reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
cześć :-)

Moje dziecko o 3:30 w nocy stwierdziło, że czas wstawać :szok:. Jakoś mi się udało go przekonać, że noc jeszcze i trzeba spać, ale trochę wydziwiał - do łóżeczka, do łóżka, pić, itp. Wstał o 8:00, a ja o 10:00 :zawstydzona/y:.

Witam Panie :tak:

Jeju nie wiem co się dzieje ale ja jestem kompletna dętka. Wczoraj padłam przed TV ok 21 i spalam do rana z przerwą na mycie (bo mnie mąż pogonił). Dziś od rana mnie głowa boli. Pojechalam kupić coś do jedzenia bo w lodówce głównie światło .. ale jakoś nie miałam nawet weny żeby po sklepach chodzić. Skoczyłam za to na solarium bo chyba mi słońca brakuje i było tak fajnie...ech... Ale tylko 6 min bo dawno nie byłam a bledziok jestem.

Ja chcę już lata!!! Albo wiosny przynajmniej!!

Aaaa SOPPANA wszystkiego najlepszego !!!!! Ale mieliście wczoraj urodzinową wyżerkę :-D

Roksi a u nas sie wszystko topi może nie dlatego, ze jakoś ciepło ale nic nowego nie napadało a to co było juz jest rozjeżdżone / rozdeptane i paskudnie jest. Mam nadzieje, że za 2 tyg. będzie śnieg w górach bo mamy kulig z pracy i wyrywam sie po raz pierwszy od 3 lat chyba SAMA bez m i M :-p.

Blu znam ten ból z przedwczesnymi pobudkami chociaż o tej porze to M chyba jeszcze tak na dobre nie wstawał. Współczuję! Dobrze, że rano dał Ci pospac :-)

Idę poczytac bo M śpi. Miłego dnia!

debiutantko czyli co w końcu się odważyłaś? :-)

myśmy byli na kreatywce, a potem na zakupach
ledwo wlazłam z młodą i tymi torbami do domu a i tak jeszcze część została w aucie
kupiłam tego mopa Viledy co ma blue, czytałam o nim wiele pozytywnych opinii i wreszcze zdecydowałam się, mam nadzieję, ze będę zadowolona :tak:

młoda przysnęła w aucie i szybko z nią do domu leciałam, a ta teraz ani myśli o spaniu :baffled:

hej :-) u nas tez dzisiaj pobudka o 5rano :dry:przez telefon kolega meza postanowil sobie zadzwonic:baffled: i mala sie obudzila :angry:opierniczyl go ,ale co z tego jak dziecko juz nie spalo :angry:

debiutantko czyli co w końcu się odważyłaś? :-)

Agutek ale to tylko 1 dniowa wycieczka więc nie taka znów odwaga. Tak już zostawał. A noc bez M jeszcze nadal przede mną....:nerd:

Ja z M sama na zakupy juz wolę nie chodzić bo potem nie wiem czy koszyka pilnować czy M, który nie ma zamiaru siedziec w wózku (zakupowym). On jak to facet za zakupami nie przepada, Tola - kobitka to co innego - cierpliwa jest :-)

o nie, ona też wyskakuje z wózka :angry:
pierwszą część zakupów uspokoiłam ją kinderkanapką
a potem łapałam ją wyskakującą co chwilę z wózka, a na koniec trzymałam na rękach jak stałam w kolejce :-p

to u mnie w wózki spokój:tak: na koniec musi być lizak przy kasie:baffled: no ale trudno;-) z wózkiem spacerowym to moja chyba będzie jeździła do 5 lat:-D bo bardzo lubi:tak:

Debitantko znów pada śnieg u nas:baffled: i zrobiła się lekka odwilż także jest chlapa błotnista:wściekła/y:

Agutku moja dziś przysnęła na spacerze w wózku myślałam że ją szybciutko przełożę do łóżeczka a tu klops rozbudziła sie:baffled: usypiałyśmy godzinę:sorry2: ale pospała przynajmniej 2,5:tak:

Sandi do mojego m czasami tez wcześnie dzwonią:angry: dlatego teraz pilnuje by tel był przyciszony i leżał blisko pod ręką:tak:

blu to rozbójnik tak wczesnie:szok:

hej:confused2:

Witam padnięta po całym dniu nauki:confused2: czujecie ten dym z mojej czachy?????

Z spała dziś 3 h:szok:jasne, po co wstawać jak mamy nie ma:-p

agutekile dałaś za tego mopa?
daj znac jak się spisuje.

wiecie co...u nas lipa z tą YAMAHĄ:baffled: została dwójka dzieci, za miesiąc odchodzi babeczka i będziemy same, mamy przejść do drugiej grupy w ktrej jest JEDEN chłopczyk 3,5 roku, nie wiem czy nasze chodzenie będzie miało sens.....
kurcze no! a tyle się już nauczyła, tak fajnie jest...
mogliby w reklamę zainwestować:baffled:

reklama
madzikm dałam 79,99zł za mopa plus 36,99 za wiadro
komplet na allegro kosztuje 90zł plus ok. 25zł przesyłka, więc nie opłacało się na allegro kupować a właśnie była dostawa wiader w tesco, wcześniej same mopy były i już chciałam na allegro kupować

właśnie umyłam podłogi i już widzę, że lepiej jest niż ten standardowy mop
tamtym podłogi całe mokre były a tu mam już suche podłogi a dopiero co skończyłam myć
no i na koniec wrzuciłam do ciepłej wody z mydłem i przeprałam mopa więc nie będzie tak śmierdział jak ten tradycyjny
mam wrażenie, że znacznie lepiej zbiera brud

widzę, że i u was kiepsko ze zebraniem dzieciaków na zajęcia
u nas dzisiaj o dziwo 5 dzieci było!
ale właśnie też w ogóle się nie reklamują :no:
od lutego bedzie nowa instruktorka, a teraz robią remont sali i za tydzień nie ma zajęć, zobaczymy co tam zrobią, bo teraz taka stara bardzo ta sala była

ciekawa jestem czy się utrzyma u nas ta kreatywka

Do góry