reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

zdroweczka dla piotrusia

sluchajcie koncert beyonce super , bomba fantastycznie , zrobila takie szol ,ze stalam z otwarta japa i piszczalam jak wariatka. do tego na zywo wyglada jeszcze lepiej . ale ,zeby baki mialy tez na kogo sie slinic miala swietnych tancerzy mniam:tak::-D przezycie niedoopisania... cudnie fantastycznie . przebierala sie 8 razy . rozne stroje , rozna sceneria , gra swiatel cud miod poprostu ...:tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
a ja dzisija caly dzien odsypiam
moja kondycja imprezowa jest w stanie oplakanym niestety!
jeszcze gabisiek obudzila sie o 5 a tristano o 7
wiec pospac nei dali niestety:(
za to pospalam w dzien :))) i juz wrucilam do rytmu. teraz jeszcze rowerek i trampolina mnei czeka
mileg o wieczorku dziewczyny

reklama
dziękuje dziewczyny w imieniu Piotrusia:tak:, teraz to mi sie nie rozchoruje na pewno:-D

Miloku, fajnie że się wyszalałaś;-)

Roksi, nie wiem czy wypada cie o to poprosić, ale pokażesz nam zdjątko:sorry:

Roksi, nie wiem czy wypada cie o to poprosić, ale pokażesz nam zdjątko:sorry:
Kochana oczywiście jakbym mogła nie pokazać:-)

a propos koncertów oglądałam dziś koncert Rihanny z Manchesteru i też super:tak: no ale Beyonce to dopiero klasa;-) Miloku u Was to są super koncerciki:tak: a u nas tvp wydała kupę kasy na Kaly Minque i nie było nawet w tv:baffled:

Hej hej :-)
Co jest z tym bólem głowy, ja tez męcze się z mogreną, juz wysiadam, a tu tyle spraw na głowie.

Ewelina
uczulenie na rekach to przewaxnie od trawy, teraz stężenie jest wysokie, coś o tym wiem...aauu

dziekujemy,wsisko źjemy a DOPŁATKI juś nie ciemy!
dobre, super już mówi

Blue u nas jest różnie z tym, co chce nasza córcia, bo przez dwa dni mama jest cudowna a przez kolejne dwa dni tatuś kochanyi tak na przemian ;-)

u nas dzisiaj nad ranem był płacz, bo tata przyniósł mleko a to mama miała przynieść i mąż musiał się cofnąć z pokoju, podać mi mleko i ja jej dawałam i był już ok
Agutek u nas tez czasem mała ma takie humorki

Madzik witaj w klubie, u mnie też ciasteczka są kofane ;-)

Kuxa jesteś pierwszą osobą która znam(to nic że wirtualnie ;-) ) której dziecko ma ADHD, jak w ogóle doszło do tego, że może to mieć?
pamietam ze szkoły chłopca, który nawet przy odpowiedzi skakał i ruszał nogami,mysleliśmy, że po prostu jest nie taki, no i większośc społeczeństwa pewnie tak myśli o takich dzieciach, ale powoli to sie zmienia.

Fredzik to ja juz wiem skąd twój nick, fredki nie usiedzą długo na jednym miejscu ;-)

w temacie sikania...nie wysikaliśmy jej po kościele i wpadka była...w cocodrillo ulotniliśmy się szybko a mnie doleciało tylko pytanie sprzedawcy "co tu tak mokro"
czyli musimy pamiętać by ją wysadzić wcześniej bo zawołała ale nie było gdzie tak w parę sekund...
ja sie posikam takie wpadki pewnie jeszcze nie raz będa, dlatego dobrze jest jednak używać pieluchomajtek na spacery.
Ja zawsze swoją wysadzam przed każdym wyjściem, ale i tak często musimy gdzieś na trawniku siusiać

Roksi ja tez jestem ciepłolubna :-)
To taki skokowy wzrost jak u dzieci :-)

Miloku takim to dobrze, koncerty i te sprawy, a innym zostaje w siedzenie w domu ;-)

dzień dobry:-) moje dziecko dziś wstało o 5.05:szok: a że M też już nie spał,to ich pogoniłam się bawić i tym sposobem zyskałam jeszcze 2 godzinki snu:-)
Ja to najmilej wspominam juwenaliowe koncerty w Krakowie:rofl2: T.LOVE i kult w deszczu:rofl2: to dopiero była zabawa:-p

Roksi, takie niedyskretne pytanie:zawstydzona/y: ile już przytyłaś w ciąży? bo mi się wydaje,że ja jakoś mało:eek: w ciągu 10 tyg (15-25 tydz) 3 kg:eek: lekarka tylko się pytała czy się czasem nie odchudzam:baffled: a ja dużo jem:tak:

Witam:tak:
soppana ja od początku ciąży do wczoraj 3 kg:tak: nic mi nie zostało z poprzedniej ciąży więc mam obawy że znów dobije to +18kg:confused2: moja przyjaciółka ma termin na 1 września i dopiero przytyła 6kg także jeśli dzidzia tylko dobrze się rozwija ma prawidłową wagę to nie ma się co martwić:tak:

u nas dziś lekki upał:-p

Cześć :-)

Warsztaty bardzo fajne :tak: Były 3 mamy i pani prowadząca, więc kameralnie. Tematem przewodnim było co to jest "bycie twórczym" i jakie cechy należy w dziecku rozwijać żeby było twórcze, jak wspierać jego kreatywność. Bardzo proste rzeczy - np zabawa w znajdowanie wielu odpowiedzi na jakieś pytanie, z zasadą że każda odpowiedź jest dobra. Oczywiście 2-latek sam tych odpowiedzi nie znajdzie, chodzi o to żeby mu pokazać, zachęcać. Przykładem tego był rysunek - 6 identycznych jeży, pierwszy miał na plecach jabłko, a pozostałym trzeba coś dorysować - wymyślić co jeż może mieć na plecach.

A propos - możecie mi doradzić który zestaw mebelków jest fajniejszy, schodkowy, czy prosty?

Kupiłam wczoraj młodemu w Reserved dżinsową katankę z kapturkiem. Była przeceniona ze 109 na 49,90. Szukałam spodni, ale ceny są straszne - 60 - 100 zł :szok:. Byle spodnie dresowe 45 zł :baffled:.

reklama
Do góry