reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a ja się witam wieczornie ......
leże w łózku chorowita, która mi przesłała choróbsko :-D:-D:-Dale za to m koło mnie skacze - jedyny pozytyw:-D:-D mam nadzieje że w parę dni wydobrzeje, bo w przyszła niedziele urodzinki wyprawiamy Tusi (Wiktoria się sama tak nazywa od " Witusia")

Ewelina udanego wyjazdu.....

Sandi co ci m zrobił??

reklama
hej

ja już dzisiaj praktycznie zdrowa, tylko jakoś mi tak słabo i kręci się w głowie czasami...wreszcie dzisiaj poszliśmy na spacerek :-)

kasia zdrowiej :-)
Sandi przeszła już złość?
Ewela miłego pobytu :-) muszę przyznać, że podziwiam cię, że chce ci się tak co weekend do babci jeździć, ja z tych co by im za dużo było tego dodatkowego towarzystwa hihi ;-) :-D

kasia, zdrówka :tak: oby ci przeszło, mnie trzyma trzeci tydzień i kaszel nei chce mi przejść. WIOSNY chcę!!!
Agutek, zgasło koło południa ;-)bo chmury przyszły znowu :-(
Agnes, jak u was?
Sandi, uśmiechnij się i nie wkurzaj, szkoda zdrowia:tak:
Ewela, też cię podziwiam, ja jakoś nie mam weny do jeżdżenia :confused:, to moje marudzi w samochodzie bo nie lubi jeździć bo ciężko na dupce wysiedzieć, tobołów sporo do zabrania i chyba jakoś nie chce mi się :-p

aaa mam fajny program do obróbki zdjęć, filmów itp. picassa i pochłania mnie bez reszty w wolnych chwilach :-)

miłęgo wieczoru babeczki

hej!

zdrówka dla Kasi:tak:
może teraz nie będziesz nas zaniedbywać;-)

wiecie co, rozmawiałam dziś z laryngologiem na zajęciach. Pytałam czy tak na oko lekarz jest w stanie stwierdzić u dziecka zapalenie ucha (bo spotkałam się z opinią pediatry, że tam nic nie widać mimo użycia wziernika, Zosia dostała teraz antyb. na ucho właśnie bo ponoć początki zapalenia)no i on mówi, że po 20 latach pracy bardzo często nie jest w stanie stwierdzić co się dzieje ucho, wtedy bierze ucho pod duży mikroskop lub wykonuje specjalistyczne badanie impodukcyjne czy jakoś tak.
A u nas co??? looknie do ucha, diagnoza zapalenie i po sprawie:dry:

z moim humorkiem juz lepiej ;-)

Fredzik - napisz dokladna nazwe tego programu :-)pleasee ,i powiedz dokladniej co tam mozna zrobic mozna cos np. dodac na zdjecie? i czy jest on na stale ,czy tylko kilkudniowy??:rofl2:

Sandi, proszę bardzo:
Picasa 3: Free download from Google
wiesz co o można tysiące rzeczy robić, montować bardzo prosto filmy z podkładem muzycznym i bez, kolaż ze zdjęć robić, łączyć filmy i zdjęcia i robić pokaz, robić pokaz ze zdjęć , na zdjęciach może coś napisać, możesz przycinać, retuszować, nakładać maski itd... Sporo tego, ja się tym zajmuję dopiero drugi dzień ale sporo muszę jeszcze opanować, ma strasznie dużo funkcji ale super prosty w obsłudze. Program jest darmowy i na stałe.

madzik, i to jest największy ból, przepisywanie leków na "oko" :-(

ja dzisiaj pierwsza sie witam......

zaraziłam chyba Wiktorię :wściekła/y::wściekła/y: bo coś leki od p.doktor mi nie pomagają - państwowa służba zdrowia cholera jasna:wściekła/y::wściekła/y:
Fredzik mam nadzieje że twojego rekordu w chorobie nie pobije - 3 tygodnie :szok::szok::szok:

Madzik :tak:;-)

miłego dzionka wam kobitki zyczę

dzień dobry

6 rano i moje dziecko oczywiście tradycyjnie pobudka :baffled:
więc z samego rana walnęłam sobie farbę na włosy, daaawno już nic nie robiłam i były takie matowe jakieś, poczułam potrzebę więc zmiany :rolleyes2:

wiecie mam chyba jakąś burzę hormonalną po ostatnich dniach..jestem taka nabuzowana, nie mam w ogóle cierpliwości, mała mnie denerwuje non stop, nie potrafię być dla niej cierpliwa teraz, moment wyprowadza mnie z równowagi...straszna jestem teraz :-( nie panuję normalnie nad sobą...kiedy to minie? :-(

reklama
kasiu, zdrówka, nie pobijaj mojego rekordu :no:, dzisiaj pół nocy kasłałam:-(
Agutek, :-(współczuję, może zaraz będzie już ok
u nas też o 6 pobudka i pogoda jeszcze do bani :wściekła/y:

Do góry