reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku nareszcie?wszystko w normie;-) u nas wczoraj była koleżanka która w kwietniu skończyła 3 latka i w sumie od miesiąca rozgadała się pełnymi zdaniami:tak: nie widziałam jej ze 2 miesiące a tu wczoraj mówi do mnie "o rower! mam taki sam a gdzie kupiłaś?" aż mnie zatkało:szok: bo niedawno jeszcze słyszałam pojedyńcze słowa:tak:

cholera od wczoraj napina mi się brzuch:angry: za dwa tygodnie idę do doktora i mam nadzieję że wszystko ok bo jak pomyslę że będę musiała się położyć:szok: tfu tfu odpukać w nimalowane;-)

reklama
hej, tak tylko szybo się witam i zmykam do wyra, bo leżę :-( coś mi sie stało w kolano, w poniedziałek chrupnęło i boli. Akurat byłam potem u gina, dostałam L4, skierowanie do ortopedy i nakaz odpoczynku:-( a tu akurat jesteśmy w połowie remontu, M musiał brać urlop. A od tego leżenia jeszcze mnie biodro rozbolało, ortopeda dopiero we wtorek, więc na razie nic więcej nie zrobię:-(

roksi fajna masz kolezanke 3-letnia;-):-D bo tak to w zdaniu smiesznie zabrzmialo hihi :-D wiem, ze to norma, masz racje ;-) ale i tak sie nie moglam doczekac :-D

soppana mam nadzieje, ze z tym kolanem to nic powaznego :sorry2:

blue jak tam Karol bez smoczka? zapomnial juz calkiem o nim?

a ja cala ciaze nie mialam w ogole skurczy :-p
w 41 tygodniu jak mi sie pojawilo kilka kompletnie bezbolesnych napiec to myslalam, ze sie posikam ze szczescia :-D

milego weekendu :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:tak:
ale pogoda beznadziejna:baffled::baffled::baffled: moja szkuda oczywiście w nocy przyszła do nas a przed 7 urządziła pobutkę:baffled:

roksi fajna masz kolezanke 3-letnia;-):-D bo tak to w zdaniu smiesznie zabrzmialo hihi :-D wiem, ze to norma, masz racje ;-) ale i tak sie nie moglam doczekac :-D

a ja cala ciaze nie mialam w ogole skurczy :-p
w 41 tygodniu jak mi sie pojawilo kilka kompletnie bezbolesnych napiec to myslalam, ze sie posikam ze szczescia :-D

milego weekendu :happy2:
Agutku w sensie koleżanka mojej córci:-D
kurcze Agutku Ty to jak terminator nie chciałaś się rozkręcić;-)

soppana bidulo trzymaj się :tak:

Hello :-).

Byliśmy w przedszkolu, potem ja w solarium, a teraz młody śpi. A ja się zastanawiam, czy iść spać też, czy nie. Na pewno muszę wziąć prysznic po tym piekarniku :baffled:

blue jak tam Karol bez smoczka? zapomnial juz calkiem o nim?
Wczoraj przed spaniem wspominał o nim ;-). Ale nie było afery żadnej do tej pory. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona :tak:

blue no to rewelacja :-) moja jeszcze nie jest gotowa, bo spróbowałam ją uśpić bez to najpierw takim zbolałym głosem prosiła, ale ją zagadywałam, jednak po kilku minutach jak sobie o nim przypomniała to wpadła w taki płacz, że nocka byłaby ciężka :-D a jak zapytała czy by oddała innej dzidzi smoczka to odpowiedziała z takim strachem "nie" :-D

ja się zdrzemnęłam prawie 3h, fatalnie się dzisiaj czuję...a właśnie mi się przypomniało, że mam za godzinę spotkanie ze kumpelami - zupełnie zapomniałam :szok:

moja koleżanka też walczy ze smoczkiem juz 3 dni i jest ciężko:baffled: ale ma się pojawić we wrześniu nowy człowiek w domu więc dobrze by było żeby starszak zapomniał do tego czasu o smoku:tak:
Agutku to że córcia nie ma smoka w ciągu dnia to duży sukces:tak:

blu ja też po solarce biegnę zaraz pod prysznic bo mam wrażenie że śmierdzę jak kurczak przypalony:-D

reklama
Do góry