reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mojej też zrobili bilirubinę i nie przekraczała jeszcze normy, ale ze względów bezpieczeństwa czekali do dnia następnego czy będzie dalej wzrastać i trzeba będzie naświetlać czy spadnie samo - spadło :tak:

zauważyłam, że u nas dbają o to by wypuszczać ze szpitala z prawidłowymi wynikami, dopóki coś budzi ich wątpliwości nie wypuszczają

tak samo jak dziecko trafia na oddział neonatologii, jeśli tylko są miejsca to matki leżą normalnie na położniczym czasami po 2 tygodnie i czekają za dzieckiem, są normalnie badane jak po porodzie, także mają nadal opiekę

ja czytam "coś niebieskiego" :-)

reklama
hop hop

ja tylko na sekundkę bo się dość wysiedziałam na zajęciach:baffled:poleżeć by się chciało:tak:

sandia tak pewnie się czułaś tuż po porodzie żeby od razu do domu?? u nas mierzą ciśnienie, temp., ja miałam antyb. dożylnie...

nie ma siły do tego gadania...dziś mąż mówi przy obiedzie smacznego a Zosia: "nie ma do ciego" no pękamy na każdym kroku:-D:-D:-D

Wg mnie we ferie powinny być zajęcia:tak:ani to szkoła przecież (budynek), ani nasze dzieci nie uczniowie;-)

hejka
madzik, agutek, roksi, u nas w ferie są zajęcia dokładnie z tych powodów co mówi madzik

mój żółty nie był i całe szczęście bo obawiam się że nie przetrwałabym następnego dnia w szpitalu i tak wytargowałam:-p że po trzech dniach wyszliśmy

a u nas dzień do banii, pierwszy raz widziałam moje dziecko w takim stanie, że cały dzień leżał w łóżeczku :no:
była pani dr i wszytko czyste , pewnie wirus, gorączka do 40 st.; dostaliśmy na wszelki wypadek antybiotyk i mamy jutro po południu konsultować z nią czy podać czy nie a na razie poić i zbijać temperaturę. Ciężko z tym, cały dzień siedzieliśmy przy małym z m na zmianę i zimne okłady mu robiliśmy :-(

ewela wcinaj pizzę bratową ;-) smacznego

roksi, jakie ciacho upiekłaś? ja dzisiaj nie miałam szans :baffled:

a pościel mamy z kory i jestem bardzo zadowolona

ciekawa jaka noc będzie, wam życzę spokojnej

Witam:tak::tak:
moja urządziła niespodziankę weekendową i wstała o 6:30:baffled:
hehe tak sie właśnie zastanawiałam sie skąd Twoja córcia wie kiedy jest weekend:-D
Laura zasypia przed 21, koło 6 budzi i przychodzi do mnie do łóżka i śpimy do 8 :tak:
w dzień kłade ją o 13 i śpi 1,5 godziny (jak sie uda)
teraz właśnie śpi, wreszcie mam troche żeby sobie przed kompem posiedzieć:-D
Fredzik zdróweczka dla Szymonka
Ewelka smacznego
Roksi też bym coś upiekła ale mi sie nie chce hehe

Ostatnia edycja:
Hejki:-)
Fredzik zdrowka dla Szymka:-)
Ewela Ty to masz dobrze z tym bratem,smacznego:tak:;-)
Sandi chce kupic mercedesa 124 ,automat i diesel, takiego starego ok1992 rok,no ale mi to starczy,szukamy ale ciezko dostac cos dobrego.Dzisiaj tez bylismy za Naklem ,ale tez taki nie zabardzo.

jestem:-)
byłam na zakupkach;-) kupiłam żabę i jeszcze kilka drobiazgów:tak: ale nie kupiłam zasłonek bo myślałam że one są przeźroczyste a tu lipa płócienne:baffled: w sumie to zasłona a nie firanka więc nie wiem na co liczyłam:baffled:

upiekłam Fredzikowego pleśniaka:-)

ja sie też witam na chwilkę tak nocnie :)
po basenie to moje dziecko padło.....Mama też wykonczona ale to jedyny moment żebym coś zrobiła w domu....

Roksi a nie możesz mi wysłać troszeczkę tego ciacha??

Uciekam spać, tylko troche zdjęć wkleje......

Dobranoc kobitki

oj widzę że tu same śpiochy są.......no cóż ja już na nogach i lece do kuchni coś upichcić.....miłego dnia

reklama
Witam jestem na forum od niedawna, mam na imię Gośka mam 22 a mój synke urodził się 19 marca 2007. Łobuziak z niego ale bardzo kochany, no a dzisiaj to ja nie śpie od 7 bo Kubuś zrobił pobudkę, zgotowałam rosołek i zaraz do kościółka, pozdrawiam

Do góry