reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)

roksipoprawy samopoczucia życzę:tak: i jak najszybciej niech kogoś zatrudnią:tak:

aguteka byłaś u alergologa z jajowymi sprawami?

fredzikmy też uwielbiamy rodzinne rowerki:tak:
Mój m 3 razy w tygodniu jest o 14 po pracy także luzik;-)

JMMja jako fachowiec Ci powiem, że absolutnie nie masz powodów do zmartwień:-)

ewelinaco tam chłopcy zmalowali?;-)

bluto mieliście w planach posłać Karolka ale zmieniliście zdanie?

Pisałyście o za małych butkach...ja wymiękam.... miesiąc temu kupiłam i już za małe:szok: dobrze, że nie drogie:confused2:

Dziś oboje musieliśmy zostać dłużej w pracy i wróciliśmy po 17. Zosia od progu woła: "oooo goście idą, zapraszam gości":sorry:

reklama
madzikm córcia jest od prawie roku pod kontrolą poradni pulmonologiczno-alergologicznej. Wg pani pulmonolog alergia na roztocza (o którą podejrzewała młodą) idzie w parze z tą na jaja. Kataru alergicznego nie ma od sierpnia zeszłego roku - pojawia się sporadycznie, na jeden dzień, a nie non stop jak to było zeszłej wiosny i lata. Na bank nie wiem czy te kupki to było jajo, bo młoda też zaczęła ząbkować a wtedy tez ma brzydkie kupki. Ale myślę, że jajo też ma wpływ.

Ja zamówiłam na allegro nowe sandałki Sanwaya, bo po raz drugi na tej stronie butki.pl - Obuwie dla dzieci po zamówieniu odpisują mi na maila, że oni nie mają tego rozmiaru w tym modelu i kolorze. No paranoja jakaś to po co są na stronie wystawione do sprzedaży:baffled: I znalazłam zupełnie inny model, trochę droższy niestety ale moim zdaniem ładniejsze ;-), no a przede wszystkim jest rozmiar i mam nadzieję, że ten będzie już dobry :eek: Pan mi potwierdził mailowo długość wkładki więc oby się nie mylił :angry: A te za małe mam nadzieję, że się sprzedają, zawsze choć trochę kasy odzyskam :sorry:

Hej,my cały weekend poza domem :) tak pogoniłam M ze nie mial czasu siedzieć przed komputerem. Wczoraj bylismy w toruniu pociagiem i w drodze powrotnej trafiliśmy pechowo,na powrót kibiców i musieliśmy czekac na inny pociąg,bo robili burdy! Tylko Ignaś był zadowolny,bo 2 godz na dworcu pkp ;-)

Cześć :-)

Dziś pospałyśmy do 7 :-p
Jadę zaraz młodą do babci odwieźć a sama trochę popracuję i może poszwędam się trochę po sklepach...

Witam:tak:
jak dobrze mieć wolne:-p chyba zacznę gotować:-D tyle mam wolnego do października;-) młoda wstała o 8:-) miły prezencik nam zrobiła:tak:

Cześć :-)

bluto mieliście w planach posłać Karolka ale zmieniliście zdanie?
No dokładnie. Trochę ze względów finansowych, a trochę dlatego, że planuję i tak pobyć w domu przez jakiś czas ;-). Poza tym będziemy pewnie próbowali młodego zapisać do państwowego przedszkola i głupio by było go przenosić jakby się już przyzwyczaił. To prywatne jest tak w rezerwie.

Agutek, ja z tym gościem od butów rozmawiałam na GG. Oni to faktycznie mają jakoś dziwnie zorganizowane, nie wszystko co na stronie jest faktycznie dostępne :baffled:.

dzień dobry;-)

pochwaliłam się mamie przez telefon, że Piotrek ładnie spi w nocy i mam nauczkę żeby tego więcej nie robić:no:, pobudki co chwilka z płaczem, tak do 2-iej:angry:, a potem do 8.30 spokój:-p, także trochę odespaliśmy;-),

udanego dnia zyczę:tak:

reklama
Dzień dobry:) ja sie nie wyspałam,bo młody marudził w nocy,coś mówił ze go ucho boli:( ledwo skończył sie kaszel a tu od nowa :( dziś mam wolne,czekamy co bedzie dalej,bo na razie cisza,bawi sie ładnie. Wczoraj odkryłam,ze Ignaś zna podstawowe kolory czerwony,zielony,niebieski :)

Do góry