reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka :happy2:

Piszecie o wstawaniu, to ja się pochwalę :-p moja pozwoliła mi pospać aż do 9 :tak:
Agutek wspólczuję, taka pikna dzis pogoda.

Roksi to dobrze, że informuje, pierwszy krok juz jest :tak:
Pocieszę cię, że u nas też tak było na początku.

Blue ja bym powiedziała, że solarium, ale odkąd sie poparzyłam przez głupia babę, :wściekła/y:to już obiecałam sobie, że nigdy więcej, dosłownie się sparzyłam.

Miloku nie dziwie się, też bym się chwaliła :-D
Dzielny synek, juz nawet w nocy czuje, że chce sisi :-)
takie wstawanie to nic, ja po nocach nie śpię, bo wciaz sie nam budzi.

W końcu z powrotem wzięliśmy ja do siebie, bo miałam dosyć nocnego wstawania, atak, potulę ją i jakoś pośpię kilka minut do następnego płaczu, chyba to zęby, jak myslicie :dry:

Teraz lece do miasta na małe zakupki.

reklama
Miloku - no to extra autko :-)

Ailwys - jak to przez babe? :confused:

moja tez ostatnio (2 ostatnie nocki) budzi sie i pampersiak suchutku :tak::-) ale poczekam jeszcze jak tak bedzie przez dluzszy czas to zrezygnujemy tez z nocnego pampersowania :tak::-) (ale za to jak rano siadzie na nocniku po calej nocce to nieraz sie obawiam ,ze pojemnosc nocniczka moze byc za mala :-D )

Hej
ja mam sporo teraz wyjazdów terenowych więc opalę się na pewno bo w solarium moja noga nie stanie :-D

miloku fajne autko :tak:

Elahar
to uczulenie to pewnie od farbnika, że ja nie pomyslałam, może u mojej tez jest z rajstop ?

tez myśle, że od farbnika ale co oni za badziew używają że taka reakcja u dziecka? Dobrze, że nie wszystkie takie są.

Juz jestem :happy2:

Sandi bo wczesniej chodziłam na solarium i opalałam się po 20 minut, pojechałam w inne miejsce,i powiedziałam babie, że opalałam się lampami o takiej i takiej mocy 20 minut, a ona powiedziała, że to lampy też są z tej samej mocy, ale coś mi podpowiadało, żeby jednak nie brać 20 minut, wzięłam tylko 10, niestety zaczęło mnie tak palić, że gdzieś w połowie sama wyłączyłam, pipa jedna, :wściekła/y: wściekłam się na nią i powiedziałam, że jak się nie zna, to niech powie, że nie wie, co by było, jakbym nie wyłączyła, i tak przez tydzień ruszać się nie mogłam, i tylko żałuję, że głupia byłam i nie zgłosiłam tego w odpowiednie miejsce, ale po ptokach, wtedy o niczym nie myślałam, bolało jak diabli.
Gratuluję suchej pieluchy,:-) ale racja, lepiej poczekać kilka nocek.

Blue, ja tez chodziłam na stojące

pospałam 2 godziny:-p:sorry2: jemy coś i ruszamy w teren;-)

Agutku moja to płacze jak Poko siedzi na hamaku bo wie że to koniec:szok: w sumie jeszcze "Małą Księżniczkę" lubi bardzo:tak:

Aiwyls wszystko zależy od zużycia lamp:tak: ja po wakacjach chciałam podtrzymać efekt opalenizny i po 8 minutach spiekło mi tak tyłek że nie mogłam spać w noc:szok: ale pani ostrzegła mnie że lampy nowe ale stwierdziłam że jestem już ładnie opalona i nic mi nie będzie:-p no ale zapomniałam że na wkacjach tyłka nie opalałam:-D
a było napisane "Lampy Nowe"

Miloku to super prawdziwy rodzinny samochód zapakujecie wszystko:tak: tylko że chyba dużo spala:confused: a właśnie jakie ceny paliwka na wyspach:confused:

Roksi ale lampy nowe prawie w stu procentach oznaczają mocniejsze.
Oczywiście później okazało się, że tam były jednak mocniejsze.:baffled:

Ja też zaraz wychodzę .
Dzis mam ochotę na bycie poza domem.

Aiwyls - nie no ja to na 20min nigdy jeszcze nie poszlam :no::szok: u mnie max to 15min :tak:

Roksi - my tankujemy ta "99" i placimy funciaka bez pikacza ;-)

reklama
Do góry