reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

WItam sie po weekendowo

Ale miałam zaległości...!
Ewelina to naprawde chamstwo! I musiałaś sie paskudnie czuć, mnie kiedyś z samochodu oderwali ten znaczek z logo a tak mnie to rozeźliło choć to pierdoła bo ktoś się pokusił o zabranie mojej wlasności. Nie wyobrażam sobie jakbym sie czuła jakby mi ktos np. mieszkanie okradł, brrr . A a propos wózków to jak byliśmy teraz u Siostry w Wawie to też widziałam na klatce schodowej ogłoszenie o tym żeby nie zostawiać wózków i rowerów bo zdarzają sie kradzieże a to takie zamknięte osiedle i nawet jacys ochroniarze się kręcą (nota bene stare dziadki ;)) a my akurat mieliśmy nowy - stary wózek i tez go pakowałam do mieszkania.

Fredzik zagadałam kiedyś tam o spotkaniu w Wawie a potem się nie odezwałam, wybacz ale kurcze nie wiedziałam do końca do Siostra planuje ale z tego co piszesz to pewnie miałaś inne sprawy na głowie. A muszę powiedzieć, ze w tej Wawie macie fajne place zabaw dla dzieci!! Aż zazdroszczę!!

Madzik ale mam rezolutną Synową :)). A Brzechwa to chyba nieśmiertelny jest, my za młodu go "przerabiałyśmy" nasze dzieci też ... :)

Blu może nagrasz Karolka ???

Ide spać bo jakas dętka jestem ale to pewnie przez pogodę bo i M był marudny i dzieciaki na Yamaha też.

Dobrej nocy!

reklama
Witam po weekendzie,ja już po tej wstretnej glukozie,ale mi niedobrze a dzidzia szaleje,chyba lubi słodkie :-) Ewelina straszne chamstwo z tym wózkiem. Szkoda już kupować nowy ale jeszcze czasem się przydaje choćby na zakupy. U nas też weekend minął na spacerach, byliśmy w parku i nad wodą, młody się wyszalał, grał w piłkę chyba z godzinę! A my od wczoraj zaczęliśmy remont sypialni. Niby tylko malowanie i zmiana rozkładu mebli a ile roboty!

Dzień dobry

Debiutantko, spoko, mnie się szczerze powiedziawszy przypomniało, ze jesteś w W-wie jak zobaczyłam Twój opis na gg 3 - go maja :-D a rzeczywiście sporo się u nas dzieje ostatnio a do tego podjęłam sie prowadzenia pokoiku Zosi (musimy zebrać do czerwca 20 tys Euro) Czekając na nowe życie :: Zobacz Forum - Forum Zosi Nowak (opiekunowie: Fredzik, Fermina)

jeżeli, któraś z Was mogłaby rozesłać do znajomych apel o pomoc Zosi to dysponuję takim tekstem i "banerem"

madzik, Ewela, zdrówka dla dziewczyn i chłopaków

kaskada, a jak u was?

madzik, blue, mój zaczyna powtarzać wierszyk " w pokoiku na stoliku...." ale Wasze maluchy zdolne są, fanie to musi brzmieć :tak:

miłego dnia!

moja mnie znów dziś zaskoczyła:szok: cos za cicho było w pokoju od dłuższego czasu a ona wzięła kocyk z łóżka położyła się u siebie na kanapie i zasnęła:szok: wczoraj wzięła koc i poduszkę poszła do sypialni położyła się i zasnęła:szok: tak sama bez mamusi:-( :sorry2::sorry2:zawsze popołudniu razem kładłyśmy się i zasypiała:tak: wieczorem też sama zasypia:tak:

madzikim moj chlop rzadko odpoczywa , przynajmniej w ostatnim czasie . a jeszcze nocami pisze prace do szkoly . cale szczesc zostalo juz tylko poltora miesiaca do konca szkoly i bedzie mial 3 dni wolnego :-)

u nas pogoda dzisiaj beznadziejna , padai zimno a mialam plana isc na miasto :(

wczoraj wylaodalam u kosmetyczki zrobilam paznokcie ,stopy i brwi . odrazu lepiej sie czuje :)))

hej,

nic mi się nie chce:-(,
u nas tez zimno i ten wiatr:angry:, nie poszlismy na spacer, bo mały jeszcze zasmarkany:baffled:,
wieczorem do Piotrusia przychodzi niania, a ja idę sobie coś kupić, bo w sobotę idziemy na urodziny, a mnie się nie chce:sorry2:

to musi słodko brzmieć, jak maluchy recytują wierszyki:rolleyes:, zdolne maluszki:tak::-)
mój nadal nie chce mówić:no:, nie chce nic powtarzać:no:, a jego ulubione ostatnio stwierdzenie to nieeeeeeeee:no2:

reklama
Hej:confused:

normalnie oskubać męski ród:baffled: nic mi tak ciśnienia nie podnosi jak chłop:dry:

debiutantkamoże i Brzechwa nieśmiertelny, ja o Tuwimie pisałam;-)

blueja unikam tych długich bajek:zawstydzona/y: bo wieczorami już padam:zawstydzona/y:
spróbuj z rzepką to zobaczysz jak Karolek będzie recytował kto na kogo upada:-D

agutekTy to dziwny niedźwiadek jesteś:shocked2: na wiosnę BUDZIMY się do życia a nie śpimy:blink:

Zosi smarka, skoczymy po STODAL jak wstanie:dry:

Do góry