reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

Pamiętacie dyskusję o stanikach? Poszłam dzisiaj do takiego fajnego sklepu, gdzie panie potrafią dobierać rozmiary i mają dobry asortyment. I kupiłam biustonosz firmy Freya, rozmiar 65E (do tej pory nosiłam 75C). Minusem jest cena - 145 zł, przecena ze 180. Ale to naprawdę prawda z tymi rozmiarami :tak:.

Ja bym się chętnie skusiła na zmianę rozmiarówki ale nie mam u siebie takiego sklepu, a przez neta troche się boję zaryzykować. Ja mam teraz 75F z Feliny, więc nawet nie mówię jaki rozmiar bym miała wg tej innej rozmiarówki :-D A ceny? Ja w Triumphie płacę 160zł za stanik :baffled: Ale potem noszę i noszę :tak:

roksi to mowisz baba będzie :-D typy imion jakieś są?

madzikm ja mam typa za 50zł ze śniadaniem od osoby, 5 min od Krupówek - jakaś promocja czerwcowa jest. Jak się uda załapać /czyli jak będą jeszcze miejsca w dniu, w którym będę mogła zrobić rezerwację - teraz ze względu na możliwość ospy wstrzymuję się/ to tam pojedziemy i zobaczymy czy warto.

moje dziecko ostatnio sypia pięknie, 7.20, 8.00...tylko w dzień o 13.00 nie chce iść spać a o 17.00 zasypia :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tekst sprzed chwili:

Ja: T. chcesz kupę, bo coś śmierdzi?
T: Nie!
Ja: Ale zawołasz jak będziesz chciała?
T: O śmierdzi!
Ja: No śmierdzi, chcesz kupę?
T: Nie, ty śmierdzisz! :sorry2:

Agutek, a może w Poznaniu jest taki sklep?

staniczek wygląda tak:
freya_lottie.jpg

Jest cały mięciutki, nie ma grama usztywnienia, a trzyma piersi rewelacyjnie. Może potem zrobię sobie zdjęcie i wam pokażę, żebyście zobaczyły, że to nie jest wcale jakiś gigantyczny rozmiar.

super! muszę poszukać gdzie takie sklepy najbliższe są

ja mam 75/100 i wg bra-fittera powinnam nosić angielskie 65GG tudzież polskie 65K

roksi to mowisz baba będzie :-D typy imion jakieś są?
nie wiem za bardzo chodzi mi po głowie Emilka lub Amelka:tak: tak się od wczoraj nastawiałam na dziewczynkę że już cały plan przygotowań mam ułożony w głowie włącznie ze zmianami w pokoju:-D zobaczymy jeszcze co mój doktor powie w czwartek na wizycie no bo jest opcja zawiniętego siusiaka na brzuszku:baffled:

tekst sprzed chwili:

Ja: T. chcesz kupę, bo coś śmierdzi?
T: Nie!
Ja: Ale zawołasz jak będziesz chciała?
T: O śmierdzi!
Ja: No śmierdzi, chcesz kupę?
T: Nie, ty śmierdzisz! :sorry2:
o kurcze ale dofasoliła:-D

super! muszę poszukać gdzie takie sklepy najbliższe są

ja mam 75/100 i wg bra-fittera powinnam nosić angielskie 65GG tudzież polskie 65K
aaaaaaaaaaa to mój krzyk:szok:

roksi wierz mi wolałabym znacznie mniejszy rozmiar :dry:
znalezienie ładnego i dobrego biustonosza w polskich sklepach graniczy z cudem, do tego masz co dżwigać, kręgosłup boli....nie ma czego zazdrościć :no:

hejka :-) u nas dzisiaj pierwsza w 100% bezpampkowa noc za nami SUCHA :-) postawilam kolo lozka Malej nocnik jak mnie obudzila rano byl pelny ,a pupka i przescieradlo suchutkie :-)...zdecydowalam sie polozyc ja bez po ostatniej nocce kiedy to budzila mnie na "siusiu" wiec i tak w pampka zrobic nie chciala :no:;-)zobaczymy jak bedzie dalej :tak::-)

reklama
Do góry