reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)

roksipoprawy samopoczucia życzę:tak: i jak najszybciej niech kogoś zatrudnią:tak:

aguteka byłaś u alergologa z jajowymi sprawami?

fredzikmy też uwielbiamy rodzinne rowerki:tak:
Mój m 3 razy w tygodniu jest o 14 po pracy także luzik;-)

JMMja jako fachowiec Ci powiem, że absolutnie nie masz powodów do zmartwień:-)

ewelinaco tam chłopcy zmalowali?;-)

bluto mieliście w planach posłać Karolka ale zmieniliście zdanie?

Pisałyście o za małych butkach...ja wymiękam.... miesiąc temu kupiłam i już za małe:szok: dobrze, że nie drogie:confused2:

Dziś oboje musieliśmy zostać dłużej w pracy i wróciliśmy po 17. Zosia od progu woła: "oooo goście idą, zapraszam gości":sorry:

reklama
madzikm córcia jest od prawie roku pod kontrolą poradni pulmonologiczno-alergologicznej. Wg pani pulmonolog alergia na roztocza (o którą podejrzewała młodą) idzie w parze z tą na jaja. Kataru alergicznego nie ma od sierpnia zeszłego roku - pojawia się sporadycznie, na jeden dzień, a nie non stop jak to było zeszłej wiosny i lata. Na bank nie wiem czy te kupki to było jajo, bo młoda też zaczęła ząbkować a wtedy tez ma brzydkie kupki. Ale myślę, że jajo też ma wpływ.

Ja zamówiłam na allegro nowe sandałki Sanwaya, bo po raz drugi na tej stronie butki.pl - Obuwie dla dzieci po zamówieniu odpisują mi na maila, że oni nie mają tego rozmiaru w tym modelu i kolorze. No paranoja jakaś to po co są na stronie wystawione do sprzedaży:baffled: I znalazłam zupełnie inny model, trochę droższy niestety ale moim zdaniem ładniejsze ;-), no a przede wszystkim jest rozmiar i mam nadzieję, że ten będzie już dobry :eek: Pan mi potwierdził mailowo długość wkładki więc oby się nie mylił :angry: A te za małe mam nadzieję, że się sprzedają, zawsze choć trochę kasy odzyskam :sorry:

Hej,my cały weekend poza domem :) tak pogoniłam M ze nie mial czasu siedzieć przed komputerem. Wczoraj bylismy w toruniu pociagiem i w drodze powrotnej trafiliśmy pechowo,na powrót kibiców i musieliśmy czekac na inny pociąg,bo robili burdy! Tylko Ignaś był zadowolny,bo 2 godz na dworcu pkp ;-)

Cześć :-)

Dziś pospałyśmy do 7 :-p
Jadę zaraz młodą do babci odwieźć a sama trochę popracuję i może poszwędam się trochę po sklepach...

Witam:tak:
jak dobrze mieć wolne:-p chyba zacznę gotować:-D tyle mam wolnego do października;-) młoda wstała o 8:-) miły prezencik nam zrobiła:tak:

Cześć :-)

bluto mieliście w planach posłać Karolka ale zmieniliście zdanie?
No dokładnie. Trochę ze względów finansowych, a trochę dlatego, że planuję i tak pobyć w domu przez jakiś czas ;-). Poza tym będziemy pewnie próbowali młodego zapisać do państwowego przedszkola i głupio by było go przenosić jakby się już przyzwyczaił. To prywatne jest tak w rezerwie.

Agutek, ja z tym gościem od butów rozmawiałam na GG. Oni to faktycznie mają jakoś dziwnie zorganizowane, nie wszystko co na stronie jest faktycznie dostępne :baffled:.

dzień dobry;-)

pochwaliłam się mamie przez telefon, że Piotrek ładnie spi w nocy i mam nauczkę żeby tego więcej nie robić:no:, pobudki co chwilka z płaczem, tak do 2-iej:angry:, a potem do 8.30 spokój:-p, także trochę odespaliśmy;-),

udanego dnia zyczę:tak:

reklama
Dzień dobry:) ja sie nie wyspałam,bo młody marudził w nocy,coś mówił ze go ucho boli:( ledwo skończył sie kaszel a tu od nowa :( dziś mam wolne,czekamy co bedzie dalej,bo na razie cisza,bawi sie ładnie. Wczoraj odkryłam,ze Ignaś zna podstawowe kolory czerwony,zielony,niebieski :)

Do góry