M
Melanie
Gość
ja już robię brzuszki i nawet mam niezłą formetylko jakoś mięśni brzucha nie czuje
chyba gdzieś uciekły
![]()
a ja je doskonale czuję

ale pod wałkiem tłuszczu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już robię brzuszki i nawet mam niezłą formetylko jakoś mięśni brzucha nie czuje
chyba gdzieś uciekły
![]()
my planujemy chrzciny w lipcu lub w sierpniu![]()
mam pytanko czy normalnie bierzecie kąpiel w ciepłej wodziebo ja od kiedy wróciłam ze szpitala ciągle biore prysznic a z przyjemnością poleżałabym w wannie
![]()
dziewczyny czy wasze dzieciaczki robia zeza![]()
![]()
![]()
![]()
moj Tristanek casmi takiego robi ze ze smiechu nie moge ale boje si ego dotknac i do niego mowic zeby sie nie przestraszyl i zeby mu przypadkiem nie zostalo![]()
![]()
![]()
miał być dzisiaj pierwszy spacer i lipa pogoda ładna świeci słońce 10 stopni niby pieknie ale wiatr tak szalał że urwało nam parapet w sypialni
mąż jak poszedł na spacer z psem to nie mógł otworzyć drzwi od klatki schodowej
ale jutro jedziemy do mojej mamy na obiadek więc zabieramy wózio i mam nadzieje że uda nam się troszkę pojeździć
bo poprostu chyba oszalejemy w domu
![]()
Mam podobne odczucia, zwłaszcza dzisiaj :-( U nas też wiatr niesamowity i zimno strasznie..bo poprostu chyba oszalejemy w domu![]()