reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksi kiedyś tak zrobiłam ale to co zastałam po powrocie do domu wołało o pomstę do nieba.Praktycznie trzeba było robić remont od początku. Także nie polecam takiego rozwiązania. Chociaż... jak sobie przypomne nasze remonty w ciągu ostatnich dwoch lat to..... mnie radność ogarnia , że to juz za nami.

blu te kreski to nie znowu takie blade. Moich to prawie widać nie było. Też bym chciała mieć trzecie- tak za dwa, trzy lata może. POtem to już za stara będę. Może wreszcie dziewczynkę się uda zrobić:)

Jak tak obserwuje znajomych, którzy mają dziewczynki i słucham ich opowieści i porównuje z tymi , którzy mają chłopaków- to wychodzi mi jak drut , że dziewczynki jakieś takie spokojniesze są, bardziej spolegliwe i generalnie grzeczniejsze. Oczywiście mają swoje odpały, jak każde dziecko- ale co do zasady- spokojniesze i łatwiej... sterowalne jakby.

kaskada moi sąsiedzi (kasiaści ostro) wyjechali na 2 tygodnie a w tym czasie ekipa i pani projektantka działali:tak: oczywiście wszystko było ustalone np kolory, meble itp:tak: wrócili to już wszystko było gotowe a nawet posprzątane:szok: żyć nie umierać:cool2: ale obawiam się że kosztowało to dużo, bardzo dużo:szok:

mała dostała czkawki zapomniałam już jakie to super uczucie tykanie w brzuchu:-D

moja wreszcie poszła spać..nie chce w dzień sroka jedna spać a o 18 pada :dry:
mnie też muli :rolleyes2:

a i jestem zła, bo płaszczyk z coccodrillo jest załatwiony :-(
młoda upaćkała go bananem i po praniu nie zeszło, dzisiaj odplamiaczem potraktowałam, znowu wyprałam i dalej nic :dry:
dobrze, że chociaż to nie była nówka dopiero co kupiona tylko rok temu, więc go znosiła sporo ale i tak mi go żal, bo był fajniutki :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutek, ja bym w sumie nawet chciała mieć trzecie ;-). Ale mój m by się załamał :-p. Więc niech on uważa :-D

Malaga, kiedy testujesz?
Też bym chciała trójeczkę ;-):-D Mój też by się załamał, niech sobie uważa :-p:-D

Testować będę za jakiś tydzień...

Agutek - też mi szkoda, jak młody upapra coś fajnego na amen..:baffled:

reklama
Do góry