reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

WItam sie po weekendowo

Ale miałam zaległości...!
Ewelina to naprawde chamstwo! I musiałaś sie paskudnie czuć, mnie kiedyś z samochodu oderwali ten znaczek z logo a tak mnie to rozeźliło choć to pierdoła bo ktoś się pokusił o zabranie mojej wlasności. Nie wyobrażam sobie jakbym sie czuła jakby mi ktos np. mieszkanie okradł, brrr . A a propos wózków to jak byliśmy teraz u Siostry w Wawie to też widziałam na klatce schodowej ogłoszenie o tym żeby nie zostawiać wózków i rowerów bo zdarzają sie kradzieże a to takie zamknięte osiedle i nawet jacys ochroniarze się kręcą (nota bene stare dziadki ;)) a my akurat mieliśmy nowy - stary wózek i tez go pakowałam do mieszkania.

Fredzik zagadałam kiedyś tam o spotkaniu w Wawie a potem się nie odezwałam, wybacz ale kurcze nie wiedziałam do końca do Siostra planuje ale z tego co piszesz to pewnie miałaś inne sprawy na głowie. A muszę powiedzieć, ze w tej Wawie macie fajne place zabaw dla dzieci!! Aż zazdroszczę!!

Madzik ale mam rezolutną Synową :)). A Brzechwa to chyba nieśmiertelny jest, my za młodu go "przerabiałyśmy" nasze dzieci też ... :)

Blu może nagrasz Karolka ???

Ide spać bo jakas dętka jestem ale to pewnie przez pogodę bo i M był marudny i dzieciaki na Yamaha też.

Dobrej nocy!

reklama
Witam po weekendzie,ja już po tej wstretnej glukozie,ale mi niedobrze a dzidzia szaleje,chyba lubi słodkie :-) Ewelina straszne chamstwo z tym wózkiem. Szkoda już kupować nowy ale jeszcze czasem się przydaje choćby na zakupy. U nas też weekend minął na spacerach, byliśmy w parku i nad wodą, młody się wyszalał, grał w piłkę chyba z godzinę! A my od wczoraj zaczęliśmy remont sypialni. Niby tylko malowanie i zmiana rozkładu mebli a ile roboty!

Dzień dobry

Debiutantko, spoko, mnie się szczerze powiedziawszy przypomniało, ze jesteś w W-wie jak zobaczyłam Twój opis na gg 3 - go maja :-D a rzeczywiście sporo się u nas dzieje ostatnio a do tego podjęłam sie prowadzenia pokoiku Zosi (musimy zebrać do czerwca 20 tys Euro) Czekając na nowe życie :: Zobacz Forum - Forum Zosi Nowak (opiekunowie: Fredzik, Fermina)

jeżeli, któraś z Was mogłaby rozesłać do znajomych apel o pomoc Zosi to dysponuję takim tekstem i "banerem"

madzik, Ewela, zdrówka dla dziewczyn i chłopaków

kaskada, a jak u was?

madzik, blue, mój zaczyna powtarzać wierszyk " w pokoiku na stoliku...." ale Wasze maluchy zdolne są, fanie to musi brzmieć :tak:

miłego dnia!

moja mnie znów dziś zaskoczyła:szok: cos za cicho było w pokoju od dłuższego czasu a ona wzięła kocyk z łóżka położyła się u siebie na kanapie i zasnęła:szok: wczoraj wzięła koc i poduszkę poszła do sypialni położyła się i zasnęła:szok: tak sama bez mamusi:-( :sorry2::sorry2:zawsze popołudniu razem kładłyśmy się i zasypiała:tak: wieczorem też sama zasypia:tak:

madzikim moj chlop rzadko odpoczywa , przynajmniej w ostatnim czasie . a jeszcze nocami pisze prace do szkoly . cale szczesc zostalo juz tylko poltora miesiaca do konca szkoly i bedzie mial 3 dni wolnego :-)

u nas pogoda dzisiaj beznadziejna , padai zimno a mialam plana isc na miasto :(

wczoraj wylaodalam u kosmetyczki zrobilam paznokcie ,stopy i brwi . odrazu lepiej sie czuje :)))

hej,

nic mi się nie chce:-(,
u nas tez zimno i ten wiatr:angry:, nie poszlismy na spacer, bo mały jeszcze zasmarkany:baffled:,
wieczorem do Piotrusia przychodzi niania, a ja idę sobie coś kupić, bo w sobotę idziemy na urodziny, a mnie się nie chce:sorry2:

to musi słodko brzmieć, jak maluchy recytują wierszyki:rolleyes:, zdolne maluszki:tak::-)
mój nadal nie chce mówić:no:, nie chce nic powtarzać:no:, a jego ulubione ostatnio stwierdzenie to nieeeeeeeee:no2:

reklama
Hej:confused:

normalnie oskubać męski ród:baffled: nic mi tak ciśnienia nie podnosi jak chłop:dry:

debiutantkamoże i Brzechwa nieśmiertelny, ja o Tuwimie pisałam;-)

blueja unikam tych długich bajek:zawstydzona/y: bo wieczorami już padam:zawstydzona/y:
spróbuj z rzepką to zobaczysz jak Karolek będzie recytował kto na kogo upada:-D

agutekTy to dziwny niedźwiadek jesteś:shocked2: na wiosnę BUDZIMY się do życia a nie śpimy:blink:

Zosi smarka, skoczymy po STODAL jak wstanie:dry:

Do góry