reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Np. kiełbasę swojską z supermarketu ;-):-D

Mój mówił to samo, a z kubka cieszył się jak dzieciak (dostał "trochę" wcześniej, bo nie wytrzymałam :-p:-D) :-) Zaraz skoczę do sklepu i kupię mu jakąś ładną karteczkę, a mały się "podpisze" (odbiję jego rączkę) :-)

Mąż w pracy, więc mam luz i czas ;-):-)

Mój siedzi w domu :sick:Więc mam ograniczone możliwości.
Ale chyba i tak mu kupię to co chciałam.

reklama
Witajcie :-)

No i mamy dziś Dzień Ojca :-D Macie dla mężów jakieś niespodzianki?? :-)

kaskada - współczuję.. Uważaj na siebie :tak:

A ja drugą noc z rzędu prawie się wyspałam ;-) Młody wczoraj spał od 22 do 5.30, a dziś od 20 do 5 :-)
ja wyslalam mezowi karteczke w imieniu Olivki:-)
tez sie ostatnio wysypiam, bo mala coraz czesciej spi 10 godzin bez budzenia:tak::-)

A jak to długo trwało u ciebie, bo u mnie już od dwóch dni, tracę nadzieje na karmienie piersią, a tak mi szkoda, że łzy same mi płyną:-:)-:)-(. W nocy jeszcze trochę je, bo jest śpiący i jakoś tam idzie, więc wtedy trzymam go tak długo jak to możliwe, żeby te moje cycki pobudzić, pije herbatki, robie sobie ciepłe okłady a one nadal sa płaskie, co jeszcze moge zrobić , żeby było więcej mleczka:-:)-(
Ewelina - nie zalamuj sie, zobacz sobie na watek o podtrzymaniu laktacji
u mnie trwalo to jeden dzien i na szczescie przeszlo, ale z tego co wiem to moga zdarzac sie co jakis czas takie zalamania:tak:

Ewelina - nie zalamuj sie, zobacz sobie na watek o podtrzymaniu laktacji
u mnie trwalo to jeden dzien i na szczescie przeszlo, ale z tego co wiem to moga zdarzac sie co jakis czas takie zalamania:tak:

Jesteś kochana:tak::tak::tak:, że podpowiedziałaś mi żebym zajrzaja na ten wątek, dużo się dowiedziałam, m.in., że nie robię nic złego, a wręcz postępuje prawidłowo.
Mam nadzieję, że mleczko wróci do normy,

;-)całuje Was wszystkie:tak:

Miłego wekendu, do poniedziałku;-)

Córeczce wypadają włosy! Czy to normalne? Szukam i nic nigdzie nie mogę znaleźć. Nie chodzi mi o wycieranie włosów, bo sobie wytarła na około głowy, ale jak wezmę ją za włoski to zostają mi w palcach. Szok

Byliśmy na spacerku i złapała nas taka ulewa :szok:
Wszyscy jesteśmy mokrzy :sick: No, może nie wszyscy bo młoda nie zmokła - zmókł jej wózek :-p:-D
Dobrze, że byliśmy w parku zaraz obok bloku więc szybko mogliśmy wrócić do domu.

Ewelino do poniedziałku :happy:

Córeczce wypadają włosy! Czy to normalne? Szukam i nic nigdzie nie mogę znaleźć. Nie chodzi mi o wycieranie włosów, bo sobie wytarła na około głowy, ale jak wezmę ją za włoski to zostają mi w palcach. Szok

Ewa tu jest kalendarz rozwoju dziecka Dziennik - KOBIETA - Kalendarz rozwoju dziecka chyba gdzieś w piątym miesiącu jest o wypadaniu włosków:tak: moja córeczka też wypadają włoski:tak: a jak się urodziła miała geste i bardziej czarne teraz ma troszkę jaśniejsze:-)

Mojemu Karolkowi też wypadają włoski, ma ich teraz dużo mniej niż po urodzeniu i też są jaśniejsze.

W sobotę jedziemy do mojego taty w góry na wakacje. Trochę się boję czy sobie poradzę, bo jadę sama tylko z synkiem. To znaczy mąż nas odwiezie i wróci do domu tego samego dnia. Ale cieszę się też na ten wyjazd, bo fajnie będzie zmienić klimat :-).

reklama
Hejka dziewczynki:-)

Cytat:
Napisał ewa0381

nie martw sie to jest normalne:tak:mojej malutkiej tez wypadaja wloski;-)jak ja urodzilam byla bladyneczka a teraz to sa takie jasniutkie,ze prawie wcale ich nie widac:-D:tak:

Blueberry
W sobotę jedziemy do mojego taty w góry na wakacje. Trochę się boję czy sobie poradzę, bo jadę sama tylko z synkiem. To znaczy mąż nas odwiezie i wróci do domu tego samego dnia. Ale cieszę się też na ten wyjazd, bo fajnie będzie zmienić klimat :-).

tez bym sobie pojechala w gory:tak:zazdroszcze Ci naprawde;-):tak:a z malenstwem napewno doskonale sobie poradzisz:tak::blink:jestem pewna:-D trzymam kciuki za Ciebie:-)udanych wakacji zycze:cool2:

Do góry