reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksi kiedyś tak zrobiłam ale to co zastałam po powrocie do domu wołało o pomstę do nieba.Praktycznie trzeba było robić remont od początku. Także nie polecam takiego rozwiązania. Chociaż... jak sobie przypomne nasze remonty w ciągu ostatnich dwoch lat to..... mnie radność ogarnia , że to juz za nami.

blu te kreski to nie znowu takie blade. Moich to prawie widać nie było. Też bym chciała mieć trzecie- tak za dwa, trzy lata może. POtem to już za stara będę. Może wreszcie dziewczynkę się uda zrobić:)

Jak tak obserwuje znajomych, którzy mają dziewczynki i słucham ich opowieści i porównuje z tymi , którzy mają chłopaków- to wychodzi mi jak drut , że dziewczynki jakieś takie spokojniesze są, bardziej spolegliwe i generalnie grzeczniejsze. Oczywiście mają swoje odpały, jak każde dziecko- ale co do zasady- spokojniesze i łatwiej... sterowalne jakby.

kaskada moi sąsiedzi (kasiaści ostro) wyjechali na 2 tygodnie a w tym czasie ekipa i pani projektantka działali:tak: oczywiście wszystko było ustalone np kolory, meble itp:tak: wrócili to już wszystko było gotowe a nawet posprzątane:szok: żyć nie umierać:cool2: ale obawiam się że kosztowało to dużo, bardzo dużo:szok:

mała dostała czkawki zapomniałam już jakie to super uczucie tykanie w brzuchu:-D

moja wreszcie poszła spać..nie chce w dzień sroka jedna spać a o 18 pada :dry:
mnie też muli :rolleyes2:

a i jestem zła, bo płaszczyk z coccodrillo jest załatwiony :-(
młoda upaćkała go bananem i po praniu nie zeszło, dzisiaj odplamiaczem potraktowałam, znowu wyprałam i dalej nic :dry:
dobrze, że chociaż to nie była nówka dopiero co kupiona tylko rok temu, więc go znosiła sporo ale i tak mi go żal, bo był fajniutki :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutek, ja bym w sumie nawet chciała mieć trzecie ;-). Ale mój m by się załamał :-p. Więc niech on uważa :-D

Malaga, kiedy testujesz?
Też bym chciała trójeczkę ;-):-D Mój też by się załamał, niech sobie uważa :-p:-D

Testować będę za jakiś tydzień...

Agutek - też mi szkoda, jak młody upapra coś fajnego na amen..:baffled:

reklama
Do góry