reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

Kaskada, my mamy fotelik Hamax Siesta. Karol nam nigdy nie zasnął w foteliku, ale młodsze dziecko może zasnąć jak sądzę.

Muszę wam powiedzieć, że moje antymleczne dziecko wczoraj wypiło litr mleka w postaci kakao :szok:. I dzisiaj od rana wołał o mleczko.

Miloku, ja bym chętnie przyjechała, ale mam strasznie daleko :-(

reklama
dzień dobry;-)

dzięki za podpowiedzi, siostra zgrzała się na typ Roksi:laugh2:, może juz kupiła, tylko cos marudziła na temat koloru, bo za jasny:eek:
Ewelina no wiadomo brudzi się:baffled: szczególnie ta część żółta pod nogami:baffled: ale teraz nasze dzieci sięgają już do podnóżka także nie ma takiego bardzo brudzenia:tak: jeśli chodzi o pranie to ja mojego ładuje całego do wanny polewam prysznicem wyszoruje szczota materiał i jest jak nowy:tak: łatwo się dopiera i materiał fajniejszy niż np. mutsy:tak: w ogóle przez całe lato kolory nic nie wypłowiały:tak: nawet w słońcu Tunezyjskim:tak: powiem ci szczerze że wada to jedynie dwie rączki bo ciężko prowadzi się jedną ręką:baffled: ale można za to wieszać reklamówki z zakupami;-)

aha znalazły się winowajczynie biegunki Natasi sprzed 2 tyg :baffled: prawa i lewa dolna piątka:tak: właśnie dziś odkryłam:tak: na górze nic:baffled: może nie będzie tak źle przechodziła jak dół:baffled:

Hej :-)

Kaskada, my mamy fotelik Hamax Siesta. Karol nam nigdy nie zasnął w foteliku, ale młodsze dziecko może zasnąć jak sądzę.

Muszę wam powiedzieć, że moje antymleczne dziecko wczoraj wypiło litr mleka w postaci kakao :szok:. I dzisiaj od rana wołał o mleczko.

Miloku, ja bym chętnie przyjechała, ale mam strasznie daleko :-(
szkoda:-(

hejka:tak:
no proszę, te same dylematy mamy ;-)
my rozważamy te dwa:

http://www.allegro.pl/item593128134_hamax_kiss_przed_sezonem_taniej_fv_sklep_warszawa.html

lub
FOTELIK ROWEROWY OKBABY 10+APPLE GREEN Z SZYFREM (595119620) - Aukcje internetowe Allegro

tyle, ze wczoraj wydedukowaliśmy, ze to chyba średnio bezpieczne dla kręgów szyjnych spać w tym foteliku w czasie jazdy :baffled:, czasem patrzyliśmy jak dzieciaczkom główki się majtają i chyba mam obawy.

ja mam ten pierwszy :-)

madzikim na samych rajstopkach to i tak dobrze
ja codzinie widze jak moja sasiadka wypuszcza swoje dzieci w samym pampersie :szok: dziewczynka ma rok i 3 miesiace , a chlopiec 2,5
mala biega na boso w sammym pamku i koszulce na krutki rekaw po ulicy:szok::szok::szok::szok::szok:
chlopczyk to sama
a mam chyba siedzi przed tv i nawet uwagi nei zwraca
gdzies tam kolonich jest chlopiec 4 letni i on chyba ma ich pilnowac , tyle ze nie pilnuje bo sam jest malutki
patrzac na te maluchy zawalu dostaje za kazdym razem jak samochod przejezdza:szok::szok::szok::szok:albo deszcz pada:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

miloku ale masz sąsiadkę:szok: serce się kraja jak dzieciaki biegają tak w samopas niepilnowane:baffled:

ale mnie pogoda zmobilizowała i pochowałam buty, czapki, szaliki a powyciągałam półbuty, klapki :tak: dziś wieczorem jak mi siły wystarczy to robię remanent w mojej szafie włącznie z wywalaniem rzeczy w których nie chodzę a leżą 5 lat:baffled:

dzień dobry

Ja już przegląd szafy zrobiłam. Zimowe buty odstawione a wyciągnęłam wiosenne. Starych rzeczy mało wyrzuciłam ale jeszcze raz przejrze wszystko żeby nie gromadzić zbędnych. :tak:

Moja kilka dni temu dostała rowerek i teraz oprócz rannej przejażdżki z nianią ja muszę z nią drugi raz iść po południu. A mnie się tak nie chce :baffled:

Hej,

My już też jakiś czas zimówki odstawione mamy i śmigamy w wiosennych :tak:

Rowerów nie mamy, to znaczy mamy, ale już są w gorszym stanie i nie używałabym ich do rekreacyjnej jazdy, bo bym się wkurzała na nie i oddaliśmy rodzicom, żeby na działkę mogli sobie jeździć. Póki co kasy nie ma by kupować nowe, bo jak już to chciałabym porządne a to kosztuje :baffled:, a do tego miejsca nie mamy w piwnicy bo tam magazynek jest :-D

My byliśmy dzisiaj w sklepie żeby kupić Madzi jakieś pantofelki na zmiane. Niestety chyba miała zły dzień bo nie dała sobie włożyć ani jednego na nogę a w końcu rzuciła w ekspedientkę butem. Wstydu się najadłam i z pustymi rękami wróciliśmy do domu :baffled:

reklama
My byliśmy dzisiaj w sklepie żeby kupić Madzi jakieś pantofelki na zmiane. Niestety chyba miała zły dzień bo nie dała sobie włożyć ani jednego na nogę a w końcu rzuciła w ekspedientkę butem. Wstydu się najadłam i z pustymi rękami wróciliśmy do domu :baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D zaraz padnę:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry