reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzik, my też na rowerkach dzisiaj byliśmy i coś ok 7 km zrobiliśmy ale wiało koszmarnie :crazy: ale uwielbiam jeździć :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
help boli mnie głowa:hmm:

znowu?:eek:
spróbuj zasnąć...

fredzikmy cały czas pod wiatr:baffled: ale się pocieszałam, że więcej spalę:-D
aaa i goń mnie! bo zrobiłam 17 machów hula hop:-) ale tylko raz i nie wiem jak to się stało:rofl2:

a teraz serio..sytuacja o której piszesz wydaje mi się całkiem normalna:tak: ja też nie toleruję czynników zakłócających koncentrację;-)i wiele osób tak ma

o problemach mówimy wtedy gdy okoliczności są korzysne a my się skupić nie umiemy, czyli działają czynniki niezależne;-)

Hej :-)

Ja dziś miałam szalony dzień, nawet nie zdążyłam na wybory :zawstydzona/y:

Byliśmy w Ikei i się wkurzyłam, bo okazało się, że Kraków wycofał te regały Expedit w kolorze białym. I całą moją koncepcję szlag trafił. Chyba wezmę coś z serii Trofast.

Roksi, Amol mi czasem pomaga i ciepły prysznic. Amol trzeba powcierać w głowę.

uwaga żyję i dochodzę do siebie:tak: wydaje mi się że przez tą pogodę mam takie bóle:baffled: ja lubię ciepło, słońce i wtedy czuje się ekstra a jak jest taka pogoda ni w oko ni w ząb to jestem w kiepskiej formie szczególnie w okresie ciąży:confused2:

ja przy czytaniu książki lubię ciszę i spokój:tak: ewentualnie cichutko muzyczka gra;-)
a propos książek Cejrowski super:tak:

Blu spoko ta druga kolekcja też jest ładna:tak:

Witam,
A ja wczoraj prawie cały dzień w łóżku:zawstydzona/y: tak mnie coś wzięło na leżenie:-p a Młody tymczasem z tatusiem się bawił:-)
Roksi, to już półmetek;-) a na ból głowy to tak jak blue pisze: amol na skronie
Ignaś znów ma katar:wściekła/y: ciekawe kiedy to się skończy a u nas w przychodni ciężko dostać jakieś skierowanie np na wymaz z nosa:angry: a jak prywatnie to znów trzeba za wszystko bulić:baffled: chyba muszę jednak się wybrać do laryngologa, bo to już za długo się ciągnie:baffled:

ale cisza:szok:
Witam:tak:
wstałam o 8:30:-) a mój brzusio po nocy wystrzelił jak szalony:szok: wczoraj zauważyłam że ludzie już zerkają najpierw na brzuszek;-) później w oczy:-D a teraz to już ciężko będzie nie zauważyć;-)

Soppana wyprzedziłaś mnie:evil:

reklama
Do góry