reklama
A
Agutek
Gość
jest ok używamy go cały czas jako narzutę na łóżko
ma większe wymiary więc trzeba troszkę składać, ale ogólnie u nas spełnia swoją funkcję by pościel była przykryta i nie było jej widać
teraz myślę nad zmianą pościeli i mimo, że podoba mi się ikeowska to chyba się nie zdecyduję, bo mają nietypowe wymiary kołdry i poduszki i nigdzie indziej sobie nie dopasuję pościeli jakbym chciała nową, a do ikei mam spory kawałek...hmmm sama nie wiem, bo z kolei inne pościele mają wieśniackie wzory - te dziecięce ;-) oczywiście ikea musiała sobie wymyślić dziwne wymiary 150x200 i 50x60, takie ni w kij ni w oko
ma większe wymiary więc trzeba troszkę składać, ale ogólnie u nas spełnia swoją funkcję by pościel była przykryta i nie było jej widać
teraz myślę nad zmianą pościeli i mimo, że podoba mi się ikeowska to chyba się nie zdecyduję, bo mają nietypowe wymiary kołdry i poduszki i nigdzie indziej sobie nie dopasuję pościeli jakbym chciała nową, a do ikei mam spory kawałek...hmmm sama nie wiem, bo z kolei inne pościele mają wieśniackie wzory - te dziecięce ;-) oczywiście ikea musiała sobie wymyślić dziwne wymiary 150x200 i 50x60, takie ni w kij ni w oko
A
Agutek
Gość
ja tez mam feretti, ale jak już zdecydowalismy się na powiększenie łóżeczka to powoli muszę zacząć myśleć nad nową kołdrą i pościelą
na zajęciach było łącznie 3 dzieci
miały niby przyjść jakieś nowe dzieciaki, ale przyszedł tylko 1 nowy chłopczyk, a ze starych tylko 1 dziewczynka
dużo osób przychodzi raz, niby podpisuje papiery ale więcej się nie pojawia
miały niby przyjść jakieś nowe dzieciaki, ale przyszedł tylko 1 nowy chłopczyk, a ze starych tylko 1 dziewczynka
Lajla83
Fanka BB :)
u nas na razie łóżko zostaje na najmniejszych rozmiarach jakoś daje radę popołudniu z zasypianiem ale ostatnio umarłam ze śmiechu jak mój mąż dwu metrowy położył się do tego łóżka z Natalkąja tez mam feretti, ale jak już zdecydowalismy się na powiększenie łóżeczka to powoli muszę zacząć myśleć nad nową kołdrą i pościelą
u nas trochę dzieciaków jest ale odstrasza nowych umowa z wypowiedzeniem dwu miesięcznym i tym że np trzeba płacić w ferie za cały miesiąc a odpadają dwa tygodnie
A
Agutek
Gość
u nas płaci się za miesiąc z góry ale jeśli zajęcia się nie odbywają to wtedy pieniądze te przechodzą na następny miesiąc
pewnie umowa też odstrasza ludzi, przychodzą do domu czytają ją i wtedy rezygnują
ja zresztą też byłam na początku bardzo sceptyczna, ale nie żałuję, bo widzę jak młoda do dzieci pozytywnie nastawiona, wita się, jak któreś płacze to przytula i głaszcze...także dla niej dobre to obcowanie z dziećmi
na razie też nie wiemy czy w ferie odbędą się zajęcia - czy sala będzie dostępna
pewnie umowa też odstrasza ludzi, przychodzą do domu czytają ją i wtedy rezygnują
ja zresztą też byłam na początku bardzo sceptyczna, ale nie żałuję, bo widzę jak młoda do dzieci pozytywnie nastawiona, wita się, jak któreś płacze to przytula i głaszcze...także dla niej dobre to obcowanie z dziećmi
na razie też nie wiemy czy w ferie odbędą się zajęcia - czy sala będzie dostępna
Sandi
tak tez mam feretti i bardzo ja lubie i jestem zadowolonai piekne maja wzoryAgutku my mamy feretti i bardzo ją lubię kołderkę mamy chyba taką na 130
a jak na kreatywce było dużo dzieci
a wogole to sie witam:-)po tej chorobie dziecko mi sie przestawilo chodzi spac poznym wieczorem ,a wstaje 11 lub pozniej niby fajnie bo i ja sie wyspie ,ale jednak mimo wszystko wolalabym ,zeby wczesniej poszla spac i wczesniej wstala musze cos z tym zrobic..
Ewelina z Bydgoszczy
hej,
ja zmykam pakowac się, jedziemy do babci,
a wieczorkiem w menu pizza w wykonaniu brata, jest po prostu pyszna, a w poniedziałek będę wam się wypłakiwać, że przytyłam, no nic zrobimy dwie rundki spacerku wiecej
do jutra ;-)
ja zmykam pakowac się, jedziemy do babci,
a wieczorkiem w menu pizza w wykonaniu brata, jest po prostu pyszna, a w poniedziałek będę wam się wypłakiwać, że przytyłam, no nic zrobimy dwie rundki spacerku wiecej
do jutra ;-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-).
Wiecie co, Karol też był żółty, ale nie trzymali nas, tylko zrobili mu badanie na bilirubinę.
Czytam fajną książkę "Miłość Peonii". Dzieje się w Chinach w XVII wieku, są fajnie opisane różne zwyczaje.
Wiecie co, Karol też był żółty, ale nie trzymali nas, tylko zrobili mu badanie na bilirubinę.
Czytam fajną książkę "Miłość Peonii". Dzieje się w Chinach w XVII wieku, są fajnie opisane różne zwyczaje.