reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fredzik nie mamy jeszcze noclegu, bo nie wiemy czy ta durna ospa nie wyjdzie przypadkiem :dry: Mam kilka typów jakby co, więc pewnie będziemy na ostatnią chwilę coś szukać - co kompletnie do mnie nie pasuje :-p Tak czy siak szukamy w centrum Zakopanego, bo nie jedziemy autem - mamy 650km i ja się nie piszę na podróż za kierownicą naszym gracikiem przez 12h :no: Pojedziemy pociągiem - jedzie się nocą, więc mała spokojnie będzie mogła sobie spać i nie odczuje tego tak. A w aucie w foteliku tyle godzin...masakra :no:
Poza tym w tym samym terminie jedzie już tam sobie sam męża brat, więc byłoby weselej :-)W ogóle już mi się tęskni za taką podróżą pociągiem, to zawsze jest przygoda :-)

a u nas wlasnei padacv zaczelo :(((
a mialam isc na zakupy
zapisalam sie na studia . wczoraj mialam rozmowe kwalifikacyjna a dzisiaj testy hmmm troche mam petra bo dawno temu w szkole bylam ale co tam , najwyzej mnei nei przyjma .

Agutek, spoko jeżeli jedziecie do Zakopca teraz, to ofertę znajdziecie nawet na miejscu bez rezerwacji, w sezonie widać wszędzie wywieszki wolne pokoje:tak:

Miloku zaczynam podejrzewać, że ty obcy jestes normalnie:eek::szok::-D, nadludzkie siły w tobie drzemią:-p

Fredzik, ja już tu kilka razy polecałam Krzesanicę, sami tam jedziemy;-)

a mój maluch zarzygał mi całe mieszkanie, bo bidulkowi rodzynki stanęły na zołądku (tatusnie schował i mały sie poczęstował):wściekła/y:, tak się przestraszył, że nie mogłam go uspokoić, obiecałam mu tatusia i ten musiał pędzic z pracy do synka, ale mały wcześniej wykończony zasnął:-(

reklama
miloku jak pewnego dnia napiszesz że idziesz do pracy to w ogóle się nie będę dziwić:-D

bidne chorowitki dużo zdrówka przesyłamy:tak:

Agutku to super taka podróż jak za młodu człowiek pociągiem zwiedzał kraj:tak:

spadam ogarnąć siebie i mieszkanko i ruszamy o 15 do Katowic:tak: zobaczymy kto się ukrywa u nie w brzusiu:-p

Do góry