reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
HEJ,
a my wróciliśmy ze spacerku:tak:,
mimo że swieci słoneczko jest zimno, bo wieje nieprzyjemny wiatr:no:,
mały sie wybiegał i pieknie zasnął:-)
a ja mam nowa książkę w głebi lasu Cobena;-)

Fredzik, zdrówka dla małego i dla Was:tak::tak::tak:

Roksi i co teraz zrobisz ze scianą:confused:,pomalujesz od razu, czy możesz tylko zmyć:confused:,
mój M jest zdania, że malunki Piotrka trzeba szybko usuwać, bo jak je będzie widział, to znak dla niego, że może więcej malować, może cos w tym jest, bo tylko mamy sporadyczne rysunki:-D:crazy:, ale tez chowam przed nim wszystko, czym się daje pisać:-D:-p:-D

Ewelina zmyłam od razu:tak: mam ściany pomalowane farbami "Para" niby wszystko ładnie schodzi ale przy długopisie trzeba poszorować trochę:baffled: więc takie przebarwienia jeszcze są ale to może jeszcze wyschnie:sorry2:

witam sie popołudniowo i pokeekendowo:-)
ojej ale urwisy nam rosną:szok:
Laura co prawda nie pisze po ścianach ale po książkach (niestety nie tylko po swoich:szok:), gazetach i kredkami po ....obudowie telewizora:crazy:
teraz szczotką do włosów szorowała meble :baffled:, znudziło jej sie i poszła kulać pomarańcze po podłodze. Ciekawe co jeszcze wymyśli :szok: normalnie strach sie bać :-D

Dzisiaj miałam error. Normalnie z sił opadłam jak wyjęłam białe pranie z pralki okazało sie że wszystko jest szaro brązowe. Wszystko chyba do wyrzucenia bo sąsiad zaręcił wodę i po godzinie poleciało z rur błoto z sadzą.
Mnie nie było a moja mama chora w łóżku więc nie zauważyła. wyjęłam pranie a moja mama w ryk.
Nie wiem co teraz zrobić. płuczę, może jakimś wybielaczem:confused: poradźcie mi bo sie normalnie załamałam :angry:

Dobry wieczór:-)

justinebyle nie ACE wybielaj bo on zostawia żółte plamy i niszczy materiał:no:
nie wiem czy jakoś to uratujesz:dry:
może do sąsiada po odszkodowanie:tak:;-)

fredzikjak dobrze, że Szymek zdrowieje:tak:
przespanej nocki dla Was w końcu!

roksia co to za farby PARA? lepsze niż np. Dulux? ja jak coś zmyję to kolor odbarwia:baffled:

novitecajesteś tu najmłodzą mamą:-)czuj się dobrze:-)

dobry wieczór

nic mi się nie chce:no::-:)zawstydzona/y::no:

a spać?:-D
taka pora, że tylko do wyrka się pakować, z dobrą książką:tak:

ja czaję na necie książeczki dla Zosi i wyskakuję z kasy:sorry2:
nie mogę się powstrzymać
polecam
Wydawnictwo Zakamarki
Kamyczek. Na nocniczku - Joceline Sanschagrin - Merlin.pl
Maluch poznaje świat 1, Podgórska Anna Księgarnia Internetowa Biały Kruk

nie będzie najmniejszego problemu z wyborem urodzinowych prezentów:tak: od nas bajeczki, uładanki a dziadkom się przydzieli coś "grubszego";-)

reklama
Do góry