reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam wieczorowa pora :-) mialam 3dni wolnego ,maz ma 3tyg (zwolnienia lekarskiego) wiec pojechalismy do miasta obok na zakupki i zadowolona baba chodze :rofl2: kupilismy niuni kilka ciuszkow i sobie kupilam spodenki ,bluzeczke i okulary :-) Mala nie chciala isc spac :nerd:

Madzik - :szok::szok:

Agutku - moja tez ma ostatnio fazy patrzenia przez okno :tak:i komentuje idzie pan ,idzie pani ,dzien dobry, hello itd.:-D:-D

reklama
Witam:tak:
moja gorączkowała:-( o godzinie 2 miała 39 stopni teraz o 6 38,3:-( pokazuje na zęby czyli idą piątki na górze:-( dzwoniłam do doktora i jedziemy na dyżur o 10 nie ma wyjścia musimy jechać bo młoda od 20 dostała już 3 nurofeny 125mg i w sumie tyle można na dobę:-(

dzień dobry

śliczna jest :tak:

moja się pokładała myślałam że spiąca a tu 38 stopni :-( mam nadzieje że to tylko zęby nic gorszego:-( podałam czopek i śpi bidula:-(

bidulka, dużo zdrówka, niech szybko przechdzi
daj znać co lekarz powiedział

kurcze...odkamieniałam czajnik octem i nie wylałam tej wody:confused: zrrobiłam z niej Zosi mleko a nam herbatę i tak nam dziwnie smakowała:confused: żeby tylko Zosi nic nie było:confused:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agutku L od dawna staje na moim łóżku i patrzy jak dzieci sie bawią na placu. Okna nie otworzy bo nie dosięgnie klamki. jeszcze...:laugh2:

tylko wiesz stawianie na łóżku nie jest niebezpieczne, nic jej się nie stanie i tak moja sobie stawała już też od jakiegoś czasu...ale mamy to łóżko z takich metalowych prętów i już ją kilka razy przyłapałam,że stoi na tym i balansuje :baffled:a teraz normalnie wlazła po tych poręczach na parapet, jakby zleciała :baffled:

takie sandalki kupilam adidas AKWAH 5 różowe rozm.23 (617135710) - Aukcje internetowe Allegro musze jeszcze kupic jakies do sukienki itp. takie bardziej wyjsciowe a nie sportowe i bedzie oka :-)

mamy takie same do latania nad wodę, na podwórko, na działkę
ostatnio miała na działce, całe upierdzieliła, 2 minuty pod ciepłą wodą z mydłem i czyściutkie, także są super i będę tak jej kupować co lato na szaleństwa, żeby tych skórkowych nie niszczyła w brudzie

hej,

a ja obudziłam sie z bólem gardła:crazy:,ciekawe, czy Piotrka te znie rozboli, bo wczoraj próbowałam kaszkę jego łyżeczką:-(, czego zazwyczaj nie robię, ale akurat wczoraj musiałam, kurcze:angry:

mamy takie same do latania nad wodę, na podwórko, na działkę
ostatnio miała na działce, całe upierdzieliła, 2 minuty pod ciepłą wodą z mydłem i czyściutkie, także są super i będę tak jej kupować co lato na szaleństwa, żeby tych skórkowych nie niszczyła w brudzie
moja tez ma takie na razie chodzi w nich po mieszkaniu:tak:

teraz młoda bryka u siebie zadowolona:tak: ale pewnie za jakieś 3 godziny znów dostanie temperatury i będzie leżała bez życia:-(

wróciliśmy od doktora i okazało się że ząbki:-( dziś kazał dawać nadal nurofen, ceblion multi a jak do jutra nie minie temperatura to mamy podać bactrim:-(
oj ta moja szkuda strasznie przechodzi ząbkowanie:baffled:

reklama
Do góry