reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej ja jestem ale tak na chwilke
zaczelam pakowanie :-)
podpisalismy dzisiaj umowe i w piatek odbieramy klucze
jeszcze jutro przychodza ludzie ogladac nasza chatke wiec musialam posprzatac chociaz pieterko a na jutro zostawie dol

caly czas cos sie dzieje ,ale nic nei chce zaczac sie na dobre
chyba jednak bez wywolywania sie nie obedzie
ale dowiedzialams ie ze na poczatek bedzie tylko masaz szyjki ...
moze na mnei zadziala:sorry2:

cześć

Witam po pracy:tak:
Agutku o której wstaje Twoja córcia:confused: moja idzie spać po 21 a wstaje między 7-8:tak:

W tygodniu pobudkę mamy wszyscy o 5.45, a o 6.30 wychodzimy z domu.
W weekend wstajemy między 7 a 8.

miloku masaż szyjki, bleee :baffled::sorry2:

poprosiłam dzisiaj młodą by pokazała mi czego się boi w swoim pokoju
zaprowadziła mnie do łóżka i powiedziała "aaaa" - to jest spanie
mówię boisz się spać tutaj, a ona tak :baffled:

Witam;-)
Agutku to rzeczywiście wcześnie wstajecie:szok:
miloku ja nie miałam masażu ale słyszałam że nic przyjemnego:no: ale nic trzymam kciuki żebyś sama się rozkręciła:tak:

hej;-)

Miloku, ty do rozpakowania, a wam przeprowadzki w głowie:confused:, nie boisz sie:confused:,

a my mamy tradycyjną noc za sobą, tzn z przeprowadzka małego do łóżka po wyjściu tatusia do pracy:-D:tak:

reklama
dzień dobry

Agutek, no to masz zagwozdkę :confused: a nie spadła ci z łóżka albo coś? sama nie wiem ... coraz częściej zauważam, że ryzykownym jest pytanie naszych dzieci bo odpowiadają i często mogą zaskoczyć nas mocno te odpowiedzi :-p ale górę bierze chyba radość, ze porozumieć się już można:tak:

Do góry