reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

Ja wczoraj 2 godziny małego usypiałam, co przysnął, to się wybudzał z płaczem i chciał uciekać z sypialni :szok:. W końcu dałam mu kawałek ciasta (bo nie zjadł kolacji) i potem już jakoś usnął.

Fredzik, nam pieluchy żadne nie przeciekają. Może dlatego, że Karol mleka nie pije w nocy ani przed spaniem... W ogóle go nie pije ;-). A pieluchy są ok, trochę twarde w porównaniu do Pampersów, ale mogą być :tak:.

reklama
Witam:tak:
znów poniedziałek:baffled: czemu te weekendy tak szybko lecą:crazy:
moja córa pospała do 7:30:tak: cwaniara sama zakłada kapcie (sandały piankowe na rzepy ) jak chce się bawić:tak: ale jak ściągnie popołudniu to sama już nie potrafi założyć:no:
u nas odwilż :baffled: plucha straszna:angry: do mieszkania wnosi się piach:baffled: odkurzam codziennie:sorry2: córcia też odkurza swoim sprzętem:-D musiał postać 3 tygodnie w kącie żeby zwróciła na niego uwagę:-D

nam jeszcze tez zadne pieluchy nie przeciekly, chyba, ze byly zle zalozone
tzn. kiedys przeciekly pampersy te 1 i 2, wyleciala kupka :-p
ale to dlatego, ze juz byly przymalawe i ze nie mialy tej gumki na plecach, a kupka rzadka ;-)

teraz uzywamy praktycznie tylko z tesco, chyba, ze jestem w rossmannie, to wtedy tez te kupuje
z obu jestem zadowolona i wole je, bo prawie o polowe tansze niz pampersy ;-)

ja z rossmanna jestem bardzo zadowolona:tak: przy drugim od początku będę je używała:tak: tesco jeszcze nie miałam:no: rossmanna są po 26zł 44 sztuki wystarcza nam na 2 tygodnie:tak:

w środę idę się odchamić do fryzjera:tak: a w czwartek do gin;-)

witammm
koniec wolnego trza było iśc do pracy i wiadomo już czasu brak by do was zaglądnąć:))
zdrówko do nas wróciło i jutro mały idzoe do żłobeczka kurczę i bedzie znowu oswajanie go byłam dzis po kontroli u lekarza zapłacic bo rano zawsze zapominam wszystko w biegu jest zawsze a ten jak zobaczył tylko brame do żłobka od razu syrene właczył a w środku było gorzej jejku a jutro mam na 7 do pracy i o 6 30 będe musiałą go zaprowadzić wrrrrr

ale kurcze od września jest mała szansa na prace w przedszkolu u córci jeny oby sie udało nie musiałabym tak z rana wstawac i weekedny wolne bo tak nei nawidze w weekendy do pracy chodzić wrrrrrrr

Sandi, wyśpij się:) ja zaraz wychodze do pracy, strasznie mi sie nie chce bo młody znów jęczał pół nocy. Od jakiegos czasu strasznie sie wierci,kładzie w poprzek łóżka z nogami na mojej głowie!
Po tej chorobie ciezko bedzie wrocic do łóżeczka.
Ok pije kawę i spadam

u nas tak samo od choroby śpi ciągle z nami i tez dziwne pozycje mna dziś rano chciałam go przez sen przykryc i otwieram oczy a nogi mam przy buzi i jak go tu przykryć :-p:-p:-p

co do pieluch to jak maluski to tylko pampersa bo niezawodbe teraz hagysy tych rosmanowskich nei testowałam ale moze sprawdze kurcze odpieluchował by się wkońcu :):-p:-p:-p

a na dworze zimno jak diabliii
kurcze ciekaweee a co tam wpierw trza dobrze wygladac do gina :))
ja do mojego musze tez się wybrac w t srode po tabsy a po @ na kontrole wrrrr
to bedzie pierwsza wizyta u nowego gina

reklama
Do góry