reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hejka
Na momencik wpadłam, bo skonana jestem jak nigdy,
macie może jakiegoś e-booka związanego z pomocą niani.
Potrzebuje naprawde pomocy :baffled:

Witam:tak:
wczoraj miałam jakiegoś doła chyba ze zmęczenia:baffled:
moja sypia popołudniami ponad 2 godziny czasami 3:szok: wieczorami zrobił się cyrk z zasypianiem:baffled: nigdy nie było takich problemów a wczoraj walkę o sen skończyłyśmy o 22:30:confused2: i tak od tygodnia:baffled: a było tak pięknie wskakiwała do łóżka i zasypiała:baffled: chyba drzemkę skrócę do jednej godziny

Hej :-)

Agutku, w tym roku tylko raz wcześniej jadł. Ale tak sobie myślę, że może to być też od klimy w aucie. Ta noc była ok, spał ładnie (napsikałam mu Nasivinem przed spaniem), ale dzisiaj coś zaczął pokasływać.

Kuxa, ja mam książkę "Kiedy pozwolić, kiedy zabronić" - bardzo fajna :tak:. Słyszałam też dobre opinie o książce "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały" (czy jakoś tak).

Blueberry no ja wlasnie szukam w necie zeskanowanej. znalazlam wlasnie tą książke ale niepełna, musze poszperac, ale znalazlam tez cos o spaniu itp ..bede dzis czytac
jakby co są w moim Chomiku Chomik abarth83 w Poradnikach

A ja nie mogłam spać przez burzę:-( Ignaś obudził się o 5.15 na mleczko,ale powiedziałam że jest ciemno jeszcze i zasnął do 6:eek: mielismy iść dziś w końcu do żłobka, ale tak lało,że daliśmy sobie spokój, tylko młody marudził bo chciał do dzieci:baffled:
Czy któraś z was ma inhalator/nebulizator? Bo chcemy teraz kupić (podobno poza sezonem jest taniej:eek:) lekarka jakoś sceptycznie podchodzi do tego urządzenia, ale inne mamy polecają. Podobno przy kaszlu "odkatarowym" pomaga wdychanie soli fizjologicznej:baffled: Używałyście tego kiedyś?

reklama
oo o tej soli nie wiedzialam
my mamy tą tube do inhalatorów, ale dawno jej nie uzywalismy bo od kiedy przestalam sie cackac z tą alergią Kuby to przestały byc potrzebne inhalatory i leki. wiec lezy w szafie i sie kurzy

Do góry