reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

I ja sie melduje:-D
Sandi witaj ,ale Ci dobrze bylo hihi:-)
Fredzik oby bylo lepiej juz Malemu:tak:
wczoraj moja kolezanka pojechala do szpitala bo jej synek od czwartku wymiotowal i mial temperature ,dostal juz 3 kroplowki i ma slabe wyniki ,mowia ,ze to wirus,ciekawe kiedy wyjda do domku.
Soppana ciesze sie ,ze zyjesz kobietko hihi:-D
Elahar i co szukasz dalej ,czy zostajesz przy tej bez zadyszki?
Dobra koncze bo Sandi w pracy ,a reszta to juz pewnie smacznie spi,wiec sama se nie bede tu siedziala bo mi samej to smutno:-(

reklama
eee tam sama Agnes:-D ja jestem:tak:
tylko jakoś dziś nie mam weny do pisania:baffled: chyba mam stresy pracowe:baffled:
uciekam i życzę stosunkowo udanej nocy:-p;-)

dzień dobry
moje dziecko weszło w kolejny etap cwaniactwa :-p
nie chce oddać smoka to chowa go pod pachę i mówi że go nie ma
jak idę by go zabrać to ucieka do pokoju i zamyka mi przed nosem drzwi
jak nie chce bym wyszła z jej pokoju to też zamyka mi drzwi - myśli, że ich nie otworzę? :-D
a w nocy już w ogóle nie płacze tylko po cichaczu wsmykuje się nam do łóżka nawet nie wiemy kiedy! :dry:
dziś się zorientowaliśmy, bo leżąc już w łóżku obudzila nas prośbą o smoczka - zostawiła go u siebie
cwaniara mała :rolleyes2:

dziś idę zrobić pazurki - w końcu
jeden mi się kilka dni temu zapowietrzył :angry:
w końcu będę miała krótkie :-p
i cały tydzień do wieczora jestem z młodą sama :eek:

Fredzik no to zdrówka dla Szymka by obyło się bez antybiotykuu :tak:
roksi powodzenia dzisiaj w pracy :-)

Fredzik, ojej, zdrówka dla małego.

elehar: a jak szukasz niani w końcu? Qrcze, ja za miesiąc dwa zaczynam i się aż boję.

U nas za oknem śnieg.W parku pięknie wczoraj było.Nie śpię od 5 bo Michałowi się zachciało cycka co pół godziny. Zasypia przy nim a jak tylko go odłoże to się budzi i kwęka.

Generalnie cudownie.

Hello :-).

Ale z was nocne marki :szok:. Ja tak późno chodzę spać tylko jak gdzieś wychodzimy ;-). Wczoraj akurat wychodziliśmy, ale wróciliśmy dość wcześnie - koło 22:00.

Fredzik, zdróweczka dla Szymonka.

Witam
ja chyba powinnam zacząć wcześniej chodzić spać, bo rano mam problem z oderwaniem głowy od poduszki:baffled:
Agutku rozumiem że pochwalisz się pazurkami;-)
kaskada opowiadaj jak sobie radzisz z dwójką:confused: ciężko nad wszystkim zapanować:confused: jak radzisz sobie ze wstawaniem w nocy i wczesnym porannym:confused:

moja córa pomazała ścianę długopisem:wściekła/y: moja wina bo zostawiłam na komodzie:baffled: oczywiście pomazany salon:baffled: jakby nie mogła mazać swojego pokoju:baffled:

Cześć,
u nas piękne słoneczko a my koczujemy w domu :-(, noc w miarę, ja za to spać nie mogłam a Szymek ma katar i kaszel od kataru i nie wiem co robić, gorączki już nie ma na szczęście. no nic, potem będę do lekarza dzwoniła, oby bez antybiotyku się udało
a no i my z m średni się czujemy:baffled:
roksi, powodzenia
Agutek, to fakt, nasze dzieci na wyższy stopień cwaniarstwa wchodzą :crazy::sorry2:
blue, ja wcześniej niż o 24 - 1 nie chodzę spać, nawet jak się położę to nie zasnę :wściekła/y:

Dziewczyny, może znacie kogoś kto może pomóc temu chłopcu:
FORUM Serce Dziecka :: Zobacz Forum - Forum Kacperka

reklama
hej i ja sie dzis witam:-)
Agutek co robisz zele ?ja mam zele i jestem zadowolona:tak:
U nas dzis niby ladnie ,ale zimno i wiatr.
Fredzik oby udalo sie bez antybiotyku,dobrze ,ze Szymek juz nie ma goraczki.

Do góry