reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

I ja sie melduje:-D
Sandi witaj ,ale Ci dobrze bylo hihi:-)
Fredzik oby bylo lepiej juz Malemu:tak:
wczoraj moja kolezanka pojechala do szpitala bo jej synek od czwartku wymiotowal i mial temperature ,dostal juz 3 kroplowki i ma slabe wyniki ,mowia ,ze to wirus,ciekawe kiedy wyjda do domku.
Soppana ciesze sie ,ze zyjesz kobietko hihi:-D
Elahar i co szukasz dalej ,czy zostajesz przy tej bez zadyszki?
Dobra koncze bo Sandi w pracy ,a reszta to juz pewnie smacznie spi,wiec sama se nie bede tu siedziala bo mi samej to smutno:-(

reklama
eee tam sama Agnes:-D ja jestem:tak:
tylko jakoś dziś nie mam weny do pisania:baffled: chyba mam stresy pracowe:baffled:
uciekam i życzę stosunkowo udanej nocy:-p;-)

dzień dobry
moje dziecko weszło w kolejny etap cwaniactwa :-p
nie chce oddać smoka to chowa go pod pachę i mówi że go nie ma
jak idę by go zabrać to ucieka do pokoju i zamyka mi przed nosem drzwi
jak nie chce bym wyszła z jej pokoju to też zamyka mi drzwi - myśli, że ich nie otworzę? :-D
a w nocy już w ogóle nie płacze tylko po cichaczu wsmykuje się nam do łóżka nawet nie wiemy kiedy! :dry:
dziś się zorientowaliśmy, bo leżąc już w łóżku obudzila nas prośbą o smoczka - zostawiła go u siebie
cwaniara mała :rolleyes2:

dziś idę zrobić pazurki - w końcu
jeden mi się kilka dni temu zapowietrzył :angry:
w końcu będę miała krótkie :-p
i cały tydzień do wieczora jestem z młodą sama :eek:

Fredzik no to zdrówka dla Szymka by obyło się bez antybiotykuu :tak:
roksi powodzenia dzisiaj w pracy :-)

Fredzik, ojej, zdrówka dla małego.

elehar: a jak szukasz niani w końcu? Qrcze, ja za miesiąc dwa zaczynam i się aż boję.

U nas za oknem śnieg.W parku pięknie wczoraj było.Nie śpię od 5 bo Michałowi się zachciało cycka co pół godziny. Zasypia przy nim a jak tylko go odłoże to się budzi i kwęka.

Generalnie cudownie.

Hello :-).

Ale z was nocne marki :szok:. Ja tak późno chodzę spać tylko jak gdzieś wychodzimy ;-). Wczoraj akurat wychodziliśmy, ale wróciliśmy dość wcześnie - koło 22:00.

Fredzik, zdróweczka dla Szymonka.

Witam
ja chyba powinnam zacząć wcześniej chodzić spać, bo rano mam problem z oderwaniem głowy od poduszki:baffled:
Agutku rozumiem że pochwalisz się pazurkami;-)
kaskada opowiadaj jak sobie radzisz z dwójką:confused: ciężko nad wszystkim zapanować:confused: jak radzisz sobie ze wstawaniem w nocy i wczesnym porannym:confused:

moja córa pomazała ścianę długopisem:wściekła/y: moja wina bo zostawiłam na komodzie:baffled: oczywiście pomazany salon:baffled: jakby nie mogła mazać swojego pokoju:baffled:

Cześć,
u nas piękne słoneczko a my koczujemy w domu :-(, noc w miarę, ja za to spać nie mogłam a Szymek ma katar i kaszel od kataru i nie wiem co robić, gorączki już nie ma na szczęście. no nic, potem będę do lekarza dzwoniła, oby bez antybiotyku się udało
a no i my z m średni się czujemy:baffled:
roksi, powodzenia
Agutek, to fakt, nasze dzieci na wyższy stopień cwaniarstwa wchodzą :crazy::sorry2:
blue, ja wcześniej niż o 24 - 1 nie chodzę spać, nawet jak się położę to nie zasnę :wściekła/y:

Dziewczyny, może znacie kogoś kto może pomóc temu chłopcu:
FORUM Serce Dziecka :: Zobacz Forum - Forum Kacperka

reklama
hej i ja sie dzis witam:-)
Agutek co robisz zele ?ja mam zele i jestem zadowolona:tak:
U nas dzis niby ladnie ,ale zimno i wiatr.
Fredzik oby udalo sie bez antybiotyku,dobrze ,ze Szymek juz nie ma goraczki.

Do góry