reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)
Ja wózka też już nie zabieram na spacery. stoi na klatce schodowej, był w bagażniku ale go wyjęłam. biorę o sporadycznie jak sie gdzieś spieszymy ale L za nic nie chce siedzieć w wózku :no:.
Laura (odpukać) też specjalnie nie choruje (katar czasami). Daje jej witamine C. Nic więcej. Na apetyt nic nie dostaje. Chociaż z nim jest różnie (nie słabnie tylko apetyt na słodkości):baffled:

reklama
I ja sie witam:-)My juz po obiadku,Julka spi,a ja mam troszke czasu dla siebi:tak:My juz wozka nie uzywamy ,Julka chodzi ogolnie ładnie ,ale czasem cos jej szczeli do głowy ucieka i zaczyna sie szarpac.Ja tez uzywam BioaronC,chyba pomaga,bo Mala ma apetyt i ostatnio nie choruje:tak:Dzisiaj cały dzień u nas pada śnieg i jest zimno brrrr.Pozdrawiam:-D

\
kaskadamnie cos trafiało jak Z mając 5 miesięcy przesiadla się do spacerówy a za gondolę dałam 650 zł:confused:
Faktycznie full wypas masz z nianią, ja mogę pomarzyć o takim rozwiązaniu przy dwójeczce:dry:

Własnie, ja sknerowata strasznie jestem i powiem szczerze, że żal mi kasy na wózki było. Dla Wojtka kupiliśmy tego polskiego no-name za 150 zł na allegro ( gondola i spacerowka) i byłam z niego super zadowolona. Ogromna gondola, miękki, idealny do bujania, duże koła, a spacerówka szeroka i rozkładana na płasko.Tylko ciężka franca ale to akurat mi nie przeszkadzało. A potem w prezencie od kolezanki dostaliśmu chicco pick-up też używany (dopłaciłam 100 zł) I stykło. Tak więc łączna inwestycja w wózki to 250 zł:)))). Jak się uprę to jeszcze wystawię na allegro:)) heheh.

Natomiast jeśli chodzi o foteliki samochodowe to tandety nie uznaje i ma być nowy ( bo pewność że bezwypadkowy) i bezpieczny.

A z nianią rzeczywiście super.

I podobnie jak blu wolałabym, żeby chłopaki walczyły o swoje. Mnie mama uczyła ustepować i uważam, że to nie jest najlepsza taktyka na przeżycie we współczesnym świecie:))

Kaskada, ja miałam tez polski wózek ActiveBaby, czy jakoś tak:tak:, wykorzystalismy go na maxa, bo do 5m-ca usypialismy w nim małego:crazy:, a teraz słuzy kolejnemu dzieciątku, bo go sprezentowałam;-)potrzebującej rodzinie.

a ja wózek muszę mieć dobry
nie znoszę tandety :no:

tylko sprawdzone firmy, z dobrą renomą
najlepiej lekkie, skrętne

także drugie dziecko będzie miało też nowy wózek tak jak pierwsze, bo te już opchnęłam :-p

Witam

Moja jeszcze na spacery często wyciąga sama wózek (bo stoi na dole na klatce schodowej) i każe się wozić. Lubi jazde. Niestety nie kupiliśmy sanek i ostatnio niania pchała wózek po śniegu :baffled:

Elahar, a gdzie kupiłaś taką szeroką sofę?

Szczerze mówiąc to bardzo niewiele jest kanap o takiej szerokości. Najważniejsze , że po złożeniu jest bardzo wygodna do siedzenia i nie zajmuje dużo miejsca :tak:

reklama
Do góry