reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry:) ja znów w pracy i strasznie spać mi sie chce. Igna dalej budzi sie w nocy, ale dziś o 5 wypił 200ml mleka z czego sie bardzo cieszę bo w czasie choroby bardzo mało je. Z tym ze frytki od nas wczoraj brał!
Młody na szczęście nie gryzie,ale za to rzuca zabawkami i czasem mozna dostać np w oko! Oczywiscie zaraz sie tuli i głaska ale musimy z tym walczyć.

Hej:-)
Wczoraj troszke poszperalam po internecie o gryzieniu u dzieci,wszyscy zgodnie pisza ,ze trzeba dziecku tlumaczyc ,ze nie wolno,ze boli ,ale my tak robimy :-(Tak sobie mysle ,ze moze ma maly kontakt z dziecmi i sobie mysli ,ze ona jest najwazniejsza i wszystko jej wolno.Zobaczymy co bedzie dalej ,moze to bunt dwulatka?!
Sandi to nie pospalas za duzo:tak:
Soppana a Ty znow w pracy,pewnie caly dzien ,bidulka;-)
U nas dzis ładne sloneczko:-)

soppana wspolczuje pracy w niedziele :dry:
u nas dzisiaj piekna pogoda, swieci sloneczko, az przyjemnie bylo spacerowac
mloda zasnela w duzym pokoju w kilka minut i wiecie co, jak tu spi to po pierwsze spi znacznie spokojniej, a po drugie mozemy zachowywac sie normalnie, rozmawiamy, gra tv, dzwonil telefon i nic a jak spi u siebie to musimy cichutko, zeby sie nie obudzila, bo zaraz placz
tak sobie mysle czy to okresowe, czy ona sie boi sama byc w pokoju? w nocy codziennie budzi sie kolo 23 i placze i musi ktos byc przy niej, jak wyszlam wczoraj to wstala, w koncu maz ja wypuscil i oboje zasneli w duzym pokoju i juz zadnej pobudki nie bylo...spi wtedy jak aniolek

hej,

byliśmy dzis na pierwszym pochorobowym spacerku:tak:
pokazaliśmy małemu, jak wrzucać pieniążki do skarbonki:-) i potem, gdzie zobaczył wolontariusza WOŚP, to chciał wrzucać i przy tym krzyczał, żeby szybko podejść:-D:szok:,

A tak poza tym zajrzałam do 5-10-15, duzo przecen;-), kupiłam fajne dzinsy, bo krój na chudzielca:-D

sa tez przecenione spodnie zimowe od kombinezonu za 37zl, ale byly same malutkie rozmiary albo wielkie, tez wczoraj ogladalam ;-)

hejka :-)
moja dzisiaj budzila sie jak niemowlak co trzy godziny i chciala mleko:szok:dawno tyle razy w nocy nie wstawalam:nerd:

ty wiesz ,ze ja tez . na dodatek mlody moj zaczal do nas dzisija w nocy do nas do wyrka przylazic az w koncu pozwolilam mus ie polozyc z nami ,ale trwalo to krutko bo caly cza sgadal i wkladal mi palce do nosa, do buzi ...
wiec zaprowadzilam go do siebie i po 4 w koncu zasnal ,tyle tylko ,ze drugi sie obudzil :szok::crazy:
chlopaki nie daj mi spac
dzisiaj pelnia moze to przez to :dry::sorry2:

reklama
Do góry