reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
moja nadal gorączkuje:-( podałam jej bactrim:-( coś czuje że majówkę spędzimy w domu:-( dziś na pewno:baffled: na razie przechodzi nam koło nosa grill u dziadków jutro miało być zoo

reklama
cześć

roksi współczuję choroby małej, oby szybko przeszło.

My jutro jedziemy na wycieczkę do Poznania.
A dzis i w niedzielę na miejscu na spacerkach pewnie. Może do dziadków na działkę.

ja dzisiaj posiedzę na balkonie z jakąś książką:tak: jeśli w nocy i jutro nie będzie temperatury to jedziemy do ZOO a jeśli będzie to znów kisimy się w domu:baffled: a pogoda dziś super:tak:

hej, Ignasia dopadł katar, na szczęście szybko zadziałałam, więc może mu przejdzie. My w planach mieliśmy wycieczkę do lasu ale jest tak sucho, że jest zakaz wchodzenia:-( zostaje wycieczka tramwajem wodnym i spacerek w drugą stronę:-) a po południu zrobimy sobie drzemkę, bo w nocy było niespokojnie przez ten katar.
Jutro niestety do pracy:no: dobrze że dopiero na 13

hej ,jestem moja Niunia mega marudna :baffled:byla z Tatusiem na placu zabaw i w mcdonaldzie ;-)a ja dopiero wstalam :eek:

Roksi - zdrowka dla Natali :tak:

dla natalki zdrowka
a dla reszty dzieciakow i mamus milego weekendu

mojowkowy weekend a my znowu sami , ma zjak zwykle w pracy :((
jutro i w niedziele tez pracuje wiec lipa

muszę napisać że od jutra zaczynamy majówkę:tak: młoda nie gorączkuje i jest wesoła:tak: tylko bączki puszcza po czopkach straszne :eek::eek: i apetyt słaby:baffled: zobaczymy jak będzie w nocy

moja dzidzia zaczyna dawać o sobie znać i wierci się:tak::-)

reklama
Roksi - no to extra ,ze Natala juz lepiej :tak::-) a ruchy juz czujesz ...ahhh jakie piekne to uczucie :-)

Do góry