reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam mamuski :-)

Miloku, zastanawiam się, kiedy będę mieć czas na kosmetyczkę, ech...

znajdz sobie kosmetyczke ,ktora przyjmuje w domu i nei ma godzin zamkniecia heheheh
ja poszlam po kapieli dzieciaczkow na 20 i wrucilam o 23 piekna hehehhehe

kasada przy dwojce latwo zdziadziec ,ale ja sie nei daje walcze hehehehhe
plusze tylko pije i lecimy
wlsanie wskakuje na rower godzina pedalowania przedemna

madzikim zdrowka dla zosiaczka :)

reklama
kaskada, już się otrząsnęłam po stracie wózka i kupiłam GRACO od sąsiadki za 100zł po jej synku:tak:, na wakacje starczy;-)
a Wasze hiciory po prostu czadowe:szok:, chylę czoła przed ordonką, ja tego nie znam:no::confused:

madzik, buziak dla Zośki:tak:,

niech nikt juz tu nie choruje:no::no::no:, Pietrek wyczerpał za wszystkich limit:angry::-D

miloku miłego pedałowania:-)

agutek, może weź jednak herbatkę ze sobą, bo jutro ma byc jeszcze zimniej:wściekła/y:

a ja kupiłam sobie kieckę i tylko butki mi potrzebne;-), od razu lepiej:-D

fredzik Wojtek pokochał szczerze rower. A w czasie jazdy sobie śpiewamy. Ostatnio w parku na całe gardło darł się :"luli luli laj". Aż mi wstyd było.Zostało mu to po Bożym Narodzeniu jako ukochana kołysanka i przyśpiewka:))) A poza tym "czuj czuj czuwaj". A dodatkowo: " trudno serce okłamywać" Ordonki i "Zapomniania melodia". To są nasze hiciory:)

Padłam :-D skąd w ogóle wytrzasnęliście takie hiciory? :-D
U nas jest tylko śpiewanie po Groverze z Ulicy Sezamkowej " łaba łaba" na melodię "Twinkle twinkle little star" i nawet melodia coraz bliżej oryginału jej wychodzi, szczególnie początek. W ramach cwiczen wymyslam inne wyrazy, które śpiewamy na tę melodię :p

a ja kupiłam sobie kieckę i tylko butki mi potrzebne;-), od razu lepiej:-D

no to super :-) ciuszki poprawiają humor babie nie ;-)

jeju jaka paskudna pogoda, normalnie jesień

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:tak:
masakra wyciągają na moim piętrze drzwi od windy tzn wywalają stare i wprawiają nowe:tak: czuje wibracje pod stopami:szok: no tak na oko jeszcze 2 godziny wiercenia:baffled:

Hej :-)

Moje dziecko też śpiewa szlagiery - np. "Autobusy zapłakane deszczem" :-D

Wczoraj Karol wszedł do łazienki jak m się kąpał, popatrzył, popatrzył, a potem pokazał na klatkę piersiową taty i stwierdził "tu trzeba ogolić maszynką" :baffled::-D

dzień dobry
rany kaskada, super szlagiery :tak:
a ja myślałam, ze mój dużo gada , tzn gada bo mu się buzia nie zamyka a do tego strasznie głośno :baffled: ale żeby śpiewać coś poza "lalala" to nie
ale może zacznie kiedyś nie?
u nas rower też ok, nawet kasku nie ściąga, a jak Wojtek?

Agutek, u nas też chłodem wieje nieźle ale właśnie wysłuchałam że od sob 27 stopni

miłego dnia i zdrówka dla wszytkich

roksi wspolczuje

agutek to u nas jeszcze twinkle twienkle liter star spiewamy cale a wylapal to z karuzelki gabriela i spiewa jak tylko uslyszy muzyczke :tak:

fredzik mojemu odechcialo sie jazdy na rowerku ale moze to i dobrze narazie bo zimno jhest strasznie a on jak sobie cos wkreci to srube wierci az dostanie to co chce :baffled:
tristan wlasnie zapytal sie mnie ktora godzina i sam sobie odpowiedzial 9:43 :-D:-D:-D:-D
musze isc kupic cos na mrowki bo przylazly do nas a pogoda jakby mialo zaraz lunac buuuu

moja sobie kiedyś nogi goliła podczas kąpieli :-p

a jak spsocą coś to przyznają się że to oni czy udają, że nie wiedzą o co chodzi?
bo moja centralnie mówi, że to ona zrobiła, jeszcze naiwna jest :-D wtedy to normalnie złość mi przechodzi i leję :-D
wczoraj patrzę a okno całe pomazane czymś, pytam się kto wybrudził okno a ona tak poważnie "ja" mówię, że trzeba umyć a ona "mama ja myju myju ibę (szybę)" i posprzątała po sobie :-D

reklama
Do góry