reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas czytanie odpada, wyrywanie książeczki, nuda :crazy:
najbardziej lubi wierszyki - rymowanki paluszkowe z zajęć i je powtarzamy (ja też je lubię ;-))
a ja dzisiaj doszłam do wniosku, że moje dziecko jest za spokojne w czasie tej choroby i nie wiem czy mogłabym mieć takie spokojne dziecko :surprised::rolleyes2:
przyzwyczaiłam się do tego że szaleje, że jest wszędzie, ze łobuzuje itd a teraz leży, spi, pokłada się, tuli non stop, taki spokojniutki jest :szok:

reklama
Witka!

blueprzystojnego mam brata?:-D
dzięki za transakcję:-)

roksipytałam o te farby PARA? co za jedne?
stresy pracowe minęły?
Ewelina pokazuj brata w podziemiach :-p tez chce zobaczyć:-D
madzikm przepraszam już Ci pokazuje PARA Paints - Farby Akrylowe, dekoracyjne, do wnętrz mają duży wybór kolorów są to farby lateksowe:tak: ceny są niezłe:baffled:
w pracy wszystko ok:tak: dzięki

młoda nadal słaba i wymiotuje:-( na szczęście pije jak jutro się nie poprawi dzwonie po lekarza:-:)-(

łooo matko ale zakręciłam:szok::szok::szok:
dobra madzikm pokazuj brata:-p

nie no teraz to na pewno nie pokażę:no::-p:-D

to Ci niecierpliwe Marcowiątka;-)moja w sumie też narwana ale bajek to będzie słuchać nawet 30 minut - przed snem, bo tak w ciągu dnia to krócej:tak:

fredzikto który model dziecka wybierasz?:-)

roksi to kurczę i Natalkę dopadła grypa żołądkowa...a kysz a kysz...właśnie 2 szczepy grypy panują - sraczkowo-rzygaczkowa i płucna...niech przychodzi wiosna!

hej
Sandi gdzie jestes?bo mi tu smutno samej:-(
Roksi dobrze ,ze Mala pije.
Moja Jula lubi bajki ,ale czyta je sobie sama poswojemu,jak ja jej czytam to sie strasznie niecierpliwi i przezuca strony.Ostatnio jest na etapie spiewania piosenki o Zuzi ,lala nie duza...,caly dzien spiewa i bije sobie brawo.
Madzik to Ty chyba pytalas o mojego m ,ona pracuje na taksowce.Ale nieraz robi sobie wolne,no i tym sposobem tak nam sie udalo ....z Julka:-D

hejka :-)

ad czytania to moja niunka nie skupi sie jeszcze na tyle:no:ale ogladac ksiazeczki bardzo lubi :tak:

wczoraj miala imieninki :tak:;-)i kupilismy jej taka mate teletubisiowa z pisakiem i "no-no" na wode ktore tylko i wylacznie na niej maluja :tak:jest extra:tak::-)coreczce tez sie spodobala:tak:ciagle wola mama noge :-D,ze mam jej odrysowac stopke ,albo raczke i tak w kolko:-D

reklama
Do góry