reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
hopka:-)
weekend mamy:-)
tak, Zosia wypiła mleko z wodą octową
wszyscy żyjemy
roksigłaskamy Natalę
Zosia od kilku dni otwiera buzię i pokazuje boli boli pytam zęby bolą? tak, gardło boli - tak i dowiedz się tu prawdy
ale myślę że to 5 właśnie, dotychczas nic nie bolało z powodu zębów
agutekdobry pomyśł z tymi sandałakmi skórzane się tak nie doczyszczą Z masakrycznie brudzi buty i targa rajtki na tą wiosnę miała 4 pary pułbutów i albo wyrosła albo dała im radę
nie urobimy na rajtki i trampki
Wczoraj dostałam od m pozwolenie by wrócić z pracy godzinę później, chciałam kupić spodnie. Nie dość, że nic nie kupiłam bo co można w godzinę załatwić??? to jeszcze zarobiłam mandat za złe parkowanie
dziś też podjechałam do jednego sklepu ale nic nie ma chcę zwykłe, cienkie, beżowe spodnie
weekend mamy:-)
tak, Zosia wypiła mleko z wodą octową
wszyscy żyjemy
roksigłaskamy Natalę
Zosia od kilku dni otwiera buzię i pokazuje boli boli pytam zęby bolą? tak, gardło boli - tak i dowiedz się tu prawdy
ale myślę że to 5 właśnie, dotychczas nic nie bolało z powodu zębów
agutekdobry pomyśł z tymi sandałakmi skórzane się tak nie doczyszczą Z masakrycznie brudzi buty i targa rajtki na tą wiosnę miała 4 pary pułbutów i albo wyrosła albo dała im radę
nie urobimy na rajtki i trampki
Wczoraj dostałam od m pozwolenie by wrócić z pracy godzinę później, chciałam kupić spodnie. Nie dość, że nic nie kupiłam bo co można w godzinę załatwić??? to jeszcze zarobiłam mandat za złe parkowanie
dziś też podjechałam do jednego sklepu ale nic nie ma chcę zwykłe, cienkie, beżowe spodnie
S
szalona mama
Gość
oj ta moja szkuda strasznie przechodzi ząbkowanie
roksi, u nas też ząbkowanie tak wyglądało a ostatnio Szymek pokazuje na ząbki i mówi, ze boli ale czy to możliwe żeby piątki tak długo się wyżynały?
no i ledwo co je :-(
dzień dobry tak w ogóle
u nas bardzo ciepło 25 st ale na burzę się chyba zbiera powoli
A
Agutek
Gość
u nas póki co ząbkowanie lekko przechodzi - chociaż tyle dobrego, skoro tak późno idą
czekamy jeszcze na komplet trójek i piątek - ciekawe jak będzie, bo ponoć jedne i drugie właśnie bolesne są...jedna trójka lada chwila się pojawi...
przy ząbkowaniu tylko chyba gorzej je i czasem kupki brzydkie, ale poza tym nie mogę narzekać, oby tak zostało
czekamy jeszcze na komplet trójek i piątek - ciekawe jak będzie, bo ponoć jedne i drugie właśnie bolesne są...jedna trójka lada chwila się pojawi...
przy ząbkowaniu tylko chyba gorzej je i czasem kupki brzydkie, ale poza tym nie mogę narzekać, oby tak zostało
Sandi
Fanka BB :)
hej :-)
Roksi - biedulka Natulka :-(
no to sie ciesze ,ze sandalki sie sprawdzaja ;-)mam nadzieje ,ze tak bedzie i u nas ;-)
Madzik - ja tez tak zawsze mam ,ze jak chce sobie cos kupic to nic nie ma a jak w planach zakupow nie mam to zawsze cos wylukam
Roksi - biedulka Natulka :-(
no to sie ciesze ,ze sandalki sie sprawdzaja ;-)mam nadzieje ,ze tak bedzie i u nas ;-)
Madzik - ja tez tak zawsze mam ,ze jak chce sobie cos kupic to nic nie ma a jak w planach zakupow nie mam to zawsze cos wylukam
Lajla83
Fanka BB :)
Sandi my już miałyśmy w tamtym roku sandalki takiego typu tylko na dwie rzepy i sprawdziły się rewelacyjnie w lato, na wakacjach i w domu przez zimęno to sie ciesze ,ze sandalki sie sprawdzaja ;-)mam nadzieje ,ze tak bedzie i u nas ;-)
jeśli chodzi o zakupy to mam ten sam defekt mózgu jak mam kasę to mi się nic nie podoba jak nie planuje zakupów to zawsze cos przyczaję
M
miloku
Gość
hej \
mam strasznego lenia .....
mam strasznego lenia .....
A
Agutek
Gość
Witajcie
Też mam strasznego lenia..
Do tego burza idzie.. ciemno się zrobiło.. ale za to powietrze w końcu takie rzeźkie )
Mam nadzieję, że ta burza nie zwiastuje pogorszenia pogody, które zapowiadali
Ja dzisiaj kupiłam rybaczki Cherokee w stylu bojówkowym (lubię w takich chodzić latem) w promocji. Obniżają ceny niektórych rzeczy z nowej kolekcji dla zachęty, a że potrzebuję...i małej krótkie spodenki.
reklama