reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzik - to w czym ta jej coreczka chodzi:szok:?
w rajtuzach i piżamie :rofl2:, chyba że rodzinę ma hojną to może ma jeszcze inne ubiory :-)
madzik, w czym ona chodzi? Mój brudzi na potęgę i ma więcej ubrań niż ja :confused2::-(

ewelina, ja niezmiennie polecam moje chicco CHICCO SPACERÓWKA MULTIWAY COMPLETE + BARIERKA (595847938) - Aukcje internetowe Allegro

Spanie w dzień u Zosi się wydłużyło:-) nawet do 2 h, sama bierze kołdrę, idzie do łóżeczka i każe mi wyjść z pokoju:-D

Nosicie jeszcze dzieci na rękach? ja sobie uświadomiłam, że właśnie dużo noszę:sorry: nie żeby się domagała tylko tak sama z siebie biorę:sorry:

madzik, u nas tak zasypianie teraz (tzn. od paru dni) wieczorem wygląda i mam duuuużą nadzieję, ze wrócimy do normalności i Sz. będzie sam zasypiał jak za dawnych czasów.

ja mało noszę bo mi mój szanowny kręgosłup nie pozwala :no:

reklama
Ja Laurze kupiłam wczoraj buty "skejty":-D i nie wiem czy to był dobry wybór bo L chyba nie umie w nich chodzić . Mają takie szerokie podeszwy i sie w nich troche przewraca:sorry:
madzikm jak to tylko rajtuzy i piżamkę???:eek:

Kolorek ciemno-rudawy. Może w weekend jakieś fotki będą :-).

Miloku, to pewnie gdzieś na pomorzu? Kurczę, daleko mam...

ja tez tego sie trzymam i jeszcze jedno ograniczenie, nie dłużej niz 2h :sorry:
to na jezioraku , 20 km od ilawy

milokuale gdzie te Siemiany?
kolo ilawy , na jezioraku :)))
juz nie moge sie doczekac :)
lece juz w czerwcu do [pl a do siemian w zaleznosci od pogody podkoniec miesiaca :)

uciekam spac

Witajcie po bardzo dlugiej przerwie;-)Przepraszam ,ze tak dlugo nie pisalam ,ale weny mi brakowalo ,dola zalapalam i nic mi sie nie chcialo to chyba przez ta pogode co byla.No ,ale juz jest ok bo wiosna jest juz na CAŁego i zyc sie chce:tak:Dzisiaj bylismy caly dzien na dzialce,Jula sie wybawila na dworku,a wieczorem padla.Julka ogolnie juz zdrowa ,tylko ma lekki katar .Ale przechodzi bunt dwulatka na calego.Juz mi czasami cierpliwosci brak:wściekła/y:Ogolnie mowiac wszystko jest jej ,wszystko chce robic sama,wszystko chce,a jak nie to jest okropny placz ,krzyk.Ciekawe czy tak bedzie jeszcze dlugo,a moze to juz jej tak zostanie brrrr.:angry::tak::-DW niedziele jedziemy do Berlina po babcie mojego m i mam nadzieje ,ze porobie tam zakupy .Dobra lece spac ,jutro jak bedzie ladna pogoda to tez jedziemy na dzialke.Pozdrawiam:-)

Ewela, mój nie sypiał chyba z miesiąc w dzień a teraz znowu coraz częściej mu się zdarza ale mam zasadę, ze musi wstać do 15 bo inaczej do północy będzie biegał potem :baffled:

U nas to samo. Budzę o 15.00 albo nawet i o 14.30, bo jak nie to wieczorem jest jazda.A wczoraj po raz kolejny usnęłam w czasie usypiania wieczornego chyba szybciej niż Wojtek. Film mi się urwał w czasie bajki o teletubisiach.

madzik ja się staram młodego nie nosić ale czasem się nie da. i do tego drugi klocek już prawie 7- kg. Kręgosłup mi siada. I to niestety coraz poważniej ostatnio :(

Myśmy też wczoraj poszaleli na powietrzu. Sprzątania ogrodka ciąg dalszy. Wojtek dzielnie z grabiaami biegał i grabił stare liście. Nie chciał za skarby świata do domu wracać wieczorem .A małe za to sobie pospało.

Ja wczoraj kupiłam Wojtkowi adidasy w Smyku coolclub. Takie granatowe , na rzepy. W środku całe ze skórki, miękkie.Kosztowały prawie 90 zł ale...za parę dni mają mieć przeceny 20 % i babeczka powiedziała, żeby przyjść, oddać i znowu kupić. Będzie taniej:) W zeszłym roku miał z tej firmy też adidasy i sandałki na lato. Świetne były, nie obcierały, miękkie. POlecam.

Dziewczyny a jakie macie foteliki rowerowe?
Przymierzam się do kupienia- Okbaby albo hamax. I nie wiem czy jest sens kupować taki z odchylanym tyłem, czy takie spanie na rowerze w ogole wchodzi w grę? POgoda piękna i czas w świat ruszyć po okolicy. Za rękę idąc to my teraz daleko nie zachodzimy.

Ostatnia edycja:
Witam
kaskada moja ma chyba hamax:tak: i powiem ci że często zdarzało się że zasypiała:baffled:
teraz to nie wiem kto będzie śmigał z córcią na rower:confused:

Agnes witaj:tak:

dzień dobry

Ewela ja mam parasolkę Jane Energy, jest super, ale już jej nie produkują niestety.
W ogóle Jane wprowadziła nowe mode 2009 i ogłupieli totalnie, fatalne kolory pomijam ale ceny poszły tak w górę! Następca Jane Energy kosztuje bagatela prawie 1000zł, sama spacerówka Jane Slalom Pro prawie 2000zł, a 3 w 1 3400zł! Oszaleli!

dzień dobry;-)

dzięki za podpowiedzi, siostra zgrzała się na typ Roksi:laugh2:, może juz kupiła, tylko cos marudziła na temat koloru, bo za jasny:eek:

Agnes, udanych zakupów i koniecznie pochwal sie potem,co upolowałaś:tak:

Kaskada zazdroszczę tego ogródka:zawstydzona/y:, nie musisz szlajać się po piaskownicach,żeby dziecko pobawiło sie na dworze:rofl2:, do tego ja uwielbiam prace w ogrodzie, a nie mam gdzie:-(i jeszcze siostra mnie też dręczy opowieściami, co zrobiła w ogródku:baffled:

Madzik, to biedne to dzieciątko, tylko w rajstopkach chodzi:rofl2:

reklama
Dziewczyny a jakie macie foteliki rowerowe?
Przymierzam się do kupienia- Okbaby albo hamax. I nie wiem czy jest sens kupować taki z odchylanym tyłem, czy takie spanie na rowerze w ogole wchodzi w grę? POgoda piękna i czas w świat ruszyć po okolicy. Za rękę idąc to my teraz daleko nie zachodzimy.

hejka:tak:
no proszę, te same dylematy mamy ;-)
my rozważamy te dwa:

http://www.allegro.pl/item593128134_hamax_kiss_przed_sezonem_taniej_fv_sklep_warszawa.html

lub
FOTELIK ROWEROWY OKBABY 10+APPLE GREEN Z SZYFREM (595119620) - Aukcje internetowe Allegro

tyle, ze wczoraj wydedukowaliśmy, ze to chyba średnio bezpieczne dla kręgów szyjnych spać w tym foteliku w czasie jazdy :baffled:, czasem patrzyliśmy jak dzieciaczkom główki się majtają i chyba mam obawy.

Do góry