reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej Kobietki moje:-)

milokuoj jak daleko od nas to jeziorko:-(
nie do wiary co piszesz o tej sąsiadce:szok:

ewelinatak, nosiłam kiedyś okulary bo bardzo chciałam i specjalnie źle litery przeczytałam:zawstydzona/y: okulary dostałam, musiałam zaraz ściągnąć bo bym się zabiła:zawstydzona/y:
teraz nie zrobili mi dokładnego badania bo trzeba zakrapiać, a to długo trwa i prowadzić nie można a ja byłam 30 minut przed pracą.
Podejrzewam, że brakuje mi jakiś witamin wpływających na wzrok.

roksiodgapiam od Ciebie i jutro biorę się za segregację ubrań i butów:tak:

a Wy możecie odgapić ode mnie: dziś 0d. 8.00 do 13.00 umyłam 4 okna, wyprałam, wyprasowałam i powiesiłam tam firany, oprócz tego 2 inne prania, obiad i 1,5 h spacer z Zosią:szok:

ale ległam jak kłoda po tym wszystkim, na chwilę bo zaraz na zakupy for me, do YAMAHA, do mojej mamy i w domu 0 19.30:eek:

się ma powerka:-)

jutro podobnie będzie:-D

elaharno Madzieńki to lubią zaskoczyć:laugh2:
pocieszę Cię, że ja też wstydziłam się dziś za Zosię:zawstydzona/y: mierzę jej spódnicę i pytam: "dobra na Ciebie" a ona "eeee leci z doopy":szok::szok::szok:

kaskadafotelik mamy montowany do bagażnika za około 140 zł. Bardzo dużo jeździmy. Jak Zosia była młodsza to czasem zamykały się jej oczy ale wted robiliśmy przerwę, w sumie nigdy nam nie zasnęła. Niewygodne to do spania.

roksico robisz z rzeczami w których nie chodzisz?
oddajesz może do tych koszy Caritasu? ja myślałam o tym, ale jak widzę te walające się bety i koty po nich łażące:no:

bluefazy na mleko ciąg dalszy?

roksico robisz z rzeczami w których nie chodzisz?
oddajesz może do tych koszy Caritasu? ja myślałam o tym, ale jak widzę te walające się bety i koty po nich łażące:no:
madzikm powiem szczerze że rzadko robię takie segregacje:zawstydzona/y: ale jak coś mam wywalić to dzwonie do mojej siostry i mamy cz by coś chciały, ewentualnie jeszcze co się nadaje idzie na ścierki:tak:
kiedyś jak mieszkalam u mamy była taka zbiórka odzieży dla Caritas:tak: wywiesili ogloszenie i w danym dniu pakowało się wory ubrań jeździł samochód i zbierał wszystko:tak: ale taka akacja odbyla się tylo raz:baffled:

pocieszę Cię, że ja też wstydziłam się dziś za Zosię:zawstydzona/y: mierzę jej spódnicę i pytam: "dobra na Ciebie" a ona "eeee leci z doopy":szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D jem kolację i bym się przez Zośki tekst udławiła, no pięknie się zaczyna dziać ;-) ciekawe kiedy moje szczęście coś palnie równie wesołego :sorry:
elahar, no może nie ładne były (tzn. Madzi do gustu nie przypadły ;-):baffled:)

madzik, ja okna mam od dwóch dni przejrzyste :-pto z power masz podobnie jak ja, zapylam jak mały btr-ek a potem nie mam siły ani ręką ani nogą ruszyć bo oczywiście wszytko na raz chcę zrobić (i czasem mi się udaje:happy:)

elaharno Madzieńki to lubią zaskoczyć:laugh2:

no nastepna artystka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
popedalowalam 45 minut i padam
i kompu kompu i spac
a jutro jak mi sie wcisnac uda ide na zabiegi do kosmetyczki
masaz jakas pompa , to chyba cos takiego ja drenaz limfatyczny
i jeszcze regulacje brwi , masaz twarzy
a jak juz tam bede to moze pazurki sobie zrobie
sie zobaczy :)))
nie moge sie doczekac
wychodne od dzieci
perwsze od nie pamietam kiedy :))))))
buziaki

I ja sie witam :-)
My dzis tez bylismy na dzialce,taka cudna pogoda ,szkoda siedziec w domu.Julka wieczorem padla jak betka.
Miloku ale masz fajnie kobieto:tak:
Elahar,Madzikm ale agentki te Wasze pociechy:-D
Ja jutro tez zaczynam myc okna ,bo co mam zrobic same sie nie umyja:no:,swieta tuz ,tuz ,a ja daleko w polu:tak:
Dobra ide sie umyc i spac papa:-)

reklama
hej :happy: wrocilam wlasnie...

Ale male agentki z Zosi i Madzi:-D:-D:-D

wczoraj wybralam sie na zakupy do miasta niedaleko naszego ,obkupilam "troszke" corcie ,a sobie oczywiscie prawie nic :confused2: tylko pasek i bluzeczke ...

dzisiaj wybieramy sie do znajomych wiec nie wiem czy zdarze zajrzec ,bo zanim wstane ...oka uciekam milego dnia :-)

Do góry