reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)

Kupowałam już prawie wszystkie pieluchy i najbardziej lubię pampersy i z Rosmanna, choć żadne nam nam ni przeciekały.
Happy nie wchłaniają zapachu i jak przebierałam Z to śmierdziało jakby dwa dni chodziła zlana, wiecie taki charaterystyczny zapaszek:baffled:

Byłam w przedszkolu wypytać o info, tym najbliżej naszego domu i nie przyniosłam dobrych wieści:dry:
mimo, że mamy do niego rzut beretem to podlega pod inną gminę i opłata wyniosłaby około 300zł:szok:, dla dzieci z ich gminy 73 zł + 4 zł jedzenie/dzień.
Spodobało mi się, czytso, przytulnie, dużo prac dzieci, miłe panie ale cóż:confused:
pewnie te z naszej gminy będą nam nie po drodze do pracy:dry:

Witam,

U nas mrozek ale i piękne słońce.
Piszecie o pampersach i ja też od dłuższego czasu używam z Rossmana za 29zł. Wydaje mi się, że są ok za tą cenę.
Moja sama zakłada ciapy ale nie zapina.
Co do złości to moja też przeżywa przyspieszony bunt dwulatka ale nie bije nas ani nie gryzie tylko złości się i tupie nogami.

Witam:-)

Kupowałam już prawie wszystkie pieluchy i najbardziej lubię pampersy i z Rosmanna, choć żadne nam nam ni przeciekały.
Happy nie wchłaniają zapachu i jak przebierałam Z to śmierdziało jakby dwa dni chodziła zlana, wiecie taki charaterystyczny zapaszek:baffled:

Byłam w przedszkolu wypytać o info, tym najbliżej naszego domu i nie przyniosłam dobrych wieści:dry:
mimo, że mamy do niego rzut beretem to podlega pod inną gminę i opłata wyniosłaby około 300zł:szok:, dla dzieci z ich gminy 73 zł + 4 zł jedzenie/dzień.
Spodobało mi się, czytso, przytulnie, dużo prac dzieci, miłe panie ale cóż:confused:
pewnie te z naszej gminy będą nam nie po drodze do pracy:dry:

hmm bo z tymi przedszkolami tak czesto jest to co blisko to dla innych
nasz córcia dostała się np do 3 z listy a 2 wcześniejsze żut beretem prawie że pod domem wrrr trudno sie mówi
ale te 300 to sporo choć poszły opłaty w góre nawet w żłobku chyba o 20 pare złotych a pensje jakoś nie ida w góre stoją w miejscu

nasz tez ma bunt 2 latka i jeszcze ma wzór do nasladowania buntowniczkę siostre zpapugował wsioo takie same gesty i foszki robia ehheheh

piszecie o przedszkolach, u nas dziecko musi mieć skończone 3 latka żeby do państwowego poszło i milion innych warunków :-( wiec chyba szans na wrzesień nie ma ale spróbujemy, co tam :sorry2:

u nas długo huggisy się sprawdzały (w dzień nadal są super) i dada ale teraz dada jakaś kiepska a na noc pampersy albo huggisy ale jak szymek się opije 3 l dziennie a przed nocą i w nocy prawie 500 ml tonie wytrzymują czasem pieluszki :angry:

idę obiadek szykować a potem śledzie po kaszubsku :tak:

Hej :-)
soppana - hihihii my to faktycznie sie wymieniamy ja poszlam spac Ty do pracy ,teraz ja pojde do pracy a Ty spac ;-):-D

pieluszki to tylko pampersa u nas ida :tak:a kapcioszkow Niunia nie chce nosic :no::dry:

a pogoda u nas do bani co prawda +12 stopni ale ciagle pada :baffled:

Witam po pracy:tak:
ja kupiłam w carefurze pampersy 44szt za 29zł, w sumie niewiele droższe, a pewniaki;-)

też idę w czwrtek do gina, bez fryzjera:-D
Ewelina u nas nigdy takiej promocji pampersów nie widziałam:no::szok: 38zł jak była w auchan to był wypas:tak:
co robisz z włosami:confused:

mi te pampersy za 29zl tak srednio przypasowaly wlasnie
nie maja np. tych naciaganych rzepow i nam to przeszkadza
u nas gumki na rzepach to podstawa:tak: kiedys rossmanna nie miały a teraz wprowadzili:tak:

reklama
Do góry