reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blue chyba bardziej stawiałabym na klimę, ale sie nie znam. Moja wcina od dawna lody i nie miała po nich kataru jeszcze.

soppana my mamy już 1,5 roku nebulizator. Kupiliśmy po zapaleniu płuc, bo trzeba było inhalować, a potem ze względu na katar trwający pół roku. Katarów brak.

reklama
hejka :happy:

moja dzisiaj z rana jakies rozwolnionko miala :-( siedziala na nocniczku juz chyba z 4razy :-(nie mam pojecia od czego :no:

Blu - ja tez stawiam na klime :tak:

My mamy chyba firmy Nebby. Kupowałam w sklepie medycznym. Dawałam chyba 169zł. Ma kilka końcówek, w tym dla dziecka.

ja oglądałam mecz:sorry:
ćwiczyłam z hula hop ale jakoś nie widziałam poprawy:no: ale chyba trochę trzeba pokręcić by były efekty:tak:

Hej :-)

Odliczam godziny do 15.00 :-p
Nic mi się nie chce :sorry:

P.S. Mamy drugą nockę za sobą bez smoczka. Tylko babcia jeszcze mało współpracuje i daje jej na drzemkę dzienną :baffled: Kazałam dzisiaj nie dawać, ale jak jej mała się rozpłacze to na bank da :angry:

Witam
Agutku babcia jak nie będzie słuchała to może trzeba zabrać babci smoczki:sorry:

stresuje się bo dziś idę na usg połówkowe:baffled::tak:

reklama
Sandi, ja pisalam o Hula
mi po mogło
zwykłe ze sklepu tylko takie wieksze min 85cm srednicy
nasyp ryżu suchego zaklej i kręc
najlepiej dojsc do 40-60 min dziennie
na poczatku to będą sekundy i wiecej schylania, ale nieszkodzi.
wazne zeby krecic.
leci średnio 1cm tygodniowo z talii i oponki
ja w miesiac stracilam 6cm w talii i 8 w oponce

Do góry