reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Magda, udanego spotkania zyczę:tak::tak::tak:

Fredzik, a jak mały dalej gorączkuje:confused:, obsypało go już:confused:

a ja też miałam ochotę na jagodzianki i nie dotarliśmy na targ po jagody, bo burza się zbiera, a do tej pory jeszcze nie pada, więc bym zdązyła:angry::dry:

Też mi się nigdzie nie chce wychodzić, Agutku, a już szczególnie na zakupy :sorry2: Na szczęście mamy co jeść :-D

Upał straszny, psa muszę wykąpać, bo się męczy, gorąco mu strasznie..

malaga to szerokich dróg teraz życzę :-) mąż nadal nie myśli by iść na prawko?
Na razie nic nie mówi.. Ale spodobało mu się, że przyjechaliśmy po niego i nie musiał gonić autobusu, i dziś pytał, czy przyjedziemy :-p:-D

roksi na pewno będzie miłe spotkanko ;-) a co do kupki, to Krzyś właśnie zrobił w pieluchę, ale widziałam, że dość mocno się męczy...
u nas też nieziemski skwar, zeszliśmy z ogródka, bo nie da się siedzieć.. .:-/

Ostatnia edycja:
My wróciliśmy z krótkiego spaceru i mlodej pęcherz na nodze się zrobił i ryk, że ją boli - mąż musiał ją nieść bez butów. A w domu padła i śpi :eek: W dzień nie spała :no:

My ze spaceru wróciliśmy przed 20, teraz mały wypił mleko i chyba zasnął.
Spotkanie się udało, to było nasze pierwsze spotkanie w realu... super gość z niego jest, szkoda, że daleko mieszka i że ma rodzinę hahah

Witam wieczornie zalewając się potem.
Dzisiaj chyba 50 stopni było, mam dość. Nie znoszę takich upałów.

Przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE dla BLU!!. Spokojnych 9 miesięcy !

Malaga no to i ja życzę szerokich dróg i spokoju za kierownicą. Ja uwielbiam jeździć samochodem.

ewelina
: współczuje drogi powrotnej. Jak długo jechaliście?

U nas drobny postęp nocnikowy. Wojtek woła , że chce sikać ale na nocnik siadać nie chce. To znaczy siadał ale nie po to, zeby zrobić siku. Jak tylko mu się chciało sikać to wstawał z nocnika i żądał założenia pieluchy. Wczoraj z lekka go przymusiłam ( wiem, że nie wolno ale się inaczej nie dało). Zagadywałam go i nie pozwoliłam wstać. No i nasikał do nocnika bo dłużej już nie dał rady trzymać. Od tego czasu lata po domu bez pieluchy i chociaż sie nagada i najęczy to
jednak siada na nocnik- sam. Zobaczymy jak będzie jutro.

Hej

Zrobiłam dzisiaj trzeci test i ciągle kreseczka jest blada. Wcześniej robiłam takie bardziej czułe, a teraz już taki zwykły. No ale coś tam widać, więc chyba jest ok. Poza tym boli mnie brzuch, to też chyba dobry znak.

Karol też już trochę biega bez pieluchy :tak:

Kaskada, dzięki

reklama
blue bo to wcześnie jeszcze więc blade, ale ból brzucha to nie jest dobry znak, tylko ciągnięcie po bokach - rozumiem, że to drugie masz na myśli.

zrób zdjęcie testu i nam wklej ;-)
jak w ogóle rodzina zareagowała? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry