reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

i nastała cisza:tak::-)
moja znów codziennie używa taty antyperspirant:-D idzie z tatą do łazienki i udaję że smaruje pod pachami:-D oczywiście anty zamknięty i mloda bluzeczkę ma na sobie:tak:
ale się dzisiaj masakrycznie czuje:baffled: chyba od pogody jestem wypluta:errr: brzuch mam jakiś nabrzmiały i czuje go cały czas, spać mi się che bleeee pomarudziłam;-)

reklama
hej,

mój maluch tez dba o higienę:szok:, każe sobie psik psik robic i pokzauje na szyję:-D

Aiwyls, nie kracz z tą świńską grypą:no:, bo chyba nie za wesoło jest:sorry2:, lepiej żeby znikła tak, jak ptasia:tak:

a Tobie zdrówka zyczę;-)

Aiwyls zdrówka kobieto!

tak malowanie ust pomadką ochronną i psikanie perfumem jest obowiązkowe :-D

roksi leż i odpoczywaj :-)

moja sobie kiedyś nogi goliła podczas kąpieli :-p

a jak spsocą coś to przyznają się że to oni czy udają, że nie wiedzą o co chodzi?
bo moja centralnie mówi, że to ona zrobiła, jeszcze naiwna jest :-D wtedy to normalnie złość mi przechodzi i leję :-D
wczoraj patrzę a okno całe pomazane czymś, pytam się kto wybrudził okno a ona tak poważnie "ja" mówię, że trzeba umyć a ona "mama ja myju myju ibę (szybę)" i posprzątała po sobie :-D

u nas to samo i też zadowolony z siebie jak Karolek :-D
roksi, odpal jednego michałka :-p
u mnie mały padł, pranie się robi, szkoda że powiesić się potem nie chce samo :confused: a na obiad pierogi ruskie , na dworze pada deszcz i jakoś śpiąco mi się zrobiło

Ailwys, zdrowieć proszę, nie krakać o jakiś świńskich mi tu ;-)

Ewela, madzik, jak choróbska wasze?

Fredzik, dziękuję lepiej, został katar, ale ten wiadomo swoje musi odrobić:baffled:

u nas tez zimno i wcale nie wybieramy sie na dwór:no:,
a w domu nudy :dry:, mały szaleje :-p

Witam sie z pracy:-)
Roksi odpoczywaj
Aiwyls na pewno to przeziębienie nie kracz z tą grypą :no:
Pogoda piękna.:-D;-) niech pada ile wlezie byle w weekend było ładnie:tak:. Zimno tylko strasznie:szok:. Moje dziecko dzisiaj w ogóle nie było na dworze bo jak miałam z nią wyjść to padało a jak sie troche wypogodziło to usnęła.
Dzisiaj była megamarudna:wściekła/y: nie wiem co w nią wstąpiło ale o wszystko histeria:baffled:

No i mamy ptasia grype w Polsce :baffled: Na razie z dala ode mnie :sorry2:

Trzeba isc dziecie kapac, ale jeszcze mi sie nie chce :-p

reklama
No i mamy ptasia grype w Polsce :baffled: Na razie z dala ode mnie :sorry2:

ciekawe, czy się to rozwinie:confused:, nie wesoło się robi:no:, trochę mnie to przeraża:-(

a my mamy znowu kłopot:wściekła/y: trochę głupi, ale strasznie uciązliwy:baffled:, w mieszkaniu nad nami ludzie zostawiaja psa samego na długie godziny, a ten szaleje:angry:, dzis Piotrek nie mógł zasnąć tak wył:wściekła/y: i chyba jest zamknięty właśnie w pokoju nad małym:szok::angry:,
i to juz trwa kilka dni, chyba się tam jutro przejdę:dry:

oglądam YCD,
DO jutra;-)

Do góry