reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
piszecie o przedszkolach, u nas dziecko musi mieć skończone 3 latka żeby do państwowego poszło i milion innych warunków :-( wiec chyba szans na wrzesień nie ma ale spróbujemy, co tam :sorry2:

idę obiadek szykować a potem śledzie po kaszubsku :tak:

U nas z przedszkolami jest podobnie więc jeszcze musimy czekać. Ale spróbuję zapisać wcześniej.

Wczoraj kupiłam w sklepie śledzie po kaszubsku ale nie były smaczne, chyba nie najświeższe. A wyglądały tak apetycznie :wściekła/y:

młoda zasnęła dzisiaj w dużym pokoju na siedząco :sorry2::-D

Mojej to też się raz zdarzyło. Śmiesznie to wyglądało bo kiwała się do przodu z wyciągniętą rączką ale niestety nie zrobiłam zdjęcia.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hehhe roksi ,ale mi humorek poprawilas :tak::tak:

u nas dzisiaj cieplo ,ale caly dzien padalo wiec rozleniwiona i zaspana jestem , a mlody nie wyszala sie i mial problem z zasnieciem , ale juz spi wiec ja ide napic sie mleczka i jakis filmik obejrzec
aaa dziewczyny polecam film : taken " zajefajny ,nie moglam po nim ochlonac

Hejka:-)
Ale sie usmialam z Was:-DA ja dzisiaj bylam u gina ,wszystko ok.Ale u fryzjera nie bylam:no:
Ja kupuje pampersy z Biedronki Dady czy jakos tak ich nazwa ok 30 zl paczka ,jest ich ok 55 sztuk ,jestem z nich zadowolona:tak:
Ja zrobilam w sobote rybki po japonsku pychotki :tak:
Ja tez juz ide spac papa

a010.gif

Wpadam napisać że żyję.
U nas wszystko dobrze. Wszelkie choróbska poszły w las :tak:
Mam nadzieję, że teraz zapomnimy co to są choroby, tego też wam życzę.
Zmykam spać.

reklama
Do góry