narzeka, że za szybko, bo nie nacieszył się starankami :-p

U mnie nastała błoga cisza. Młoda zażyczyła sobie Krecika i dopóki nie skończy się leży plackiem na podłodze i zapatrzona w tv. Uwielbia Krecika.

Do góry