reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blu najboleśniejsza faza ząbkowania to moment kiedy ząb przechodzi przez kość:baffled: przy wyżynaniu przez dziąsło już nic zazwyczaj nie boli tylko przy myciu zębów może krwawić:-(

reklama
hopka:-)

weekend mamy:-)

tak, Zosia wypiła mleko z wodą octową:zawstydzona/y:
wszyscy żyjemy:laugh2:

roksigłaskamy Natalę:happy:
Zosia od kilku dni otwiera buzię i pokazuje boli boli:confused2: pytam zęby bolą? tak, gardło boli - tak i dowiedz się tu prawdy:eek:
ale myślę że to 5 właśnie, dotychczas nic nie bolało z powodu zębów:confused2:

agutekdobry pomyśł z tymi sandałakmi:tak: skórzane się tak nie doczyszczą:no: Z masakrycznie brudzi buty i targa rajtki:-D na tą wiosnę miała 4 pary pułbutów i albo wyrosła albo dała im radę:-p
nie urobimy na rajtki i trampki:eek:

Wczoraj dostałam od m pozwolenie by wrócić z pracy godzinę później, chciałam kupić spodnie. Nie dość, że nic nie kupiłam bo co można w godzinę załatwić??? to jeszcze zarobiłam mandat za złe parkowanie:crazy:
dziś też podjechałam do jednego sklepu ale nic nie ma:no: chcę zwykłe, cienkie, beżowe spodnie:baffled:

oj ta moja szkuda strasznie przechodzi ząbkowanie:baffled:

roksi, u nas też ząbkowanie tak wyglądało a ostatnio Szymek pokazuje na ząbki i mówi, ze boli ale czy to możliwe żeby piątki tak długo się wyżynały? :baffled:
no i ledwo co je :-(

dzień dobry tak w ogóle
u nas bardzo ciepło 25 st ale na burzę się chyba zbiera powoli

u nas póki co ząbkowanie lekko przechodzi - chociaż tyle dobrego, skoro tak późno idą
czekamy jeszcze na komplet trójek i piątek - ciekawe jak będzie, bo ponoć jedne i drugie właśnie bolesne są...jedna trójka lada chwila się pojawi...

przy ząbkowaniu tylko chyba gorzej je i czasem kupki brzydkie, ale poza tym nie mogę narzekać, oby tak zostało

hej :-)

Roksi - biedulka Natulka :-(

no to sie ciesze ,ze sandalki sie sprawdzaja ;-)mam nadzieje ,ze tak bedzie i u nas ;-)

Madzik - ja tez tak zawsze mam ,ze jak chce sobie cos kupic to nic nie ma :baffled:a jak w planach zakupow nie mam to zawsze cos wylukam :nerd:

no to sie ciesze ,ze sandalki sie sprawdzaja ;-)mam nadzieje ,ze tak bedzie i u nas ;-)
Madzik - ja tez tak zawsze mam ,ze jak chce sobie cos kupic to nic nie ma :baffled:a jak w planach zakupow nie mam to zawsze cos wylukam :nerd:
Sandi my już miałyśmy w tamtym roku sandalki takiego typu tylko na dwie rzepy i sprawdziły się rewelacyjnie w lato, na wakacjach i w domu przez zimę:tak:
jeśli chodzi o zakupy to mam ten sam defekt mózgu jak mam kasę to mi się nic nie podoba:confused2: jak nie planuje zakupów to zawsze cos przyczaję:sorry:

Witajcie :)

Też mam strasznego lenia.. ;)

Do tego burza idzie.. ciemno się zrobiło.. ale za to powietrze w końcu takie rzeźkie :))

Witajcie :)

Też mam strasznego lenia.. ;)

Do tego burza idzie.. ciemno się zrobiło.. ale za to powietrze w końcu takie rzeźkie :))

Mam nadzieję, że ta burza nie zwiastuje pogorszenia pogody, które zapowiadali :baffled:

Ja dzisiaj kupiłam rybaczki Cherokee w stylu bojówkowym (lubię w takich chodzić latem) w promocji. Obniżają ceny niektórych rzeczy z nowej kolekcji dla zachęty, a że potrzebuję...i małej krótkie spodenki.

reklama
hej ...ja wlasnie wrocilam i tez mi sie nic nie chce :confused2:a jeszcze 4noce przedemna :confused2: ide sie polozyc ;-)milego dnia Wam zycze :tak:

Do góry